Alkategóriák

Sportóra (102)

Sportóra (102)

Összesen: 102
Rendezés

Találatok: 102

Legnépszerűbb termékeink

Miért vegyünk intelligens sportórát?

A sportóra minden bizonnyal egyre több ember életében fontos szerepet tölt be. A digitális világában elengedhetetlen, hogy azonnal értesüljünk a fontos hívásokról és üzenetekről. Napjainkban az információ és az idő is egyre nagyobb értékkel bír, viszont néha muszáj bevetni bizonyos trükköket.

Mire való a sportóra?
Az okos sportóra úgy lett megalkotva, hogy bárki tudja használni. A legtöbb modell Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a telefonunkhoz, így folyamatosan összeköttetésben állnak. Amikor kapunk egy hívást, vagy valaki üzenetet küld, akkor az óra rezgéssel vagy hangjelzéssel válaszol. Ezáltal akkor is azonnal észrevesszük a hívót, ha a telefonunk le van halkítva.

Sportóra vagy karkötő?
Vásárlás előtt érdemes megismerkedni a különböző lehetőségeinkkel. Két fő kategóriát különböztetünk meg, így léteznek sportórák és karkötők is. Mindkettő hasonló funkciókkal rendelkezik, azonban a különbségek is látszódnak, mivel az okosóra sokkal nagyobb képernyőt kapott, mint a karkötő, általában több funkcióra képesek, és olyan modellek is léteznek, amik saját SIM kártyával működnek. Ha valamit a karkötők javára kell írnunk, akkor az mindenképpen az akkumulátor, mivel sokszor elég, ha havonta egyszer-kétszer töltjük őket. Az óráknál ez általában heti egyre csökken.

Ha sportórát akarunk vásárolni, akkor figyelni kell az árakat is. Sok márka alacsony árkategóriát képvisel, mégis jó minőségű termékeket dob piacra, amik tökéletesen megfelelnek a követelményeinknek. A róluk alkotott vélemények különbözőek lehetnek, azonban a felhasználók legnagyobb része teljesen elégedett velük.

A webáruházban kapható órák nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek. A vízállóság hozzájárul, hogy elkerüljük a nem várt baleseteket, és akár vízi sportok közben is használhatóak. A gyereknek is tetszeni fog, akár bevihetik a kádba is. A GPS hozzájárul, hogy nyomon kövessük a futást, a sétálást vagy a biciklizést. Néhány modell közvetlenül megjeleníti a térképet, így azt is látjuk, hogy hol tartózkodunk. A lépésszámlálót azok szokták szeretni, akik rengeteget gyalogolnak egy nap, így akár a barátainkkal is versenyezhetünk. Az okosórák általában tartalmaznak pulzusmérőt, amivel ellenőrizhetjük a pillanatnyi állapotunkat. Ha rendelkezik beépített memóriával, akkor rátölthetjük a kedvenc zenéinket, és sportolás közben megfeledkezhetünk a telefonról is. Általában egyetlen mozdulattal cserélhetjük a szíjat, így olyan érzést kelt, mintha több óránk lenne. A Bluetooth kapcsolat hozzájárul, hogy 10 méteres távolságra lehessünk a telefonunktól, a sportórán mindig észre fogjuk venni a fontos értesítéseinket.