4 490 Ft
1 122,50 Ft / db

Oral-B EB 25-4 FlossAction pótfej 4db
oral-b-eb-25-4-flossaction-potfej-4db_cbded5a7.jpg

Oral-B EB 25-4 FlossAction pótfej 4db

4.9 / 13 Értékelés
Ugrás az értékelésekhez

Különleges Micropulse szálak
Micropulse sörték
Klinikailag is kimagasló fogmosás

Raktáron

Raktáron
4 490 Ft
1 122,50 Ft / db

Részletes leírás

Oral-B EB 25-4 FlossAction pótfej 4db

Termékleírás

Az Oral-B Floss Action pótfejet tölthető fogkeféhez úgy fejlesztettük ki, hogy gyengéden távolítsa el az elszíneződéseket. A természetesen fehér fogak érdekében gumiból készült, a fogászati eszközök ihlette polírozókehellyel rendelkezik. Minden rezgő/forgó mozgású fogkefével kompatibilis.

Használati útmutató

Minden forgófejes Oral-B tölthető fogkefével kompatibilis.

Melyik a nekem való fogkefe?

 

Choose best refill for your needs

Az Oral-B elektromos fogkeféhez tartozó Precision Clean pótfej több lepedék eltávolítására képes, mint a hagyomámyos kézi fogkefék. Hozzájárul a szájüreg tisztaságához és a fogíny egészségéhez.Mélyrehatolóbban tisztít, mint a hagyományos, kézi fogkefékA nehezen hozzáférhető helyekre is behatol 
A tölthető Oral-B elektromos fogkeféhez tartozó Sensitive pótfej gyengéd fogmosási élményt nyújt, amely ideális az érzékeny fogak és fogíny tisztításához.Kíméletes a fogakhoz és a fogínyhez  
Az Oral-B elektromos fogkeféhez tartozó Kids Stages fogkefefej különleges, rövid és extra puha sörtéi kíméletes fogmosási élményt nyújtanak, amely ideális a kisgyermekek apró fogaihoz és szájüregéhez. Használata 3 éves kortól ajánlott.Kíméletes a fogakhoz és a fogínyhezA középen elhelyezett, hosszított sörték segítenek az elszíneződések eltávolításában 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az Oral-B elektromos fogkeféhez tartozó 3D White fogkefefej úgy került kialakításra, hogy gyengéden távolítsa el a fogakról az elszíneződéseket. Gumiból készült, a fogászati eszközök ihlette polírozókelyhe természetesen fehér fogakat eredményez.Kimagasló polírozóhatást nyújtAz alapos tisztítás érdekében minden egyes fogat körbeölel 
Az Oral-B TriZone fogkefefej innovatív, hármas hatású mélytisztító sörtékkel rendelkezik, így a hagyományos kézi fogkefékhez viszonyítva kimagasló lepedékeltávolítást tesz lehetővé.Kimagasló lepedékeltávolítás: hármas hatású, mélytisztító technológiája révén a hagyományos, kézi fogkefékhez viszonyítva jelentősen több lepedék eltávolítására képes.Tripla Zónás tisztító technológia:
1) mozgó sörtevégek a nehezen hozzáférhető hátsó fogakhoz
2) Rövidebb, rögzített sörték a fogfelület alapos tisztításáért
3) hosszított "söprő" sörték a fogközök alapos tisztítsához
Indicator ® sörték: az elektromos fogkefe fejek indikátor sörtékkel rendelkeznek, melyek jelzik a fogkefefej cseréjének aktualitását.
Az Oral-B Floss Action fogkefefej Micropulse sörtéi mélyen a fogak közé hatolva söprik ki helyéről a lepedéket.Micropulse sörték - mélyen a fogak közé hatolva kisöprik helyükről a lepedéketKlinikailag is kimagasló fogmosást tesz lehetővé az Oral-B Precision Clean fogkefével összehasonlítva. 
Az Oral-B elektromos fogkeféhez tartozó Ortho fogkefefej ideális a fogszabályzók tisztítására és ápolására.Speciális sörtekialakítás: kifejezetten a fogszabályozók és implantátumok körüli tisztításhoz fejlesztették ki.  

Jellemzők és előnyök

  • Mikropulzáló sörték – Mélyen a fogak közé hatolva eltávolítják a foglepedéket.

  • Klinikailag még hatékonyabb tisztítás szemben az Oral-B Precision Clean-el.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
333527
Gyártó
ORAL-B
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.9 / 13 Értékelés
5 csillag
12
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2016 aug. 2)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

A leírásban szereplő "Minden rezgő/forgó mozgású fogkefével kompatibilis" nem igaz. Philipshez nem jó. Ettől eltekintve a termék maga remek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016 szept. 8)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
olcsó
Ami nem tetszik:

Az első két használatnál nagyon erősnek éreztem, már már kellemetlen volt. A termék maga nem rossz, itt nagyon kedvező az ára is.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016 okt. 17)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Puhábbak a sörtéi, mint a normál Precision Clean fejnek.
Ami nem tetszik:
Nagyobb a feje, így nehezebb lehet a hátsó fogak elérése.

A rendelés és a kiszállítás is gyorsan és rendben ment.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016 nov. 27)

Válasz Vitéz Péter hozzászólására.

Nem egyértelmű, hogy 2, vagy 4 fejről beszélünk..!! ??

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!