109 990 Ft

Garmin Nüvi 2789 LMT navigáció készülék + Európa térkép + TMC + BT, 7"
garmin-nuvi-2789-lmt-navigacio-keszulek-europa-terkep-tmc-bt-7-_ae0c9205.jpg

Garmin Nüvi 2789 LMT navigáció készülék + Európa térkép + TMC + BT, 7"

7" 800 x 480 felbontású érintőkijelző
Előre telepített Teljes-Európa térkép
Sávinformáció, sebességhatár kijelzés

Kifutott

109 990 Ft

Részletes leírás

  • 17,6 cm képátlójú, kétujjas nagyítást támogató, kettős képállású kijelző
  • Európa részletes térképe ingyenes, készülék élettartamra szóló frissítéssel¹ és forgalmi információkkal²
  • Még több népszerű étterem, bolt és egyéb hely található meg a Foursquare® segítségével
  • Bluetooth® technológia a telefon kihangosításhoz³
  • Hangvezérlési funkció, így kezét végig a kormányon tarthatja
Fényes kijelző
A nüvi 2789LMT fényes, 17,6 cm képátlójú, kétujjas nagyítást is támogató kijelzőjén gyorsan ráközelíthet bármelyik helyre, így jobban áttekintheti környezetét. A kettős képállású beállítás segítségével vízszintes vagy függőleges tájolással is nézheti a térképet.

Részletes térképek, ingyenes frissítések
A nüvi 2789LMT előre betöltött Európa térképpel érkezik, mely a készülék élettartamáig¹ díjmentesen frissíthető, így mindig a legfrissebb, az elérhető legpontosabb térképekkel navigálhat a címekre és az Érdekes Pontokra (POI). A frissítések a Garmin Express alkalmazással díjmentesen letölthetők.

A Foursquare Érdekes Pontok millióit biztosítja
Ilyen sok adatból a nüvi 2789LMT könnyűvé teszi a POI-k keresését, legyen az vállalkozás, üzlet, étterem vagy egyéb cél. Az adatbázis bővebb, pontosabb vonatkozó információkat is tartalmaz a Foursquare adatok alapján, melyek az új keresési oldalon a felső találatokként szerepelnek.
Amikor használja a Smartphone Link alkalmazást, a nüvi 2789LMT készülékkel párosítva, könnyedén bejelentkezhet a Foursquare használatával az adott pontnál, valamint áttekintheti annak értékelését, nyitva tartását, árkategóriáját.
Kerülje el a forgalmi akadályokat
Az INGYENES, készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetésnek köszönhetően a nüvi 2689LMT segít elkerülni a fennakadásokat, késéseket.
A kijelző jobb oldalán jelennek meg az útvonalra vonatkozó információk, így folyamatosan láthatja a térképet, miközben a szükséges adatokat is megkapja.
Ha készüléke csatlakoztatva van a Smartphone Link alkalmazással, mobiltelefonja adatkapcsolatát használva szinte valós idejű forgalmi adatokat is kaphat, így láthatja, hol, milyen sebességgel halad a forgalom.

Találja meg pontosan hova kell mennie
A Direct Access funkcióval könnyen megtalálhatja a szükséges bejáratot az olyan komplex céloknál is, mint a nagyobb bevásárlóközpontok, repülőterek. Ha például a kívánt bolt a felső szinten található, a készülék a megfelelő parkolórészre vezeti.

Navigáljon könnyedén a bonyolult kereszteződésekben
Aktív sávinformációs szolgáltatás, mely bonyolultabb kereszteződések és forgalmi csomópontokon is magabiztosan vezeti át. Ahogy közeledik, egy animáció segítségével mutatj a rendszer, merre is kell tartania. A Madártávlati képek részletes, könnyen áttekinthető ábrát mutatnak felülnézetből. Jól megkülönböztethető, színes nyilak mutatják a követendő sávot. Egyes kereszteződésekben a nüvi 2789LMT fotorealisztikus képet mutat a valós táblákkal és környezettel, így könnyítve meg a biztos tájékozódást útja során.

Bluetooth® kompatibilis
Párosítsa Bluetooth képes telefonjával a nüvi 2789LMT-t így vezeték nélkül intézhet telefonhívásokat a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül. Legyen a telefonja akár a zsebében vagy a kesztyűtartóban, könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat úgy, hogy figyelmét továbbra is az útra összpontosítja.

Irányítsa beszéddel
A nüvi 2789LMT biztosítja a hangvezérlés lehetőségét. Beszéljen és a készülék annak megfelelően cselekszik, így kezét végig a kormányon tarthatja. Magyar nyelven a készülék betanítható bizonyos utasítások végrehajtására, ehhez szükséges végighaladni egy pár perces folyamaton.

Smartphone Link kompatibilis
A Smartphone Link egy díjmentes alkalmazás, mely kapcsolódik a nüvi 2789LMT-vel az iPhone® vagy Android™ okostelefonjával. Amikor párosítva van, a nüvi a telefon adatkapcsolatát használva tölt le adatokat. A Smartphone Link alkalmazással kényelmesen küldhet helyeket vagy címeket a telefonjáról a nüvijére.
A Smartphone Link számos Garmin Live szolgáltatás elérésére biztosít lehetőséget, például forgalmi- és időjárási információkhoz. A Smartphone Link iPhone 4S vagy újabb, valamint egyes Android készülékekkel működik.


Még több információ egy pillantásra
A nüvi 2789LMT folyamatosan mutatja a térképet, míg mellette számos, egyéb információt meg tud jeleníteni. Azok részleteihez csak érintse meg a kijelzőt. Útja során képes jelezni a közelgő szolgáltatásokat, valamint megjelenítheti az olyan létesítményeket, mint bankautomaták, éttermek vagy benzinkutak.
A nüvi 2789LMT megjeleníti a sebességhatárokat, aktuális sebességet és várható érkezési időt is. Egy gyors pillantással leolvashatja az aktuális utcát, amin halad.
Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
340528
Gyártó
GARMIN
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
7" (17,6 cm)
Kijelző felbontása
800 x 400 Pixel
Kijelző típusa
érintőkijelző (multitouch)
Általános
Processzor frekvencia
nincs megadva
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Garmin
Típus
nincs adat
Csatlakozó
Micro USB, Bluetooth
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Li-ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
max. 1 óra
Tartozékok
USB kábel, kezelési útmutató, autós töltő, autós tartó
Szélesség (mm)
196
Magasság (mm)
112
Mélység (mm)
18
Súly (g)
352 g
Memóriakártya-foglalat
microSD
Funkciók
GPS vevő
nagy érzékenységű vevő
GPS funkciók
Bővített utcanév keresés, POI (Points Of Interest) kezelés, TMC (Traffic Message Channel) vétel
Multimédia funkciók
Szöveg megjelenítés
Extra funkciók
személyre szabható képernyő, Bluetooth kihangosítás, sávasszisztens, 3D autópályanézet, TMC, parkolási asszisztens, utcanevek bemondása
Memória
Beépített memória
SSD
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!