Sportóra (102)

Összesen: 102
Rendezés

Találatok: 102

Legnépszerűbb termékeink

Sport karóra – Helyetted is figyel rád, mert okos

Majdnem olyan intelligens, mint az okostelefonod, és nélküle nincs professzionális edzés sem. A sport karóra távolságot mér, lépést számol, naplózza a teljesítményed, és ha kell, a segítségével bárhol is vagy, elérheted a leghatékonyabb edzés tippeket. Mindig menetre kész, rendkívül nagy tudású – neked csak a kívánt funkciót kell beállítanod a felületén. Dinamikusabb mozgást érhetsz el, és egy fejlettebb edzéstervvel az eredményeid is jobbak lesznek. A sport karórák szívritmus érzékelője és tevékenységkövetője a pillanatnyi egészségügyi állapotodat is nyomon követi. Ha alvászavarral küzdesz, egy sport karóra segítségével már vissza is nézheted, mégis mikor és mennyit pihentél. Teljes 24 órában rábízhatod magad erre a rendkívül okos eszközre, mindegy, hogy gyalogolsz, úszol, vagy épp futsz. Csatold fel, és elnavigál téged, értesít az időjárás változásáról, vagy arról is, ha e-mailed érkezett.

Az Extreme Digital kínálatából nagy felbontású, színes kijelzős és rendkívül kényelmes viselésű sport karórákat választhatsz. Úgy könnyíti meg a tevékenységed, hogy szinte észre sem veszed.

Személyi edző kezdőknek és profiknak

A színes és szép kijelzőről sportolás közben is könnyen leolvashatod a pillanatnyi teljesítményed, tájékoztat a pulzus számodról, vagy épp az elégetett kalóriamennyiségről. Van-e jobb motiváció, mint amikor a saját szemeddel láthatod az eredményt? Legyél fittebb, gyorsabb az edzések elemzésével, amelyet azonnal megkaphatsz, ha feltöltöd a teljesítményed adatait. A sport karóra már mozgás közben is tájékoztathat a várható teljesítményedről, ugyanis a sebességből, szívritmusból következtetni tud a pillanatnyi erőlétedet is. Ha fejlődni szeretnél, amatőrként és profiként is szükséged lesz egy többfunkciós, megbízható sport karórára.

Válaszd meg te a terepet

Csapástávolságot számol, talajérintési időt mér, futási sebességet rögzít. Könnyen használható, mégis profi; mindegy, hogy vízbe merülsz vele, vagy a következő futókörödnek indulsz neki. A speciális, komolyabb órák bármilyen típusú edzésnél pontos adatokat közölnek, azonban a kínálatból úszás-, fitnesz- vagy futás specifikus sport karórákat is választhatsz. Megfelelő kiegészítők segítségével még a kerékpár-teljesítményedet is optimalizálhatod. GPS-használat mellett akár 8 órán keresztül is jól teljesít a sport karóra, hibátlanul elnavigál a kijelölt ponthoz, valós idejű követést tesz lehetővé.

Kövesd a szívritmusod

Az okos sport karórával egész nap nyomon követheted a szívritmusodat. Ez nem csak az edzésterved kialakításában lényeges, hanem az egészséged megőrzésében is. Ha elgyengülsz az aktivitás közben, az sport karóra rögzített adatait visszanézheted, így pontos képet kapsz arról, mi történhetett a testeddel. Csak tudatos életmóddal fokozhatod a teljesítményedet. Ebben nyújt segítséget ez a könnyű viseled. Csatold fel, és bízd rá magad.

Az aktivitás mérő fontos

Az aktivitás mérő felügyeli a napi tevékenységed. Nem is kell tervszerű edzést végezned ahhoz, hogy az erőlétedről képet kapj. Egy lazító nap után is leolvashatod a kijelzőről, visszanézheted a grafikonról az elégetett kalóriamennyiséget, a lépésszámot. A tested teljesítményéről ugyanúgy árulkodik, mintha szakszerűen összeállított mozgástervet vittél volna végig. Tegyél tudatosan a fitt, lendületes napjaidért, ezek a sport karórák minden információt megadnak ehhez!

Futsz? Ez alapkellék.

Nem véletlenül népszerű a futás: a személyre szabott napi távval fittebbé teheted a tested, sőt, a koncentrációd is javul. A sport karórával sokkal kényelmesebben telnek kilométerek, és a segítségével tovább fokozhatod az eredményeidet. Kapcsolj zenét kocogás közben, kövesd valós időben a teljesítményed, fuss előre letöltött edzésterv alapján. A karóra arról is gondoskodik, hogy eljussanak hozzád a legfrissebb időjárás előrejelzések, riasztások. Ha pedig egy speciális pánttal összekapcsolod, a futás dinamikádat is megismerheted. Profi szintű testmozgásnál ezt már nem nélkülözheted.

Maradj kapcsolatban a világgal

A nagy teherbírású, precíz, és igazán okos sport karórák még kényelmesebbé teszik a hétköznapokat. Túrázz a Mecsekben, vagy csobbanj a Balatonban, az értesítések funkcióval mindig tudni fogod, ha e-mailed, üzeneted érkezett. De a sport karóra segítségével gyorsan megoszthatod a napi teljesítményed a közösségi felületeken is. A navigációs funkció pedig mindig visszavezet téged a kiinduló ponthoz, az óra segítségével megtalálod a túraverseny következő pontját, vagy épp a parkoló autódat is.

A sportóra és a kardió edzés
Ha van egy jó sportórád, tudatosabbá és eredményesebbé teheted a mozgással és sportolással töltött idődet. Elsősorban a kardió edzések során veszed nagy hasznát ezeknek az okos eszközöknek. A segítségükkel nyomon követheted az edzés intenzitását és eredményességét, ráadásul a követett adatokat a saját motivációd erősítésére is használhatod. 

Ha rendszeresen kardió edzést végzel, nem csak a tested, hanem az elméd és a lelked egészségéről is gondoskodsz. A legtöbben természetesen az általános erőnlét fokozását és a testzsír csökkentését szeretnék elérni, a kardió edzés azonban ennél is többet ad számodra. Kardió edzésformák végzése során felpezsdül a vérkeringésed, ami több oxigént és glükózt juttat az agyadba, ezzel fokozza a gondolkodások és éberséged. Emellett jelentős mennyiségű noradrenalin is felszabadul, ami további pozitív hatást gyakorol a szellemi frissességedre. Jobban tudsz koncentrálni és éberebb leszek még az edzést követő órákban is. Sőt, a kardió edzés boldogabbá is tesz, amit elsősorban a felszabaduló dopaminnak és szerotoninnak köszönhetsz. Emellett a kardió mozgásformák képesek nagyszerű segítséget jelenteni a napi stressz levezetésében, így biztos lehetsz benne, hogy a rendszeres testmozgás kiegyensúlyozottabbá tesz. Egy megfelelő sportóra remek társ a mindennapi sportolás során. Ismerd meg az Extreme Digital kínálatában szereplő sportórákat és válaszd ki a Számodra legmegfelelőbbet!