19 990 Ft 25 190 Ft (20%)

Garett Kids 5 GPS-es okosóra, rózsaszín - [Bontott]

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - garancia
Bontott termék
1.22" színes érintő kijelző
IP54 tanúsítvány (cseppálló)

Részletes leírás »
19 990 Ft 25 190 Ft (20%)

Azonnal átvehető!
Budapest, Ezred utca szaküzletRészletek

 • Szaküzletünkben INGYENESEN Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Garett Kids 5 GPS-es okosóra, rózsaszín - [Bontott] jellemzői:

Smartwatch Garett Kids 5 egy modern GPS helymeghatározó beépített sim kártyával és SOS gombbal.  A térképen való helymeghatározás, illetve mobiltelefon funkciói kívül számos egyéb lehetőségeket nyújt, amelyeknek köszönhetően jobban felügyelhetjük a gyermekeinket. A cél egyszerű – minél több szabadságot adni a gyerekeknek a biztonságuk veszélyeztetése nélkül. Az óra sim kártya, előfizetés, vagy egyéb költségek nélkül kerül eladásra.

Az óra kompatibilis az összes sim kártyával, a mobilhálózati szolgáltatótól függően. Garett Kids 5 IP54 vízálló beépítéssel, színes képernyővel, beépített kamerával és led lámpával, stopperórával, képes albummal, illetve egy matematikus játékkal rendelkezik, a Garett Tracker alkalmazáson dolgozik.

kid

A gyermek tartózkodási helyének megállapítása bármikor

A GPS helymeghatározó funkció lehetővé teszi, hogy valós időben nyomon kövesse a telefon GPS-térképén az órát, vagy a gyermek által megtett útvonalat, például hazafele az iskolából.

Beépített SOS gomb

Az SOS gomb megnyomása után a gyermek gyorsan segítséget hívhat. Az óra SOS értesítést az óra pozíciójával a térképen küld a szülő által kiválasztott három személynek.

Mobiltelefon az órában

A készülékbe helyezett SIM-kártyának köszönhetően a gyermek hívásokat fogadhat és kezdeményezhet. Az órába épített telefon, amely a gyermek kezére van rögzítve, sokkal biztonságosabb megoldás, mint egy rendszeres mobiltelefon, amelyet könnyen el lehet veszíteni.

 

A hívások állandó ellenőrzése

A szülő az okostelefonján lévő alkalmazáson keresztül kiválaszthatja a számokat, amelyekről a gyermeket el lehet érni, valamint a számokat, amelyikekkel a gyermek kapcsolatot próbálhat felvenni. A gyermek telefonkönyvébe nem beírt telefonszámok nem érhetik el a gyermeket, és a gyermek nem tud olyan számokat hívni. Emellett a szülő ideiglenesen leblokkolhatja a gyermekével való kapcsolat felvevésének lehetőségét, például amikor a gyermek iskolában van.

Hangjegyzetek küldése

Az óra hangjegyzetek (max. 15 másodperc) küldésére lehetőséget nyújt. A hangjegyzeteket két irányban lehet küldeni: gyermek-szülő, szülő-gyermek, telefonhívás nélkül. A hangjegyzetek a szülő okostelefonján lévő alkalmazásban tárolódnak, ennek köszönhetően többször vissza lehet őket hallgatni.

Távoli lehallgatás

Ennek a funkciónak segítségével a szülő bármikor meghallgathatja, hogy mi történik a gyermek körül. A funkció használata észrevétlen marad az óra felhasználójának.

Geo kerítés

Az óra értesítést küld amikor a gyermek átlépi a szülő által a kijelölt területet, például amikor a gyermek a játszótéren vagy lakótelepen kívül tartózkodik.

Automatikus értesítések

Az alkalmazás figyelmeztetést küld a szülő telefonjára, amikor az órában lévő akkumulátor töltöttségi szintje 15% alá csökken. A szülő akkor is értesítésre kerül, amikor a gyermek eltávolítja az órát a kezéről.

