1 999 Ft

Hasonló elérhető termékek

Skylanders Swap Force single Smolderd.(Multi)

Skylanders Swap Force alapjátékhoz
Smolderdash kiegészítő figura
Minden platformon használható

Nem kapható

1 999 Ft

Részletes leírás

Skylanders Swap Force single Smolderd.(Multi) adatai:

 

Skylanders Swap Force alapjátékhoz Smolderdash kiegészítő figura. Tűz elementál. Minden platformon használható. Skylanders Trap Team alapjátékkal is használható. A Sklyanders harmadik epizódja direkt folytása a 2012-es Giants-nek és a 2011-es Spyro´s Adventure-nek. A játékmenet alapjául szintén a korábbi részek szolgálnak. A játékos a portál segítésével életre kelti a figurákat a virtuális világban. Ebben a részben a Skylanders (karakterek, azaz figurák) már képesek ugrani és megjelennek a Swap figurák. A 16 Swap figura két részből (felsőtest és lábból) áll. Ezeket 256 féle képpen kombinálhatjuk, melynek eredményeként nem csak a tulajdonságaikat egyesíthetjük, hanem az úgy nevezett osztályaikat is. A egyesített tulajdonságaiknak köszönhetően bejuthatnak elzárt, titkos pályarészekre és a harci képességeiket is kedvünkre kombinálhatjuk. A korábbi epizódokhoz gyűjtött figurák felhasználhatóak, sőt továbbfejleszthetőek lesznek - azaz újabb 5 szintet léphetnek. Az alapcsomagban új típusú erőportált van, hogy az ú

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
433068
Gyártó
ACTIVISION
Platform
Xbox One

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!