7 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Tom Clancy`s The Division PC játékszoftver

Platform: PC
Stílus: Akció-Kaland
Kiadó: UbiSoft

Nem kapható

  • Várható beérkezés : 2019. okt. 18.
7 990 Ft

Részletes leírás

Tom Clancy`s The Division PC játékszoftver adatai:

Egy rettentően komplex világban élünk, és tudjuk, hogy minél bonyolultabb egy szerkezet annál sebezhetőbbé válik. Civilizációnkat kártyavárként építettük fel, ha egyet kihúzol belőle akkor az egész összeomlik. Fekete pénteken egy pusztító járvány söpör végig New York metropoliszán. A közművek egymás után omlanak össze és csupán napok kellenek hozzá, hogy víz és élelem nélkül az egész társadalom káoszba süllyedjen. Ez a rendkívüli helyzet hozza működésbe a The Division csoportot - alvó ügynökök, akik arra lettek kiképezve, hogy önállóan tevékenykedjenek a társadalom megóvása érdekében.


Jellemzők
  • Foglald vissza New Yorkot: Kalandozz egy dinamikus nyílt világú környezetben, ami kifejezetten a kooperatív játékmódra van kihegyezve és ahol a felfedezés és a fejlődés alapvető követelmény
  • Egy élethű világ: Lépj be egy olyan világba ahol az időjárás és a napszak mind befolyásolják a játékélményed. Hasznosítsd a környezeted adta lehetőségeket, hogy előnyhöz juthass az ellenfeleiddel szemben.
  • A veszélyes város: New Yorkot ellenséges csoportok hada lepte el, akik a kaotikus helyzetet megpróbálják a saját javukra fordítani.

További adatok:

  • Várható megjelenés: 2016.03.08
  • Kategória: Akció-Kaland-Sandbox
  • Nyelv: Angol
  • PEGI besorolás: 18+
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
408285
Gyártó
UBISOFT
Kiadó
Ubisoft
Műfaj
akció, kaland
Korhatár besorolás
18+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2016. febr. 22.)

Tom Clancy`s The Division PC játékszoftver
Tom Clancy`s The Division PC játékszoftver

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Jó játék
Ami nem tetszik:
Nem tudok róla!

Csak ajánlani tudom, vegyétek meg! :) Egy kis kedvcsináló tőlem a játékhoz: http://www.youtube.com/watch?v=fAEPkW03v0w&list=PLFGwJ-Q7dHe-_MzjB_IBSkkUGBH8TFLU Üdv, REFPLAY csapat!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!