167 990 Ft 189 790 Ft (11%)
Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép
garmin-dezl-770-lmt-lifetime-maps-traffic-kamionos-teherautos-navigacio-teljes-europa-terkep_afcfaac0.jpg

Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép

Garancia: 1 év - Gyári garancia
7" (800 x 480) érintőképernyő kijelző
Teljes Európa térkép
TMC, Bluetooth, tolatókamera-csatlakozó

Raktáron

Raktáron
Egészítsd ki 1-3 év extra garanciával, ami akár baleset esetén is véd!
167 990 Ft 189 790 Ft (11%)

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • garmin-dezl-770-lmt-lifetime-maps-traffic-kamionos-teherautos-navigacio-teljes-europa-terkep_afcfaac0.jpg Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Adata microSDHC 16GB + SDHC Adapter
Adata microSDHC 16GB + SDHC Adapter
5 031 Ft
5 590 Ft (-10%)
Adata microSDHC 16GB CLASS 4 memóriakártya + SDHC Adapter
Adata microSDHC 16GB CLASS 4 memóriakártya + SDHC Adapter
4 581 Ft
5 090 Ft (-10%)
Adata microSDHC 8 GB Class 4 memóriakártya + Adapter
Adata microSDHC 8 GB Class 4 memóriakártya + Adapter
2 961 Ft
3 290 Ft (-10%)
leef-microsdhc-kartya-sd-adapterrel-128gb-_e43ef96e.jpg
Leef microSDHC kártya SD adapterrel, 128GB
36 990 Ft
Adata microSDHC 16GB + SDHC Adapter
Adata microSDHC 16GB + SDHC Adapter
5 031 Ft
5 590 Ft (-10%)
Adata microSDHC 16GB CLASS 4 memóriakártya + SDHC Adapter
Adata microSDHC 16GB CLASS 4 memóriakártya + SDHC Adapter
4 581 Ft
5 090 Ft (-10%)
Adata microSDHC 8 GB Class 4 memóriakártya + Adapter
Adata microSDHC 8 GB Class 4 memóriakártya + Adapter
2 961 Ft
3 290 Ft (-10%)
leef-microsdhc-kartya-sd-adapterrel-128gb-_e43ef96e.jpg
Leef microSDHC kártya SD adapterrel, 128GB
36 990 Ft

Részletes leírás

Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép adatai:

 

 

 • 7" képátlójú, nagy felbontású üveg képernyő
 • Készülék élettartamra szóló? Európa térképfrissítés és forgalmi? információk
 • Egyéni, kamionos útvonaltervezés? méret, súly és rakomány megadással
 • Kamionos adatbázis, kamionosok számára érdekes pontokkal (POI)
 • Riasztások utakra, éles kanyarra, híd magasságra és súlyhatárra


Lásson többet, halljon többet

A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció a 7"-os üveg kijelzőjén mutatja a navigációs utasításokat, bárhonnan jól látható a fülkében. Extra hangos, fejlett hangszóróival tisztán érthetően mondja a navigációs utasításokat, így a menetzaj mellett is jól hallható.

Személyre szabott, kamionos tervezés

A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció részletes Európa térképpel rendelkezik, mely számos kamionos adatot tartalmaz, például híd magasság, éles kanyarok, súlykorlátok és egyebek. Csak adja meg járműve profilját (magasság, súly, hossz, szélesség és esetleges veszélyes rakomány) és a készülék annak megfelelően tervez útvonalat?.
Az egyszerű Kamionprofil funkcióval könnyedén megadhat több vontatmány adatot, így egy mozdulattal válthat közöttük. A beépített útvonaltervezővel több megállós jövőbeni utakat is összeállíthat.
A tervezett utakat egyszerűen módosíthatja a kijelző megérintésével, hozzáadva városokat, utakat.

Ingyenes forgalmi információk

A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció tartalmazza a Garmin Traffic szolgáltatást, mely segít elkerülni a forgalmi akadályokat. Menet közben folyamatosan a térképet látja, rajta plusz adatként jelenik meg a forgalmi információ. A Garmin Traffic a térképképernyő melletti ablakban mutatja az eseményt, a várható késést és az esetleges kerülőút lehetőségét. Azt is jelzi, ha nincs gyorsabb útvonallehetőség. Az élettartamra szóló forgalmi információk? biztosítják a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció számára az ingyenes adatokat a készülék élettartamáig, nincs szükség további előfizetés vásárlására.

Bluetooth® kapcsolódás

Kapcsolja össze Bluetooth-képes készülékével(4), mint például a telefonjával és máris használhatja kihangosítóként is a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció-t. Ha arra alkalmas Bluetooth kompatibilis headsettel párosítja (külön vásárolható), még biztonságosabban bonyolíthat telefonhívásokat.

Kamionos POI adatbázis

Nehezen találja a kívánt célt? Keressen a profi adatbázisból megállókat, súlymérő állomásokat, parkolókat, szálláshelyeket vagy Wi-Fi® pontokat.

Navigáljon biztonsággal a bonyolult csomópontokban

A Garmin dezl 570 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció aktív sávinformációval és hangos utasításokkal jelzi, hogy mikor, melyik sávba kell sorolnia útvonala során. A photoReal kereszteződés előnézet úgy mutatja a kijáratokat, ahogy azok a valóságban is látszanak. A Bird’s Eye kereszteződés előnézet részletes képet mutat, mely felülről ábrázolja a szükséges útirányt.

