89 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku

43-as kulcsszám
Automata zoomfej
Vezeték nélküli, E-TTL, E-TTL II rendszer

Részletes leírás »
89 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku adatai:

Hordozható, nagy teljesítményű Speedlite vaku, melyet könnyű használni – a fényképezőgépen vagy a fényképezőgéptől távol egyaránt.

Közelítsd meg új oldalról a világítást nagy teljesítményű, sokoldalú és hordozható Speedlite vaku segítségével. A rádiófrekvenciás működtetésnek köszönhetően a fényképezőgéptől távoli vakuzás nagyon egyszerűen elvégezhető, ami új lehetőségeket biztosít a kreatív fényképezés terén.

Előnyök
  • Nagy teljesítményű, mégis elég kompakt ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd
  • Egyszerű kezelés, intuitív felhasználói felület
  • A távoli vaku segít elérni a kívánt hatást
  • Készíts mutatós portrékat visszavert fény használatával
  • Az eszköz az EOS termékcsalád része, ezért más Speedlite vakukkal is integrálható

Nagy teljesítményű, mégis elég kompakt ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd.

A 43-as kulcsszám (m, ISO100) azt jelenti, hogy a vaku szinte minden helyzethez elegendő teljesítménnyel rendelkezik.
A Speedlite 430EX III-RT mindössze 295 gramm, hossza pedig csupán 113,8 mm, így biztosan akad neki hely a táskádban.
A bárhol kapható AA elemekről működő vaku teljes erősségű vakuvillanást követően 3,2 másodperc elteltével ismét készen áll a használatra.

Egyszerű kezelés, intuitív felhasználói felület.

A Speedlite 430EX III-RT kezelését az EOS fényképezőgépek dizájnját alapul véve alakították ki. A gyorsgombok révén könnyen hozzáférhetsz a legfontosabb funkciókhoz, a vezérlőtárcsa pedig felgyorsítja a beállítások alkalmazását. A zárókapcsoló megakadályozza a beállítások véletlenszerű módosítását. A rossz fényviszonyok esetére háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn egyetlen pillantással áttekinthetők a beállítások és a fényképezési információk.

A távoli vaku segít elérni a kívánt hatást.

A Speedlite 430EX III-RT vakukat akár a fényképezőgéptől távolra is helyezheted, így a különböző irányokból érkező fényt szimulálhatod.
Rádiófrekvenciás kioldás használata esetén a Speedlite 430EX III-RT egységek akár 30 méteres távolságból is vezérelhetők; nem szükséges, hogy közvetlenül a fényképezőgép látóterében helyezkedjenek el. Ez azt jelenti, hogy a korábbinál kreatívabb módon helyezheted el őket, így a hangulatok és a hatások megteremtésének csak képzeleted szab határt.

A Speedlite 430EX III-RT optikai kioldással is vezérelhető a távolból, így azonnal beilleszthető az általad jelenleg használt vakumegoldásba. Az opcionális ST-E2 Speedlite jeladó vagy az egyes EOS fényképezőgépekben megtalálható integrált Speedlite jeladó segítségével akár 10 méterről is működésbe hozható.
Használj több vakut együtt, csoportba rendezve, ebben az esetben az egyes csoportok teljesítményét külön-külön is meghatározhatod. Legfeljebb öt csoportot hozhatsz létre, ezek mindegyikébe legfeljebb 15 vaku tartozhat.

Készíts mutatós portrékat visszavert fény használatával.

A mozgatható vakufejnek köszönhetően a fény nagy felületekről (például falakról vagy a mennyezetről) is visszaverhető, így lágy, árnyékmentes bevilágítást alakíthatsz ki, mely tökéletes a portrékészítéshez.
A beépített fényvisszaverő panel használatával különleges „csillámot” varázsolhatsz a fényképezett személy szemébe, ezzel életre keltve arckifejezését.

