29 990 Ft

 

 

Vanguard Up-Rise II 43 táska, fekete
vanguard-up-rise-ii-43-taska-fekete_3e0d82bb.png

Vanguard Up-Rise II 43 táska, fekete

  • Megosztás:

Garancia: Élettartam garancia
Állítható méret
Hátulról könnyen előrefordítható
Esővédővel ellátva

Raktáron

Raktáron
29 990 Ft

Részletes leírás

Termékleírás

Akár dolgozik, akár szabadidejében megy fotósétára, az UP-Rise II kézközelben tartja a felszerelését, amelyet egy pillanat alatt elővehet. Az UP-Rise II kényelmesen fekszik a hátán, és könnyen előre fordítható, így gyors és biztonságos hozzáférést nyújt a kamerához. Egy egyszerű cipzármozdulattal állítható a mérete a különböző igényekhez, miközben biztosan tartja a felszerelését a bővítőrészbe beépített védőhabnak köszönhetően. Innovatív új csatok teszik lehetővé, hogy a fotósok hozzáférjenek a felszereléshez a "gyors oldalelérés"-sel egyetlen mozdulattal. Csak össze kell nyomni a csatot, és húzni a nyitáshoz, majd pattintsa a felső részt az alapra a kinyitáshoz. Az UP-Rise II hátizsákok teljes hozzáférést nyújtanak a felszereléshez elölről, így minden eddiginél könnyebbé téve a teljes felszerelés csomagolását és a rendszerezését utazáshoz.

Tulajdonságok: 
  • Könnyű képernyővédő
  • Külső zseb és D-gyűrű kiegészítők szállításához és csatolásához
  • Esővédő
  • Vanguard ICS öv kompatibilis (külön megvásárolható)
  • Gyártó: Vanguard
  • Szín: Fekete
  • Méret: 250 mm x 245 mm x 460 mm (külső)
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
362509
Gyártó
VANGUARD
Garancia
élettartam
Hordhatóság
Háton, Kézben
Anyaga
Polyester, Bársony
Zárható
Zippzár, Csat
Külső méret (H x M x Sz)
250 x 245 x 460 mm
Súly
1220 g
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!