18 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera

640 x 480 pixel felbontás
802.11n/g/b szabvány
Beépített éjjellátó funkció

Részletes leírás »
18 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera adatai:


A D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera forgatható és dönthető, éjjellátó, Wi-Fi IP kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, amely segítséget nyújt az otthona vagy az irodája nagyobb területeinek hatékony megfigyelésében a nap minden órájában.

A forgatás/döntés funkció segítségével a kamera széles területeket tud bejárni, a beépített mikrofon segítségével pedig a hangokat is érzékeli.

A beépített éjjellátó funkció egész napos megfigyelést biztosít tekintet nélkül a fényviszonyokra, valamint teljes sötétségben lehetővé teszi az akár 8 méteres látótávolságot is.

Bárhova elhelyezheti a D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera készüléket otthonában vagy irodájában vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel. A vezeték nélküli kapcsolat megadja azt a rugalmasságot, hogy a kamerát egyik helyről a másikra vigye, ha a felügyeleti igényei megváltoznak.

Az iOS és Android okostelefonokon futó ingyenes mydlink™ Lite alkalmazást használva csatlakoztathatja és beállíthatja DCS-5000L kameráját számítógép használata nélkül. A részletes útmutató alapján néhány pillanat alatt működésbe hozhatja a kamerát. Gyorsan és egyszerűen megtekintheti a kamera által küldött képet bármerre is jár vezeték nélküli, vagy 4G LTE/3G kapcsolaton keresztül.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
413831
Gyártó
D-LINK
Garancia
2 éves
Típus
Rejtett kamera
Jellemzők
Telefonról programozható, mydlink Home alkalmazás
Tartozékok
Leírás

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.8 /14 Értékelés
5 csillag
7
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
2
1 csillag
2

Legújabb értékelés

(2017. okt. 6.)

D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera
D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera

39 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagyon jó ár, könnyű használat.
Ami nem tetszik:
Nincs ilyen.

TP-Link M7350 4G LTE wifi router-rel használom, a helyi hálózat felépítése pillanatok alatt sikerül, máris látható a kamera élő képe a mydlink Lite app segítségével okostelefonon. Nagy értéke a kamerának, hogy mozgás (és hang) érzékelés beállítható, és az észlelt mozgásról e-mail értesítést küld egy kiválasztott e-mail címre, 3 képet az érzékelés pillanata előtt és 3 képet az után. Ennek beállítása nem volt túl egyszerű, de D-Link hazai telefonos ügyfélszolgálata hatékony és gyors segítséget nyújtott, ezért nekik külön csillagos 5-ös jár! Jól beállítva a kamerát és az érzékelési szintet jó minőségű képet kapok a jelzést kiváltó mozgás okozójáról is - éjjel - infrában - fekete-fehér, de szintén jó minőségben. Automatikusan vált a készülék éjjeli üzemmódba, ill. vissza. A váltás pillanatában is küld e-mail értesítést. A dolog természetéből kifolyólag (szél okozta mozgások, hirtelen fényváltozások... stb.) vakriasztások előfordulnak, de nem zavaró mennyiségben. Természetesen az adott helyen sokat kell játszani az érzékelési terület és érzékenység megfelelő beállításával, de ehhez eléggé rugalmas lehetőségeket biztosít a mydlink webes felülete. Fontos: a részletes beállítások csak akkor végezhetőek el, ha a kamera és a beállítást végző PC ugyanarra a hálózatra csatlakozik! Az egyszerű beállítások (kamera mozgatása, mozgásérzékelés ki- és bekapcsolása, az érzékenység változtatása) bárhonnan, a mydlink Lite Androidos app segítségével is elvégezhető.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. okt. 23.)

D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera
D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera

12 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Jó ár, egyszerű
Ami nem tetszik:
Rövid, kevés leírás

Amíg D-Link környezetben akarjuk használni, gondolom minden egyszerűen megy. Nálam Cisco eszközzel a kapcsolódás nem működött elsőre és sok keresgélés (nem a D-Link oldalán) után fórumokból jöttem rá, hogy a WPS titkosítást kell átállítanom. A kamera jól működik, be lehet állítani, mozgásra, vagy hangra jelzést küld, időszakra lehet korlátozni. Az 5*-ot azért megadtam. :-)

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2020. jan. 12.)

Válasz Icewind hozzászólására:

Szia nekem sem akar müködni, Thome huawei ruterjére kéne csatlakozni. Ha tudna valaki segiteni megköszönném. [email protected] -ra tud írni aki járt már ilyen cipöbe. Köszönöm

Jelentem

(2018. aug. 24.)

Válasz Icewind hozzászólására:

Hello Felveszi azt is ha játszok gépen és közvetíti wifin fészbukon hd-ban??

Jelentem

(2018. jan. 18.)

D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera
D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagyon egyszerűen telepíthető, a webes felület is jól használható.
Ami nem tetszik:
0

Nagyon praktikus, automata éjszakai mód ami ki is kapcsolható, tényleg egyszerű használat... Megéri az árát...

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!