59 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sony SL-E1BEU 960GB külső SSD

Kapacitás: 960 GB
Csatolófelület: USB 3.1
Írási 520 MB/sec /Olvasási 540 MB/sec sebesség

Nem kapható

59 990 Ft

Részletes leírás

Sony SL-E1BEU 960GB külső SSD jellemzői:

Olyan kicsi, hogy sosem akar majd elindulni nélküle

Ez a stílusos, nagy kapacitású külső SSD (Solid State Drive) kisebb, mint egy hitelkártya (A), és súlya mindössze 50 g. Csak tegye zsebre vagy tegye a táskájába, és mindig lesz Önnél 960 GB tárkapacitás.

 

 

Sony külső SSD

 

Sony külső SSD

 

Hullámos felület a szebb külső és a kellemesebb tapintás érdekében

A tartós, csiszolt alumínium felületen nem látszanak az ujjnyomok, a hullámos felület pedig egyedi külsőt kölcsönöz a terméknek. Ez nem csupán a stabil fogást teszi lehetővé, hanem megtalálni is könnyebb, amikor a táskájában tapogatva keresi. Az okosan kidolgozott dizájnelemeknek (például a jól látható hozzáférési LED-nek) köszönhetően ez a meghajtó pont olyan jól néz ki, mint amennyire jól teljesít. 

Tartós és megbízható a biztonságos fájltárolás érdekében

A solid state drive eszközök flash memóriát alkalmaznak, és nincs bennük mozgó alkatrész. Így jobban ellenállnak az ütődéseknek, és csökken a mechanikai sérülés miatti adatvesztés veszélye is. Vigye magával utazáshoz, és biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak.

 

2. generációs USB 3.1 csatlakozó a gyors adatátvitelhez

Nincs több várakozás a fájlok átvitelére. Ez a külső SSD megfelel a 2. generációs USB 3.1 szabványnak (SuperSpeed USB 10 Gb/s), így ultragyors adatátvitelt garantál akár 540 MB/s (olvasási) vagy 520 MB/s (írási) sebességgel. Mozogjanak azok a fájlok, hogy Ön is mozoghasson!

ENC DataVault lite a teljes biztonságért

A meghajtóhoz jár az ENC DataVault lite ingyenes verziója, így adatai felől mindig nyugodt lehet. A kiválasztott partíciókat jelszóval védheti a 256 bites AES titkosítás használatával, míg más partíciókat „nyitva” hagyhat a rugalmas használathoz. Ha ezt a funkciót aktiválja, a titkosított fájlok eléréséhez minden esetben jelszó szükséges. A többplatformos kompatibilitás azt jelenti, hogy a lezáró jelszót beállíthatja például Mac gépen, majd a felnyitást elvégezheti Windowson és fordítva.

 

 

Sony külső SSD

 

Sony külső SSD

 

Ideális eszköz professzionális fotózáshoz

Az SL-E meghajtó kiváló megoldás a profi digitális fényképészek számára. A nagy kapacitásnak, az ultragyors számítógépes csatlakozásnak és a 2. generációs USB 3.1 csatlakozónak köszönhetően nagyszerű társa az olyan készülékeknek, mint az új Sony A7RIII, ha nagy teljesítményű, vezetékes fotózásról van szó. Az akár 540 MB/s (olvasási) és 520 MB/s (írási) sebességnek köszönhetően lehetővé teszi a gyors adatmentést, valamint a képek gyors ellenőrzését és retusálását, épp úgy, mintha egy helyi meghajtót használna, de a tartós és kompakt váz páratlan hordozhatóságot is biztosít.

960 GB tárkapacitás egy zsebben elférő eszközben

Tartsa értékes fájljait biztonságban a 960 GB tárkapacitással – ez elegendő hely a fényképei, videói, zeneszámai és egyéb fájljai tárolásához és rendszerezéséhez.

 

Eszközök széles skálájához csatlakoztatható

Az SL-E sorozat kompakt és megfordítható USB Type-C™ portokkal van ellátva, így a legújabb eszközökhöz is csatlakoztatható. A mellékelt USB Type-C – C és USB Type-C – Standard-A kábeleknek köszönhetően az eszközök széles skálájával használható, beleértve a legújabb Mac és Windows rendszerű számítógépeket, Android-okostelefonokat és -tableteket (USB Type-C), valamint a hagyományos Mac és Windows rendszerű számítógépeket (USB Standard-A).

Műszaki adatok

 • Szín: fekete
 • Kapacitás: 960 GB
 • Interfész: 2. generációs USB 3.1 (SuperSpeed USB 10 Gb/s)
 • Port típusa: USB Type-C port
 • Átviteli sebesség: Olvasás: akár 540 MB/s, írás: akár 520 MB/s
 • Fájlrendszer: exFAT
 • Áramellátás: DC 5 V (USB busz, aktív) max. 900 mA
 • Üzemi hőmérséklet: +5 ~ +40 ℃ (lecsapódásmentes)
 • Tárolási hőmérséklet: -20℃~+60 ℃ (lecsapódásmentes)
 • Kompatibilis eszközök: Windows(R) PC, Mac, Android(TM)-okostelefon és -tablet
 • Támogatott operációs rendszer: Windows(R) 7 vagy újabb (32 bit / 64 bit), OS X 10.9 vagy újabb. Az Android(TM)-okostelefonokkal és -tabletekkel kapcsolatos legújabb kompatibilitási adatok: http://www.sony.net/SLE_cmpt/
 • Méretek (kb. Sz x ma x mé): 47 x 11 x 80 mm
 • Tömeg (kb.): 50 g 
 • Mellékelt szoftver windows rendszerű számítógép és mac esetén: ENC DataVault lite
 • Mellékelt szoftver windows esetén: FAT32 Formázó

Doboz tartalma

 • Használati utasítás
 • Korlátozott garancialevél,
 • Kábel: USB Type-C – USB Standard-A (2. generációs USB 3.1, 45,7 cm),
 • Kábel: USB Type-C – USB Type-C (2. generációs USB 3.1, 45,7 cm),
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
577055
Gyártó
SONY
Garancia
3 éves
Kapacitás
960 GB
Csatoló felület
USB 3.1 C
Olvasási sebesség
540 MB/sec
Írási sebesség
520 MB/sec
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. máj. 30.)

Sony SL-E1BEU 960GB külső SSD
Sony SL-E1BEU 960GB külső SSD

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagy kapacitás jó áron
Ami nem tetszik:
A TBW érték nem ismert

Majdnem 1 TB a zsebben!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!