Szobakerékpár (0)

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! 

Legnépszerűbb termékeink

Szobakerékpár – ideális testmozgás otthon is

Majdnem mindent tud, amiért a biciklit is imádjuk: a szobakerékpár, ha kell, ellazít a napi rohanásban, ha kell, adrenalin lökettel lendít tovább. Az egyik leghatékonyabb egészségmegőrző mozgás, ráadásul a szobakerékpár esetében nem lehet kifogás a szakadó eső vagy a viharos szél. Állítsd be a számodra megfelelő magasságot, kerülj nyeregbe, és már napi fél óra otthoni tekeréssel jó erőnlétben tarthatod magad. Ezen felül pedig minden mozgás zsírégetéssel jár – ha diétázol, súlyfelesleggel küzdesz, ennek a hírnek biztosan örülni fogsz. Legfőképp annak, amit majd a szobakerékpár kijelzője mutat egy jó tekerés után! A szobakerékpár árának köszönhetően ez a fitnesz- és sporteszköz egyre több lakásban kaphat helyet, könnyen elérhető, ráadásul nyugodtan használhatja minden korosztály. Természetesen, ha a gyermekednek vagy szüleidnek keresel szobakerékpárt, már speciális kialakítású, tökéletes kivitelezésű termékeket is találhatsz. Gyenge a lábizmod? Kocogásra indulsz, de szeretnél előtte hatékonyan bemelegíteni? A szobakerékpár biztonságos és rendkívül kényelmes módon segít neked ezekben a helyzetekben. Ideális módon mozgathatod át a tested.

Most igazán komfortosan, akár nagyon kis helyen is elvégezheted a napi edzésed. Nézd meg az Extreme Digital kínálatában az alapfelszereltségű mágnesfékes és a professzionális, sportedzésekre tervezett szobakerékpárokat is!

Kicsi hely, kevés idő – erre ideális megoldás a szobakerékpár
Ma már egy szobakerékpár a kisebb lakások alaptartozéka is lehet. Mégis hogyan? Az első generációs kivitelezéseket valóban kevésbé mobilizálhattad, de az újabb fejlesztések akár már az ágyad alatt is elférnek. Ráadásul nem feltétlenül kell mélyebben a zsebedbe nyúlni, a szobakerékpár ár még ezért a nagyon hasznos összecsukható funkcióért sem ugrik meg. Használd a nap bármelyik szakában, majd csomagold el. A sarokba, vagy egy szekrénybe állítva te magad sem fogod észrevenni, hiszen sosem lesz láb alatt. A mobilis szobakerékpár ülése is könnyen állítható, így a család minden generációja, a legkisebbektől a legnagyobbakig kiveheti a részét az egészséges életvitelből! Ha egy szobakerékpár eladó, ne hezitálj, hiszen a zsúfolásig tömött nap leggyorsabb és legkönnyebb mozgási lehetősége ez. Két rohanás között is bármikor felpattanhatsz rá. Sorozatnézés közben pedig hatékonyan alkalmazhatod a nassolás ellen.

Miért előnyös a háttámlás szobakerékpár?
A háttámlás szobakerékpár hatékonyabban óvja az ízületeid tekerés közben. A klasszikus, bicikliülés-utánzó kialakítással ellentétben itt két részből áll az ülés. Nem tudsz rá felpattanni, hanem szinte bele kell süllyedned. Megtartja a hátad, ezért, ha gerincproblémával küzdesz, mindenképp háttámlás szobakerékpárt válassz! A lábad vérkeringését felélénkíti, a szívedet érő terhelést csökkenti.
Elsősorban intenzív edzéseknél, vagy idős emberek számára lehet kiváló megoldás. A 10 kg-os lendkerékkel fokozhatod a tréningeket. Ez az átlaghoz képes sokkal magasabb terhelést jelent, azonban fantasztikus kialakításnak köszönve még a korosabbak is könnyen birkóznak meg vele. Ráadásul a kerékpárok többségével ellentétben 20%-kal nagyobb súlyt is elbír, 125 kg-ig bárki problémamentesen használhatja.

Ezért te is kifizetnéd a költségesebb szobakerékpár árat
Ezt az elektronikus vezérlésű eszközt intenzív mozgásra tervezték. A szobakerékpár ergométer rendkívül okos, a precíz és átgondolt kialakítás nemcsak az élsportolóknak kedvez, de rehabilitációhoz és terápiára is hatékony megoldás. Pontosan nyomon követi a mozgásod, részletes visszajelzéseket küld a tevékenységedről, sőt, a teljesítményedről is. A terhelésszabályozást ilyen precízen nem végezheted el egyik másik szobakerékpáron sem. Abban is biztos lehetsz, hibátlanul ismételteti meg veled az előre betáplált edzésterved. Megtámasztja a gerinced, és a két részből álló ülőrésszel valóban tehermentesíted majd az ízületeidet, mégis nagy teljesítményre leszel képes. A szobakerékpár ár tükrözi, hogy az ergométer lefölözhetetlen előnyökkel rendelkezik. A többfunkciós monitor, az elektronikus vezérlés és a vonzó külső már valóban csak ráadás a biztonságos és nagy teljesítményű kialakításhoz. Ha aktívan használod majd a szobakerékpárod, jó döntés a szobakerékpár ergométer!