74 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Fitbit Versa Sport aktivitásmérő sportóra - Sötétszürke fonott

Bluetooth fülhallgató csatlakoztatás
50 m-ig vízálló / GPS / Pulzusmérő
Fonott szíj, cserélhető

Extra évek Részletes leírás »
74 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Fitbit Versa Sport aktivitásmérő sportóra - Sötétszürke fonott adatai:

FITBIT VERSA

Hozd ki a legtöbbet az életedből a Fitbit Versával—okosóra egész napra, 4 napnál hosszabb akkumulátoridővel, személyes értékelésekkel, zenével és sok egyébbel a célok eléréséhez.

 

Deezer a Fitbiten

Legyen kéznél az összes kedvenc zenéd: 3 hónapig ingyen*.

deezer logo

Hordd magaddal a zene iránti rajongásod

A csuklódon hordható Deezer alkalmazással több mint 53 millió dalból választhatsz, szinkronizálhatod kedvenc playlistjeidet Fitbit okosóráddal, és a Flow-val naponta új dalokat tölthetsz le.

Edzésedhez válogatott playlistek

Tekintsd meg Szerkesztőink playlistjeit, vagy készítsd el a sajátodat:

deezer promo

Legyen a tiéd 3 hónap ingyen*

  • 1. Tekintsd meg a Fitbit App Gallery-t és győződj meg róla, hogy a Deezer letöltődött Fitbit okosórádra
  • 2. Koppints az órádon lévő Deezer-ikonra és kövesd az utasításokat, hogy a kipróbálást megkezdhesd
  • 3. Szinkronizáld zenéidet az órádon és élvezd az élményt

 

A Deezernek Fitbiten történő használatához Premium+ előfizetés szükséges

Csak fizetett Deezer-fiókok használhatók a Fitbiten, ezért frissíts még ma, hogy zenéidet a kezed ügyében tudhasd.
Fizess elő a Fitbiten keresztül, és a tiéd lehet 3 hónap ingyen*.

*A próbaidőszak lejártával 1.499 Ft összegű havidíj kerül kiszámlázásra. Az ajánlat nem kötelező érvényű, tehát előfizetésedet bármikor törölheted. Ez az ajánlat csak olyan felhasználók számára érhető el, akik még soha nem használtak fel ingyenes Deezer próbaidőszakot vagy promóciót, illetve akik még soha nem fizettek elő Deezer fizetős szolgáltatásra. Az ajánlat más ajánlatokkal nem kombinálható. Az ajánlat egy alkalommal vehető igénybe és csak egy személy részére érvényes.

TERMÉKJELLEMZŐK 
                                                                                      

 

EDZÉSEK A KIJELZŐN 
A csuklón viselt kijelzőn megjelenő, személyre szabott edzésekkel könnyen beilleszthető a napirendbe a testmozgás: támogatást nyújt minden lépésnél, igazodik a felhasználói visszajelzésekhez. 
 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓK
A Fitbit Versához vezeték nélküli, Bluetooth fülhallgatók csatlakoztathatók, például a Fitbit Flyer—az edzés és zenhallgatás új minősége, drótok nélkül.  
 

GPS CSATLAKOZTATÁS 
A Fitbit Versa GPS csatlakoztatás funkciójával több információ érhető el a futásokról, túrákról: a kijelzőn megjelenik a tempó és a távolság, és a Fitbit alkalmazás kirajzolja a megtett utat a térképen.
 ALKALMAZÁSOK 
A Fitbit Versával egyetlen koppintással elérhetők kedvenc fitness, pénzügyi, közösségi média, sport vagy más alkalmazásaink—köztük a Fitbit Labs kísérleti alkalmazásai és a fejlesztők új alkalmazásai. 
A ZENEHALLGATÁS ÉLMÉNYE 
A Fitbit Versa segítségével bárhol elérhetők kedvenc zenéink: 300-nál több szám tárolható és elérhetők a leggyakrabban hallgatott Pandora állomások és Deezer zenék. Előfizetés szükséges. 
 
ÉRTESÍTÉSEK 
Hívás- és naptárriasztások, szöveges üzenetek és gyors válaszadás, valamint friss értesítések a Gmail, Facebook és más népszerű alkalmazásoktól: ezek gondoskodnak a kapcsolattartásról. Meghatározott eszközökkel működik, a telefon közelében.

 

 

Fitbit Versa Sport

 

 

4 NAPNÁL HOSSZABB AKKUMULÁTORIDŐ 
Egy nap 24 óráig tart. Az órának is bírnia kell ennyit. 4 napnál hosszabb akkumulátoridejével a Fitbit Versa nyomon követ mindent, reggeltől éjszakáig (A használattól és más tényezőktől függően)
 EDZÉSMÓDOK + SMARTTRACK 
15-nél több edzésmód közül választhatunk, edzéskor valós idejű statisztikák érhetők el, de támaszkodhatunk a SmartTrackre is, ami automatikusan felismeri és rögzíti az edzéseket.
 

