22 890 Ft

Ragadj bankkártyát, 3 000 Ft-ot ér!

 

Hasonló elérhető termékek

D-Link DCS-942L "mydlink" night&day Wireless N Home Network kamera

SD kártyára rögzítés
Interneten keresztüli távfelügyelet
Kétcsatornás hangátviteli támogatás

Nem kapható

22 890 Ft

Részletes leírás

 

 

 

D-Link DCS-942L "mydlink" night&day Wireless N Home Network kamera

Kamerás megfigyelés otthoni és irodai felhasználásra

A DCS-942L különleges és sokoldalú megoldás lakások és kis irodák éjjeli és nappali megfigyelésére. A hagyományos webkamerákkal ellentétben a DCS-942L teljes rendszer, beépített processzorral és webkiszolgálóval. Kiváló minőségű mozgóképet szolgáltat biztonsági és megfigyelési célokra. Egyszerű telepítése és könnyen kiismerhető webes felülete révén könnyen integrálható Ethernet vagy 802.11n vezeték nélküli hálózatokba. Távmegfigyelési és mozgásérzékelő képessége révén a DCS-942L teljes körű és költséghatékony lakásbiztonsági megoldás.

Wireless N kapcsolódási lehetőség

Beépített 802.11n vezeték nélküli kommunikációs képessége révén a DCS-942L könnyen integrálható meglevő hálózati környezetébe. A Vezeték nélküli N lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű videót szolgáltasson a távoli helyek és a mobil eszközök számára. A helyszínfelmérés funkció segítségével könnyen megtekintheti a közeli vezeték nélküli hálózatokat, és egyszerűen csatlakozhat hozzájuk. Szabványos Ethernet portjával a DCS-942L hagyományos vezetékes hálózatokhoz is csatlakoztatható.

mydlink - A videóhoz való gyors és kényelmes hozzáférés

A kényelmes mydlink™ zéró konfigurációs beállítással pillanatok alatt használatba veheti a DCS-942L kamerát – csatlakoztassa, majd regisztrálja a mydlink™ webhelyen. A DCS-942L ekkor automatikusan beállítja magát, és csatlakozik a mydlink™ szolgáltatáshoz, hogy Ön bármely internethozzáféréssel rendelkező helyről kényelmesen elérhesse a video-adatfolyamokat.

Könnyen konfigurálható és kezelhető


Ez a hálózati kamera támogatja a Universal Plug-n-Play funkciót, amely lehetővé teszi a Windows XP/Vista/7 rendszert futtató számítógépek számára, hogy automatikusan felismerjék a kamerát, és hozzáadják azt a hálózathoz. Akár 32 kamerát is megtekinthet egyetlen központi helyről a mellékelt D-ViewCam szoftver segítségével. A D-ViewCam hatékony funkciókkal rendelkezik, beleértve az automatikus e-mail riasztásokat, amelyek révén a rendszergazdák azonnal értesíthetők gyanús vagy szokatlan tevékenységek esetén.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
210342
Gyártó
D-LINK
Garancia
2 éves
Típus
IP kamera, IR LED megvilágító
Jellemzők
Hang és mozgásérzékelő, Mozgásérzékelő, Videó és képrögzítés SD kártyára, Infra megvilágítás, Kompakt méret
Tartozékok
Leírás

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!