Smartphone Link kompatibilis

A Smartphone Link egy ingyenes, mobiltelefonos alkalmazás, mely kapcsolatot biztosít a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció és az iPhone® vagy Android™ okostelefonja között. Ha csatlakozva van, a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció a telefon adatkapcsolatát használva(5) hozzáfér az információkhoz.
A Smartphone Link hozzáférést biztosít a Garmin Live szolgáltatásokhoz(6), így hasznos, valós idejű ifőjárási és egyéb, helyzetfűggő adatokat kaphat. Az alkalmazáson belül további prémium tartalmakat is vásárolhat, például forgalmi- vagy sebességmérő kamera adatbázisokat.

Vezeték nélküli tolatókamera kompatibilitás

A Garmin tolatókamerájával (külön vásárolható) láthatja a járműve mögötti területet. A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció kompatibilis a BC 30 vezeték nélküli kamerával. Ha csatlakoztatva van, a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció mutatja a kamera képét a saját kijelzőjén. Kösse rá állandó tápra, így akár kézzel is átválthat a kamera képére. A beszereléshez szakműhely javasolt.

Információk az úton

Az Információk az úton funkcióval könnyedén átláthatja az útja során közeledő helyeket anélkül, hogy a térképről el kellene váltania. Megjelennek a szolgáltatások, éttermek, üzemanyagtöltő-állomások, bankautomaták. A legjobb, hogy ez a funkció személyre szabható, így a fontos dolgokat mutatja.

Még több információ az úttal kapcsolatban

A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció mutatja az útvonal szerinti állapotokat, korlátozásokat, így láthatók az éles kanyarok, alacsony hidak, súlykorlátozások, szeles útszakaszok vagy a behajtási korlátozások veszélyes rakományra. Riaszt a lejtőkre, emelkedőkre, így felkészülhet időben a megfelelő sebességfokozatra. Ha az általános sebességkorlátozástól eltér, akkor külön megjelenik a kamionos megengedett sebesség is. A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció útja során automatikusan váltja az időzónát, így mindig látni fogja a napkelte/napnyugta idejét.

Szerviznapló

A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció Szerviznapló funkcióval is rendelkezik, melyben megadhatja a dátumot és az akkor elvégzett javításokat is. Kényelmesen naplózhatja a megtett távolság, keréknyomás, kerékcsere és egyéb időpontokat.

Készülék élettartamra szóló térképfrissítés

A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció előre betöltött Európa térképpel érkezik. Az ingyenes készülék élettartamra szóló? térképfrissítéssel mindig az elérhető legfrissebb adatokat és útvonalakat láthassa. A készülék hasznos élettartamáig elérhető térképfrissítések ingyenesen letölthetők.
A POI adatbázis tartalmaz számos Foursquare® pontot is. A Foursquare milliónyi új és népszerű étterem, üzlet, szolgáltatás és egyéb létesítmény helyét mutatja a környéken.

? Készülék élettartamra szóló térképfrissítés feltételei
? A készüléke hasznos élettartamáig, vagy addig, míg a szolgáltató biztosítja ezt az információt
? Nem minden területen érhető el. A kamion adatainak megadása nem garantálja, hogy minden útvonalban csak az arra érvényes utak fognak szerepelni, ezek az adatok csak javaslatként értendők. Mindig az útvonalon található táblák és szabályok szerint vezessen!
(4) Bluetooth®-képes okostelefon szükséges (külön vásárolható). A Bluetooth® szó és szimbólum a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona
(5) A felhasználó adatkapcsolati díjszabása érvényes. Vegye fel a kapcsolatot mobiltelefon szolgáltatójával az árakkal és roaming díjszabással kapcsolatban.
(6) További előfizetés lehet szükséges.

Az iPhone® az Apple, Inc. bejegyzett védjegye, az Android™ a Google Inc. védjegye. A Foursquare® a Foursquare Labs, Inc. bejegyzett védjegye.

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
381586
Gyártó
GARMIN
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
7" (18 cm)
Kijelző felbontása
800 x 480 Pixel
Kijelző típusa
érintőkijelző (multitouch)
Általános
Processzor frekvencia
nincs megadva
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Garmin
Típus
teherautós navigáció
Csatlakozó
Micro USB, Bluetooth, 3,5 mm Jack, Tolatókamera
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Li-ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
max. 5 óra
Tartozékok
USB kábel, autós tartó, FM forgalmi vevő autós szivargyújtó-töltővel, gyors használati útmutató
Szélesség (mm)
198
Magasság (mm)
121,1
Mélység (mm)
25,5
Súly (g)
438
Memóriakártya-foglalat
microSD
Funkciók
GPS vevő
beépített GPS
GPS funkciók
Bővített utcanév keresés, POI (Points Of Interest) kezelés, Helymeghatározás, TMC (Traffic Message Channel) vétel
Multimédia funkciók
JPEG képnézegetés
Extra funkciók
személyre szabható képernyő, Bluetooth kihangosítás, személyre szabható tartalom, sávasszisztens, 3D autópályanézet, TMC
Memória
Beépített memória
nincs megadva
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 / 1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2017 júl. 9)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Átlátható, egyszerű kezelés
Ami nem tetszik:
Picit lassú térkép betöltés ha ujjal húzzuk/irányítjuk

A hang alapú irányítás néha nem egyértelmű, de ha a vizuális iránymutatást követjük akkor nincs vele probléma. Én (német) belföldön használom, így minden funkcióját nem fogom tudni kihasználni, mint aki nemzetközizik. Ajánlom.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!