A tartozékként járó fényvisszaverő adapter felszerelésével tovább lágyíthatod a fényt. A csomag egy színes szűrőt is tartalmaz, melynek segítségével a vakufény melegebb színhőmérséklete alakítható ki, így jobban megközelíti a beltéri környezeti fény színét.
A Speedlite 430EX III-RT zoomolni is tudja a vaku kimenetét, így képes a látószöget a használt objektívéhez igazítani.

Az eszköz az EOS termékcsalád része, ezért más Speedlite vakukkal is integrálható.

Más vakukkal (például Speedlite 600EX-RT) együtt használva a Speedlite 430EX III-RT vaku többvakus megoldás részeként is használható.
Vezéreld a fényképezőgéptől távol elhelyezett Speedlite 430EX III-RT eszközt vakukioldóval (például ST-E3-RT) vagy egy EOS fényképezőgép integrált Speedlite jeladójával.

Kettős vezeték nélküli vakukioldás.

A Speedlite 430EX III-RT fényképezőgéptől távol történő elhelyezés esetén a rugalmas használat érdekében rádiófrekvenciás vagy optikai kioldással egyaránt működésbe hozható. Rádiófrekvenciás kioldás esetén a vakut akár 30 méter távolságba is helyezheted a fényképezőgéptől, a két eszköznek pedig nem kell egymás közvetlen látóterében lennie. Ez azt jelenti, hogy a vakut a korábbiaknál jóval több pozícióba állíthatod, például egy szobán kívülre is elhelyezheted, és bevilágíthatsz vele az ablakon.

Az optikai kioldás funkciónak köszönhetően az integrált Speedlite jeladóval rendelkező EOS fényképezőgépek (pl. EOS 760D, EOS 70D vagy EOS 7D Mark II) akár 10 méteres távolságból is működésbe hozhatják a Speedlite 430EX III-RT vakut, és kiegészítő berendezésekre sincs szükség.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
387434
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Kompatibilitás
Canon
Kulcsszám
43
Látószög
Fel: 45-90°;
Távolságmérés
van
Fénymérés
Beépített AF mérő segédfény
TTL rendszer
E-TTL, E-TTL II
Dönthetõ fej
igen
Forgatható fej
igen
Zoom
24 mm - 105 mm
Újratöltési idõ
3,5 másodperc
Tápellátás
4 db AA elem vagy NiCd / NiMH akkumulátor
Méret
70,5×113,8×98,2 mm
Tömeg
295 g
Vaku
Csatlakozás típusa
vezeték nélküli
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018. máj. 21.)

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku
Canon Speedlite 430EX III-RT vaku

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Sokoldalúan használható, minden igényt kielégít.
Ami nem tetszik:
Egyenlőre nincs ilyen

EOS 750D-vel használva eddig maximálisan elégedett vagyok vele. Kiválóan működik, gyorsan tölt, remek kiegészítői vannak. Én melegedést nem tapasztaltam.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016. júl. 24.)

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku
Canon Speedlite 430EX III-RT vaku

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Profi jól megépített szerkezet, hasznos kellékekkel, masszív hord táskával.
Ami nem tetszik:
A villanófej nehezen fordítható (valószínűleg majd bekopik), illetve hamar túlmelegszik (a használati utasításban leírtakat tényleg be kell tartani.)

A vakut egy régi EOS 20D-vel használom. Sajnos ennek a gépnek a menüjéből a vaku nem konfigurálható, csak az ETTL-2 rendszer adta lehetőségek állnak rendelkezésre. A vaku saját menürendszere jól áttekinthető, az LCD kijelző illetve a kezelőszervek elhelyezése megfelelő, a kezelőszervek határozottan kattannak, mozdulnak. Az LCD kijelző háttérvilágításának a színe változik, például ha a vaku túlmelegedésre figyelmeztet. Jó minőségű akkumlátorok használata mellett 2 másodperc alatt teljesen feltöltődik. Eddig egyetlen komolyabb negatívumot sikerült felfedezni, intenzív használat mellett a vaku sajnos hamar túlmelegszik, bár erre a használati utasítás is figyelmeztet. Megítélésem szerint a vaku pontosan arra képes, amit a gyártó ígér.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!