11 890 Ft

ingyen kiszallitas

ingyen kiszallitas

 

Hasonló elérhető termékek

Toshiba 3.5" 500GB SATA merevlemez (DT01ACA050)

500 GB kapacitás
3,5"-os méret
SATA III felület

Részletes leírás »
11 890 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

NÖVELD SZÁMÍTÓGÉPED KAPACITÁSÁT
A DT Desktop sorozatú merevlemezek akár 3 TB kapacitással is elérhetők, és az innovatív technológiák révén még energiatakarékosabb és halkabb működést biztosítanak, így tökéletesen illenek a környezetbarát számítógépekhez. Ezek az alacsony fogyasztású, nagy kapacitású és kevés hőt termelő 3,5 hüvelykes meghajtók 5940 fordulat/perces forgási sebességgel és 6 Gb/másodperces csatolófelület-sebességgel működnek. Emellett a DT sorozat az Advanced Format technológiát is alkalmazza a lehető legjobb hibaészlelés és a tárolófelület optimális kihasználása érdekében.

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
A DT Desktop merevlemez-sorozat akár 3 TB kapacitással is elérhető, melyhez 5940 fordulat/perces lemezforgási sebesség és 6 Gb/másodperces csatolófelület-sebesség társul. Az Advanced Format technológia pedig a lehető legjobb hibaészlelést nyújtja, és hatékonyabbá teszi a tárolófelület kihasználását.


HALK MŰKÖDÉS
A Silent Seek technológia rendkívül halk működést szavatol a merevlemeznek: a különlegesen halk, egyetlen lemeztányérral szerelt meghajtók akusztikus értéke mindössze 25 dBA (adatkeresés közben), illetve 24 dBA (üresjáratban) – vagyis az emberi fül számára szinte teljesen hangtalanok.


ENERGIATAKARÉKOSSÁG
A Toshiba merevlemezei rendkívül energiatakarékosak. A többi Toshiba merevlemezhez hasonlóan a sorozat összes tagja halogénmentes és RoHS-kompatibilis, így környezetbarát megoldást is jelentenek.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
363000
Gyártó
na
Garancia
2 éves
Kapacitás
500 GB
Fordulatszám
7 200
Belsõ cache
32 MB
Csatoló felület
SATA 3
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!