Garett Tracker ingyenes alkalmazás

Az óra összes beállításait és konfigurálását a szülő telefonján keresztül, a Garett Tracker alkalmazás segítségével végzünk el. A Garett Tracker alkalmazás a Google Play áruházban és az App Store-ban található. Az alkalmazás ingyenes, neki köszönhetően bármikor láthatjuk, hogy mit csinál a gyermekünk.

Cseppállóság

A vízálló IP54 burkolat megfelelő védelmet biztosít a víz ellen normál használati körülmények között, az óra nem károsodik az esőtől, nyugodtan kezet moshat benne. Tilos a készüléket víz alá meríteni.

kids8

Beépített kamera

A készülék beépített kamerával rendelkezik, amelynek köszönhetően, a gyermeknek lehetősége van arra, hogy képeket készítsen. Az elkészített képeket elküldheti a szülő telefonjára.

Beépített lépésszámláló

A lépészámláló méri az adott napon megtett lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriák mennyiségét.

Alvás monitor

Az alvásmonitor az átaludt órákat és az álom minőségét mutatja.

„Ne zavarjanak” üzemmód

Lehetséges az óra funkciói távoli leblokkolása, aminek köszönhetően nem zavarja a gyermekét, amikor például iskolában van. Ezen kívül, a kiválasztott idő intervallumuk belül beállíthatja az automatikus óra funkciói leblokkolását.

Előfizetés és egyéb költségek nélkül

Az óra SIM-kártya nélkül van árulva, nem vonatkoznak rá előfizetések, illetve egyéb költségek. Az óra az összes SIM-kártyával kompatibilis (operátortól függően). A smartwatch helyes működéséhez szükséges egy PIN kód nélküli aktív microsim kártya telepítése. A SIM-kártyának vagy előfizetéses vagy feltöltősnek kell lennie. Szükséges, hogy a kártyán engedélyezve legyen az internetcsomag, a kártyának az összes hálózati frekvencián működni kell (2G, 3G, 4G, LTE), beállított APN konfigurációval kell rendelkeznie.

Támogatás és segítség a konfigurációban

Az óra és az alkalmazás konfigurációs folyamatát részletesen a mellékelt kezelési útmutató tartalmazza. Az óra vagy alkalmazás konfigurációjával kapcsolatos problémák esetén teljes körű beszerzési támogatást nyújtunk e-mailben és telefonos kapcsolaton keresztül.

Soha ne gondolj arra, hogy hol van a gyermeked. A Garett Kids 5 biztonságos gyermek és békés szülő.

Tulajdonságok:

 • Kijelző: Színes érintős 1.22"
 • GSM modul: GSM 850/900/1800/1900 MHz
 • Processzor: MTK MT6261
 • GPS érzékelés: -159dBm
 • GPS pontosság: ~5-10 méter
 • Anyag: Szilícium
 • Áramellátás: 450 mAh beépített akkumulátor
 • Töltési idő: Kb. 1 óra
 • Készenléti idő: Kb. 70 óra
 • Számlap átmérői: 48 x 41 x 17 mm
 • Szíj átmérője: Kb. 22 cm
 • Súly: 47 gramm
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
800459
Gyártó
GARETT ELECTRONICS
Garancia
1 éves
Kivitel
Unisex
Adatátvitel
WiFi
Csatlakozó
micro USB
Extra funkciók
Beépített kamera, Érintőkijelző, SOS funkció, Lépésszámláló, Wifi, GPS, Hangrögzítő, Alvásmonitor, Távoli ellenőrzés, cseppálló, Ébresztőóra funkció, Elvesztés riasztó, Útvonal visszajátszás, SIM kártya slot, Geo kerítés, Távoli lehallgatás
Tartozékok
USB kábel, Felhasználói útmutató
Méret
48 x 41 x 17 mm
Súly
47 g
Kijelző
Kijelzőméret
1,22 "
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!