16 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Hauser DH-400 páramentesítő

2000 ml tartály űrtartalom
73 W teljesítmény
LED jelzőfény

Részletes leírás »
16 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

  • Termoelektromos működés
  • Tartály űrtartalom: 2000 ml
  • Teljesítmény: 73W
  • Kapacitás: 400 ml/nap (30°C, 80%-os relatív páratartalom mellett)
  • Automata kikapcsolás és LED jelzőfény a víztartály telítettsége esetén
  • Környezetbarát technológia
  • Hordozható, könnyen mozgatható a szobában
  • Nagy sebességű és hosszú élettartamú motor
  • Csendes működés
  • Doboz mérete: 250x165x450 mm
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
330947
Gyártó
HAUSER
Garancia
3 éves
Típus
Páramentesítő
Teljesítmény
75 W
Tartály űrtartalma
2 l
Jellemzők
Automatikus kikapcsolás, Csendes működés, Szabályozható páramennyiség-kibocsátás, LED jelzőfény, Környezetbarát technológia
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.2 /62 Értékelés
5 csillag
33
4 csillag
17
3 csillag
7
2 csillag
2
1 csillag
3

Legújabb értékelés

(2017. febr. 12.)

Hauser DH-400 páramentesítő
Hauser DH-400 páramentesítő

133 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ár/éték aránynak megfelelően hozza az elvárásokat
Ami nem tetszik:
-

Sziasztok! Mielőtt megvettem a készüléket végigolvastam a kommenteket és vegyes érzelmek közepette döntöttem úgy, hogy megrendelem aztán lesz ami lesz. Két hét után megszeretném én is osztani a tapasztalataimat. Az első és legfontosabb dolog, hogy miért is kellett nekem ez a készülék? A probléma: Egy viszonylag régi építésű 45 m2-es lakásban lakunk albérletben. Az átlag hőmérséklet 22 °C fűtési időszakban, a páratartalom pedig 55 és 67 % ( ruhaszárításkor 75 %) között ingadozott a lakásban. Ennek megfelelően azok a falak, amik nem közösek a szomszéddal folyamatosan penészedtek... Van egy ~2 m2-es kamra is ami nem fűtött így ott 5-10 °C és 80-90 %-os páratartalom van bent annak ellenére, hogy van egy Ceresti stop pára is bent. Rendszeresen szellőztettünk és folyamatosan volt két Ceresit, egy az előbb említett kamrában egy pedig a konyhában, ahol az alsó "csempesor" ( valami olyan anyagú csempe van, ami magába tudja szívni a vizet) folyamatosan át volt ázva. Elég sokat költöttem a Ceresit tablettákra illetve Szavo penészölőre is ráadásul már nagyon untam az ezekkel való macerát is. Tapasztalat a gépel: Mint a leírásban is szerepel „Kapacitás: 400 ml/nap (30°C, 80%-os relatív páratartalom mellett)” Kipróbáltam a szobában és a konyhában 22 °C és 65%-os páratartalom mellett 200 ml/nap lett az eredmény, ami nekem teljesen megfelelt. Teszt képen betettem a kamrába is, 8-10 °C és 90%-os pártartalom mellett alig volt valami eredmény, nem érte el az 1 dl-t sem. Többen is írták, hogy hasonló helyen nekik sem működött és elégedetlenek voltak a készülékkel… nem igazán értem, tisztán látszik a leírásból, hogy erre nem való, engem is csak a kíváncsiság hajtott. Végeredmény: A készülék 1 hét alatt kb 80 órát üzemelt, ~700 ml vizet tudott begyűjteni. Konyha: Az alsó csempesorról eltűnt a víz, sokkal szárazabbnak érzem. Szoba: Rápillantok a páramérőre: 22 °C és 43%-páratartalom (soha nem tudtuk 50% alá vinni) Ha valakit érdekel, szívesen megírom a későbbi tapasztalatokat is.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2020. nov. 16.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalatod van most a készülékkel, hogy már hosszabb ideje használod? Köszönöm, üdv Mária

Jelentem

(2020. nov. 7.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Üdvözlöm! Sajnos nálunk is hasonló a helyzet! A lányom szobája folyamatosan peneszesedik és a spájz ami úgy van hogy a fürdő onnan szellőzik! Azóta is segít a készülék önnek? Köszönöm válaszát!

Jelentem

(2020. okt. 12.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Szia! engem is érdekel a hosszú távú tapasztalat. nyuszdi/kukac/gmail.com

Jelentem

(2020. aug. 1.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Kösz az értékelést! Mit jelent az, hogy nem való a kamrába? Miért?

Jelentem

(2020. jún. 17.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos és részletes tapasztalat leírást, tényleg nagyon sokat segített!! :*

Jelentem

(2019. nov. 12.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Engem érdekelne a hosszú távú tapasztalat! Koszi

Jelentem

(2018. jan. 15.)

Válasz Zolee hozzászólására:

Szia! Köszi a részletes leírást, azt szeretném kérdezni, hogy hosszú távon megoldotta-e a penészedés problémáját és hogy az egy év alatt nem hibásodott-e meg? Válaszod előre is köszönöm!

Jelentem

(2016. dec. 23.)

Hauser DH-400 páramentesítő
Hauser DH-400 páramentesítő

18 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
ár/érték arány
Ami nem tetszik:
még nincs ilyen

Két hete használjuk a páramentesítőt. Nagyon vegyes véleményeket olvastam, de bíztam, hogy be fog válni. Azért volt szükségünk a páramentesítőre, mert magas volt a hálószoba páratartalma a rendszeres szellőztetés ellenére. Az északi fal emiatt penészedni kezdett. 10 m2-es helységről van szó, bár többnyire nyitva az ajtaja. Reggel 7-től kb. éjjel 11-12 óráig ment minden nap. Éjszakára lekapcsoljuk, mert ugyan napközben nem tűnik hangosnak, de az éjjeli csendben zavaró a zúgása, ráadásul elég száraz érzete van a levegőnek. Írták többen, hogy problémájuk volt a tápegységgel, nálunk nem melegszik, jól működik. Az elmúlt két hét használata alapján meg vagyunk elégedve a készülékkel, rengeteg vizet összeszedett és azóta nem penészedik a fal.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018. nov. 11.)

Hauser DH-400 páramentesítő
Hauser DH-400 páramentesítő

13 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Hatékony
Ami nem tetszik:

A tablettás/korongos páramentesítőhöz képest, jóval hatékonyabb. A korongosak árban ötöde, de egy korong 1-2 hónap és az alatt gyűlik össze 0,5 liter víz. 2 hetes használat tán már 2 litert megfogott.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!