29 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Silicon Power SATA 2,5" 480GB S56 SSD meghajtó (SP480GBSS3S56A25)

Kapacitás: 480 GB
Méret: 2.5"
Csatolófelület: SATA III 6 Gb/s

Nem kapható

Kapacitás

480 GB960 GB
29 990 Ft

Részletes leírás

Silicon Power SATA 2,5" 480GB S56 SSD meghajtó (SP480GBSS3S56A25) adatai:

Több mint csak szilárd teljesítmény

Magas minőségű kontrollerrel van ellátva a kiváló rendszerteljesítményért. Ideális rendszerlemez, amely képes jelentősen csökkenteni a rendszer és az alkalmazások indítási és válaszidejét.

Hihetetlen sebességek

Az ultragyors SATA III 6 Gb/s adatátviteli interfész hihetetlen, akár 560 MB/s olvasási, és 530 MB/s írási szekvenciális átviteli sebességre képes, amely rövidebb betöltési időket, és gyorsabb végrehajtást eredményez.

SLC Cache technológia

Az S56 az SLC Cache technológiát alkalmazza, amely azt az új caching architektúrát adoptálja, amely mind SLC, mint TLC Flash blokkokat kombinál. Ilyen technológiának a megvalósítása lehetővé teszi hogy először az SLC részben lévő minden adat kiíródjon, szekvenciálisan másolódjon a TLC-hez, így magasabb írási csúcsteljesítményhez vezet.

Belső Auto-copy technológia

A belső Auto-copy technológia lehetővé teszi az automatikus másolási műveletvégzést az SLC Cache-ből a TLC blokkokba a NAND-on belül a vezérlő, vagy a DDR használata nélkül, amely nagyobb hatékonyságra bátoríthat mivel leveszi a terhet a vezérlő és a DRAM válláról.

Jobban törődünk adataival a magasabb megbízhatósággal

Ha egy új lemez egy vagy több rossz blokkot tartalmaz, ez javíthatatlan károsodásokat okozhat a rendszerében. Az S56 Bad Block Management-tel készült, amely képes folyamatosan figyelni és cserélni a rossz blokkokat, hogy jó állapotban tartsa a rendszerét, és hosszabb élettartamot nyújtson az SSD-nek. Ez az, amiért az S56 alacsonyabb kapacitást nyújt más SSD-knél. A kapacitást feláldoztuk a tartósságért és megbízhatóságért, mivel jobban törődünk az adataival!

Több technológia támogatott

Az S56 az egyik legkönnyebb és legvékonyabb SSD a kategóriájában, mégis ütés- és rázkódásálló, mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket. Továbbá a S.M.A.R.T. figyelőrendszer és az ECC technológia magasabb adatátviteli biztonságot is nyújt.

SP ToolBox ingyen letölthető szoftver

Az SP ToolBox SP SSD-khez és ipari Flash termékekhez lett kifejlesztve, és több módot is nyújt a felhasználóknak a lemezinformációk kinyerésére, és a beállítások könnyű megváltoztatására. Továbbá ez egy fejlett és felhasználóbarát szoftver, amely az egészséges és hatékony eszköz fenntartását könnyebbé teszi mint valaha.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608324
Gyártó
SILICON POWER
Garancia
élettartam
Kapacitás
480 GB
Csatoló felület
SATA III
Olvasási sebesség
560 MB/sec
Írási sebesség
530 MB/sec
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!