3 890 Ft 4 990 Ft (22%) 972,50 Ft / db
Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

3+1 db fogkefefej
meghosszabbított kék interdental szálak
egyedülálló indicator szálak

Részletes leírás »
3 890 Ft 4 990 Ft (22%) 972,50 Ft / db

Nem kapható

 • Várható beérkezés : 2020. ápr. 6.

Színvariációk

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

Részletes leírás

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db:

 

A fogkefefej formája lehetővé teszi, hogy a sörték minden egyes fogat körbeölelve, külön tisztítsanak meg

Az Oral-B Precision Clean fogkefe sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé, és nagyobb területet fednek le, ezáltal jobban tisztítják a szájüreget az Oral-B manuális fogkefékhez képest. A kimagasló tisztítóhatás érdekében akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képesek, mint az Oral-B manuális fogkefék. Az Oral-B Genius 8000 és 9000 fogkefével használható. Az Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 4900, 5000, 6000, 6500 és 7000 fogkefével használható. Az összes Oral-B Vitality és Vitality Plus termékkel használható.

 • A nehezen elérhető területekre is behatol
 • A sörték mélyen behatolnak a fogak közé, és segítenek a lepedék eltávolításában
 • Az indikátorsörték elhalványulnak, ha a fogkefe a hatékonyabb tisztítás érdekében cserére szorul (kb. 3 havonta)
 • Az Oral-B termékkínálatában szereplő összes elektromos fogkefével használható, az Oral-B Sonic fogkeféket kivéve

Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka

 

Az Oral-B Precision Clean fogkefe pótfejek hatékonyan távolítják el a foglepedéket. Elősegíti a szájüreg tisztaságát és segítenek megőrizni a fogíny egészségét. Nem véletlen, hogy ez a legkeresettebb Oral-B fogkefe pótfej. Minden rezgő/körkörös mozgást végző fogkefére illeszthető. 

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK IHLETTE KIALAKÍTÁS

A Precision Clean sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé, és nagyobb területet fednek le, ezáltal a manuális fogkeféknél jobban tisztítják a szájüreget. Ráadásul az Oral-B elektromos fogkefe 3D-s tisztítórendszere percenként 48 ezer mozdulatot végez a manuális fogkefék 600 mozdulatához képest. Így akár 100%-kal több lepedéket is eltávolíthat, mint a manuális fogkefék. Ettől különleges az Oral-B

Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Önnek! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találja meg az Ön számára tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

Professzionális eszközök ihlette kialakítás Az Oral-B Precision Clean fogkefefej kialakítását a professzionális fogászati eszközök kiváló tisztító ereje ihlette. A fogkefefej formája lehetővé teszi, hogy a sörték minden egyes fogat külön-külön vegyenek körbe és tisztítsanak meg.Akár 100%-kal több lepedéket is eltávolít, mint a manuális fogkefék. A Precision Clean sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé, és nagyobb területet fednek le, ezáltal a manuális fogkeféknél jobban tisztítják a szájüreget. Ráadásul az Oral-B elektromos fogkefe 3D-s tisztítórendszere percenként 48 ezer mozdulatot végez a manuális fogkefék 600 mozdulatához képest. Így akár 100%-kal több lepedéket is eltávolíthat, mint a manuális fogkefék.A Precision Clean fogkefefej minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használható Az Oral-B Sonic fogkefe kivételével.

A fogorvosok azt javasolják, hogy 3-4 havonta cseréljünk fogkefét. A manuális fogkefékkel szemben az Oral-B pótfejei jelzősörtékkel rendelkeznek, amelyek közepe idővel elhalványodik, így jelezve, hogy a fogkefefejet cserélni kell a tökéletes tisztaság fenntartása érdekében.

Az Oral-B széles körben kínál elektromos fogkefenyeleket, hogy mindenki a saját szájápolási igényeihez igazíthassa őket. Az Oral-B pótfejei minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használhatók, az Oral-B Pulsonic kivételével.

Mi a különbség a Dual Clean és az Oral-B többi elektromos fogkefefeje között?

Az Oral-B minden fogkefefeje a fogmosás más területére összpontosít:

 • A CrossAction fejnek különböző szögben beállított sörtéi vannak, hogy minden fogat körbeöleljen az alapos és teljes körű tisztítás érdekében. 
 • A TriZone sörtéi ide-oda mozogva a fogközöket söprik végig a lepedék eltávolításához, és lehetővé teszik, hogy a fogmosást a manuális fogkeféhez hasonló módon végezzük. 
 • A Power Tip a fogak között, a hidak, koronák és implantátumok körül tisztít. 
 • A Dual Clean egy forgó és egy ide-oda mozgó fogkefefejjel rendelkezik. 
 • A Floss Action mikropulzáló sörtékkel rendelkezik, amelyek mélyen behatolnak a fogközökbe, hogy a fogselyemhez hasonló módon távolítsák el a lepedéket (ez azonban nem váltja ki a fogselymezést). 
 • A Precision Clean fejet a precíz fogmosáshoz terveztük, hogy a fogíny mentén jóval több lepedéket távolítson el, mint a manuális fogkefék. 
 • A 3DWhite a fogorvosok javaslatai alapján kialakított polírozófejjel rendelkezik, hogy eltávolítsa a felületi elszíneződéseket. 
 • A Sensitive gyengéd, mégis hatékony fogmosást biztosít. 
 • Az Ortho modellt kimondottan a fogszabályzós fogak tisztításához tervezték.

 

Milyen gyakran cseréljek fogkefefejet?

A fogorvosok javaslata szerint 3-4 havonta, illetve szétálló vagy elkopott sörték esetén még gyakrabban cseréljünk fogkefét. Az elhasználódott sörték nagyban csökkentik a fogmosás hatékonyságát.

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej melyik fogkefenyelekkel használható?

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej az Oral-B Sonic kivételével minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használható. Az Oral-B Triumph, az Oral-B SmartSeries, az Oral-B PRO, az Oral-B Vitality (a Vitality Sonic kivételével) és az Oral-B Pro-Health Power nyelekkel is használható.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
152756
Gyártó
ORAL-B
Garancia
nincs
Mennyiség
4 db

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /58 Értékelés
5 csillag
50
4 csillag
6
3 csillag
0
2 csillag
1
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2017. jan. 1.)

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db
Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
jó ár
Ami nem tetszik:
nincs ilyen

Ez legalább nem hamisítvány. Sok helyről rendeltem már, és a gyanúsan olcsók mind széthullanak maguktól 3-4 használat után.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2014. nov. 16.)

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db
Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

4 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagyon jól tisztít, teljesen meg vagyok elégedve.
Ami nem tetszik:
-

Minden tekintetben tökéletes pótfej, és a \"Mert hülye azért nem vagyok\" boltban kerek 1000 Ft-tal drágább ugyanez.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. okt. 30.)

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db
Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
jó áron volt
Ami nem tetszik:

Mindig ezt használom, általában nagyobb pakkot veszek belőle, ami csak elérhető a legjobb darabáron - most itt találtam meg

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!