PUREPULSE FOLYAMATOS PULZUSMÉRÉS
A PurePulse folyamatos pulzusmérővel jobban követhető a kalória-égetés, optimalizálható az erőkifejtés edzéskor, megjeleníthető a nyugalmi pulzus változása, és megismerhető a kondíció (cardio fitness level). 
 EGÉSZ NAPOS AKTIVITÁSMÉRÉS
A Fitbit Versa egész nap méri az aktivitást, a lépéseket, a távolságot, a megmászott emeleteket, az aktívan töltött perceket, az elégetett kalóriákat, így látszik, hogy a nap egyes szakaszai hogyan hatnak a célok elérésére.

TÁRCA NÉLKÜLI FIZETÉS - KÜLÖNLEGES KIADÁS AMERIKÁBAN, GLOBÁLISAN A DOBOZOS TERMÉK
Ha feltöltjük hitelkártyánkat a Fitbit Versába és menet közben azzal vásárolunk, tárcánk nélkül is fizethetünk, megőrizve kedvezményeinket és pontjainkat. Lásd fitbit.com/fitbit-pay/banks.
 NŐI EGÉSZSÉG 
A Versa és a Fitbit alkalmazás használata segíti a test jobb megismerését, rögzíthető a menstruáció és a tünetek, a ciklus pedig összevethető más egészségi statisztikákkal, pl. az alvással, aktivitással és súllyal. 

 

 

Fitbit Versa Sport

 

 

SZEMÉLYES EMLÉKEZTETŐK 
Személyes emlékeztetők noszogatnak, hogy haladjunk tovább céljaink felé, maradjunk aktívak, ügyeljünk a folyadékbevitelre, tartsuk alvásritmusunkat, és így tovább. 
 SZÍJAK ÉS KIEGÉSZÍTŐK 
A Fitbit Versa személyre szabható, ha a klasszikus szíj helyett olyan kiegészítő szíjat választunk, mint például a fémhálós szíj, a fémszíj, vagy a prémium Horween bőrszíj. Külön vásárolható meg.

ÓRAFELÜLETEK
Számos órafelület közül választhatunk, így a Fitbit Versa nagy felbontású, színes kijelzőjét bármilyen alkalomhoz igazíthatjuk. 
 KÖNNYŰ DESIGN
Szuperkönnyű, geometrikus formájú tokjával a Versa vékony és könnyed viselet egész nap. 

VEZETÉK NÉLKÜLI SZINKRONIZÁLÁS
A Fitbit Versa automatikusan szinkronizál a számítógéppel és 200-nál több Android, iPhone és Windows eszközzel, így a Fitbit irányítópulton követhetők a statisztikák és trendek. 
 
IRÁNYÍTÓPULT
A Fitbit irányítópulton beállíthatók a célok, követhető a fejlődés, és a táplálkozástól a folyadékbevitelen és edzésen át az alvásig átfogó képet kaphatunk egészségünkről és edzettségünkről. 

 

Fitbit Versa Sport

ÁTFOGÓ ALVÁSKÖVETÉS 
Képet ad az alvás minőségéről, hasznos értékelést nyújt minden éjszakáról; beállítható alvásritmus, alvásidőre való emlékeztetővel, ami segíti a következetes napirend kialakítását.

 

Alvásfázisok
A Fitbit Versa automatikusan követi a felszínes, mély, és REM fázisú alvást, és értkelést nyújt az éjszakáról, képet adva ezzel az alvás minőségéről. 

 

 


 

 
VÍZÁLLÓSÁG + ÚSZÁS-KÖVETÉS 
Legyen szó 10 perces zuhanyról vagy 20 hosszról a medencében, a Fitbit Versa 50 m-ig vízálló, így használható úszóedzésnél és a strandon egyaránt. 

 

Kondíció (Cardio Fitness Level) 
Képet ad az edzettségi szintről, a személyre szabott Cardio Fitness Score pedig megmutatja, hogyan fejlődhetünk. 

 

Irányított légzőgyakorlatok 
A Fitbit Versa a nap bármely szakában segít nyugalmat találni, személyre szabott, irányított légzőgyakorlatokkal, melyek a mért pulzuson alapulnak.

 

 

Fitbit Versa Sport


 

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
552365
Gyártó
FITBIT
Garancia
2 éves
Kivitel
Unisex
Adatátvitel
NFC, Bluetooth
Extra funkciók
Érintőkijelző, GPS, Pulzusmérő, Alvásmonitor, Aktivitásmérő, 50 méterig vízálló, cseppálló
Tartozékok
Szíj
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!