Ütős sportok (212)

Találatok: 212

Legnépszerűbb termékeink

Tenisz, tollas, pingpong – sport, játék, szenvedély

A sportban az a legjobb, hogy mindig találhat rá jó indokot az ember. Ugyanúgy űzhetjük erőnlét fejlesztésként, mint lazításként. Ez pedig halmozottan igaz az olyan mókás sporttevékenységekre, mint az ütősportok. A tollas labda, a tenisz, és annak asztali változata a pingpong, mindig is a legnépszerűbb sportok közé tartoztak. A tollas és teniszütők nyaralás alkalmával is gyakran előkerülnek, így ezen sportok épp úgy népszerűek hobbi körökben, mint versenysportágként.

Tenisz széles szurkolótáborral
Ütősportok közül legnagyobb szurkolótáborral talán a tenisz rendelkezik. Ebből következik, hogy mint versenysport ez a legnépszerűbb. Persze hobbinak is kiváló időtöltés, ne feledkezzünk meg, hogy a teniszezők a világ legjobban fizetett sportolói közé tartoznak, így megéri profivá válni. Bár ahhoz, hogy valódi klasszisokká váljunk rengeteg pénzt és energiát kell belefektetnünk, komolyra fordítva a szót, vagyis inkább épp hogy lazábbra véve, a tenisz hobbisportként rengeteg örömet tartogathat számunkra. Amellett, hogy vidám időtöltés a barátokkal, mint minden sport nagyban hozzájárul az egészséges életmódhoz. Javítja az általános erőnlétet és közérzetet, mozgékonyabbá, hajlékonyabbá tesz, segít felvenni a harcot a plusz kilók ellen, s távol tartja a szív és érrendszeri betegségeket. Emellett pedig segít levezetni a feszültséget, s a felesleges energiát, a tenisz pályán pedig nem csak ellenfeleket, barátokat is szerezhetünk.

Tollas a nyaralók sportja
Minden nyaraló kedvenc sportja a tollaslabda. Ez nem véletlen, hiszen az önfeledt játékhoz sokszor még háló sem szükséges, a labda, s az ütő pedig bárhol könnyedén elfér. Kiváló időtöltés nyáresti összejövetelek alkalmával, az előzőleg elfogyasztott falatokat is lemozoghatjuk vele. Mivel a tollas gyors ütemű játék, fejleszti a reflexeket, jól megmozgat, így szinte az egész testet formában tartja. Vigyázzunk azonban, hiszen ettől halmozottan izomláz veszélyes. A tollas labda, s a tollas ütő is igen olcsó, így ez a sport nem kerül súlyos költségekbe sem. Ha tehát egy pörgős, vidám hobbit keresünk, ami formában tartja testünket-lelkünket, a tollas a legjobb választás.

Pingpong télen-nyáron, kicsiknek-nagyoknak
A pingpong vagy hivatalos nevén az asztalitenisz szintén az egyik legszerethetőbb sportág. Ehhez sem kell túl sok. Egy pár ütő, labda, s a jól ismert pingpong asztal. Játszhatjuk egyéniben, vagy párban (négyen), utóbbira már kerek pingpongasztalt is kifejlesztettek. Ez is javítja az általános kondíciót, fejleszti a motoros funkciókat, kutatások szerint pedig segít megelőzni a demenciát. Nagyon szórakoztató s élvezhető játék. Az alapokat könnyű elsajátítani, s a legfiatalabbtól kezdve az idősebbekig bárki élvezheti a játékot. Akár családi bajnokságokat is rendelkezhetünk. Ha pedig mindenképp mi akarjuk megnyerni a bajnokságot, vegyünk pár leckét egy profitól, s szerezzünk be egy minőségi ütőt!

Az Extreme Digital kínálatában teniszütő, teniszlabda, s ping pnog asztal között mindent megtalálsz, ami elengedhetetlen az ütőjátékokhoz. Ragadj ütőt, s szórakozz egészségesen!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!