289 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon 24-70/F4 IS USM EF-L objektív

Makró mód akár 0,7-szeres nagyításig
24-70 mm gyújtótávolság
UD és az aszférikus elemek

Nem kapható

289 990 Ft

Részletes leírás

Canon 24-70/F4 IS USM EF-L objektív adatai:

Sokoldalú 24–70 mm f/4 L-sorozatú objektív akár 0,7-szeres nagyítású makró móddal. Az ultrahangos AF-rendszer gyors, szinte hangtalan élességállítást biztosít. Az UD és az aszférikus elemeknek köszönhetően kiemelkedő a képminőség.


Jellemzők:

 •     Rugalmas zoomtartomány, mely sokféle téma fényképezésére alkalmas
 •     Makró mód akár 0,7-szeres nagyításig
 •     Képstabilizátor – akár négy fokozattal hosszabb záridő
 •     Két aszférikus és két UD objektívelem
 •     Gyors, ultrahangos AF
 •     Védelem a por és a nedvesség ellen
 •     9 lamellás blendekialakítás a simább háttér-homályosításhoz

Sokoldalú zoomtartomány

 • Mindennel megbirkózik, a tájképektől kezdve a portrékon át az események dokumentálásáig. Az EF 24-70 mm f/4L IS USM ideális alapobjektív a teljes képmezős Canon DSLR gépekhez, hiszen nagylátószöggel, alap és teleobjektív fókusztávolsággal, valamint állandó f/4 maximális rekeszértékkel rendelkezik, amely zoomolás közben sem változik.

Makró mód

 • A zoomgyűrűn található külön makró állás segítségével akár 0,38 méterről is fókuszálhat bármelyik zoompozícióban, a maximális leképzési arány pedig az életnagyságú kép 0,7-szerese.

Képstabilizátor technológia

 • Gyenge megvilágítás mellett is fotózhat állvány nélkül olyan záridővel, amely akár négy fokozattal lassabb a megszokottnál. A képstabilizátor technológia automatikusan érzékeli, amikor a fotós mozgó témát követ, és kikapcsolja az ez irányú stabilizálást. A Hibrid képstabiliziátor makró módban érzékeli mind az oldal irányú, mind a szögelmozdulást.

Nagy teljesítményű optika

 • Készítsen kivételes minőségű képeket a teljes zoomtartományban. A kétféle aszférikus és a különösen kis fényszórású (UD) lencsetagok kombinált használata hatékonyan küszöböli ki az optikai hibákat. A Super Spectra bevonatok minimálisra csökkentik a csillogást és maximálisra növelik a kontrasztot.

Speciális autofókusz

 • Élvezze a gyűrű típusú ultrahangos AF-motor jóvoltából gyors és szinte zajtalan autofókuszt. Tartsa kézben az irányítást a manuálisan bármikor felülírható fókusz segítségével

Strapabíró kialakítás

 • Bátran fényképezzen embert próbáló körülmények között is. Az objektív por- és nedvességálló tömítéssel rendelkezik, az objektívelemek pedig a fluorbevonatoknak köszönhetően könnyen tisztíthatók.

Kifinomult teljesítmény

 • A kör alakú, 9 lamellás blendekialakítás egyenletes, háttér-homályosítást tesz lehetővé, így az előtérben álló téma mindig élesen kiemelkedik a háttérből.

 

A doboz tartalma: első-hátsó objektív sapka + napellenző

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
228570
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Gyújtótávolság
24 - 70 mm
Felépítés
15 lencsetag 12 csoportban
Apertura tartomány
F4- F22
Minimum fókusz távolság
0,38 m
Nagyítás
0,7 x
Látószög
74° – 29°. 53° – 19°30', 84° – 34°
Hossz
83,4×93 mm
Átmérõ
83,4 mm
Súly
600 g
Általános
Objektív kompatibilitás
Canon
Fő jellemzők
Filter méret
77 mm
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!