154 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)

4,7" TFT kijelző
13MP/5 MP kamera, 4 x 1.5GHz + 4 x 1.2GHz
Dual SIM kártya

Extra évek Részletes leírás »
154 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

cat_gari

Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android) adatai

 

 

24 hónapos garancia, a kijelzőre is! Részletekért kattints ide

 

Ismerd meg a Cat® S60 hétköznapi hőseit

A strapabíró, beépített hőkamerás okostelefon a lehetőségek végtelen tárházát kínálja. Minden új technológiánál meg kell tanulni, hogyan lehet alkalmazni – erre teszünk itt kísérletet kilenc „igazi hétköznapi hős” bemutatásával, akik közül mindegyiknek megvan a maga oka, hogy a Cat® S60-at dicsérje.

 

Cat_Car_Charger_Sticker

 

„[...] amióta Cat telefont használok – amiben beépített hőkamera van –, sokkal kevesebb holmit kell magammal vinni, az összes eszközöm egy készülékben található meg.”

„Annak köszönhetően, hogy a munkavégzés helyén a kezemben tarthatom ezt az integrált technológiát, nem szükséges máshol kutakodnom a válaszok után: egyszerűen kiveszem a kabátzsebemből, és azonnal használhatom. Ezenkívül az okostelefon olyan technológiát tartalmaz, hogy egyben minden megvan benne, és az adatokat azonnal, a helyszínen rögzíthetem, amivel időt és munkát takaríthatok meg, és hatékonyabb lehetek.”

 

 

 • Több eszköz egyetlen készülékben – nem kell annyi mindent magammal vinni
 • A hőkamerával időt és pénzt takarítok meg, ha még építés előtt azonosítom vele a problémákat.
 • A kesztyűvel is használható technológia jóvoltából az eszköz használata terepen egyszerűbb.

 

Cat S60_4

 

William üzemeltetési mérnökként egy helyi építési vállalkozónál dolgozik Nashville-ben. A tervek építészeti előírásait alkalmazza a munkavégzés helyszínén. Úgy véli, a Cat S60 ideális megoldás az építési területekre, mivel minden egyben megtalálható benne, így általa az építkezés hatékonyabb, a szükséges összes fontos információ rendelkezésre áll. Egy praktikus okostelefon, amelyet kesztyűben is használhatsz, és a nehéz terepen is bírja veled a strapát.

„Mentés közben beleláthatok a gödrökbe, és megnézhetem, hogy nem ragadt-e benn gyerek, aki nem reagál a hívásunkra. Ezért nagyszerű, hogy ilyen kamera van a telefonon[...]”

„[...]a strapabíró, ejtés- és porálló, hidegben, kesztyűben is használható, egész nap kitartó akkumulátort tartalmazó telefon felbecsülhetetlen segítséget jelent munkánk elvégzésében.”

 • A termikus képeket és adatokat egyenesen a telefonról el lehet küldeni. Az adatok akkor és ott elemezhetők.
 • Biztonsági és mentési műveleteknél egy pillanat alatt létfontosságú információkat szolgáltat.
 • Az állatok és az üzemek könnyen, minimális közbeavatkozással kezelhetők.

Ryan Tennessee állam egy nemzeti parkjában dolgozik parkőrként. Napjai változatosan telnek: a képzéstől  kezdve a tűzoltásig és a nagyfokú kutató-mentő műveletekig bármit tartalmazhatnak. Ekkora terület őrzésénél létfontosságú, hogy az információkat gyorsan, hatékonyan tudja továbbítani. A hőkamera által rögzített adatokat gyorsan fel lehet dolgozni, strapabíró jellemzőinek köszönhetően pedig az S60 természetes választás a szabad téri szakmák művelői számára.

 

„Már önmagában az is bámulatos, hogy a hőkamera ilyen kicsi, de az, hogy be van építve a telefonba, amit egyszerűen zsebre vághatunk és mindenhova magunkkal vihetünk, gyökerestül változtatott meg mindent.”

„Szerintem a Cat S60 hamarosan minden építési vállalkozó szerszámkészletének legértékesebb darabja lesz.”

 • Az önállóan dolgozók és a vállalkozók számára is elérhető termikus képalkotási technológiát kínál
 • Tökéletesíti az ügyfelekkel folytatott kommunikációt – kézzel fogható eredményekkel
 • Az adatok gyors begyűjtése és megosztása révén leegyszerűsíti a munkafolyamatokat

J.P. Harris gyakran kerül nagy kihívások elé: meg kell küzdenie a magas hőmérséklettel, a porral és a szűk hellyel. Ezért nagyon fontos számára, hogy hatékony, kis helyigényű eszközöket hordjon magánál. A telefon hőálló, ejtés- és porálló tulajdonságai létfontosságúak a munkája során, de szakmájában az igazi szintlépést a termikus képalkotás jelenti. Nem csupán a nagyobb vállalkozásokkal szemben biztosít előnyt számára, hanem megfogható eredményeket is kínál, melyek alapján szoros kapcsolatokat építhet ki ügyfeleivel.

„A termográfia nagy előnye a karbantartásnál: nem kell hozzáérni, és így működés közben is biztonságos távolságból használható minden mechanikus berendezésnél.”

 

Cat S60_3


„A Cat S60 előtt önálló hőkamerákkal dolgoztunk. Ezeknél a költségek csillagászatiak, az eszközök pedig nagyon érzékenyek, és egy pillanat alatt tönkremennek: megreped a képernyő, kárt tesz bennük a víz, hamar lemerül az akkumulátor, és nedves, piszkos kézzel nem használhatók.”

 • A termikus képalkotás egyetlen pillantás alatt segítséget nyújt a problémák diagnosztizálásában, így hatékonyabbá válnak a munkafolyamatok
 • A hagyományos termikus képalkotó eszközökhöz képest költséghatékonyabb és strapabíróbb megoldás
 • A látható bizonyítéknak köszönhetően könnyebb az ügyfeleket felvilágosítani

Az elérhető termikus képalkotás azt jelenti, hogy a villanyszerelők több megelőző intézkedést végezhetnek, nem pusztán a már bekövetkezett problémákkal kell foglalkozniuk. Az, hogy ez a technológia egy megerősített, öntöttfém keretben található, amely akár 5 m-ig vízálló, azt jelenti, hogy a Cat S60 sokkal jobb választás azok számára, akik nagy igénybevételt jelentő szakmákban szeretnének termikus képalkotást használni. Annak köszönhetően, hogy gombnyomásra ilyen széles körű adatokat lehet gyűjteni, átfogóbb karbantartási jelentéseket is tudnak készíteni.

„Az okostelefonom a magánéletben és a munkában mindig velem van, ezért minden körülmények között kompromisszumoktól mentesen, megfelelően kell működnie.”

 

Cat S60_2


„Az, hogy egy ilyen kézreálló, különlegesen strapabíró, jól kinéző eszközzel hozzáférhetünk ehhez a technológiához, számtalan alkalmazási lehetőséget kínál.”

 • Megbízható, strapabíró okostelefon-technológia
 • Ingatlanok felmérése egy pillantás alatt a beépített termikus képalkotás jóvoltából
 • A magabiztosság fokozása az ügyfeleknek mutatott látható eredményeknek köszönhetően

Az ingatlanügynökök a Cat S60 beépített termikus képalkotásának köszönhetően néhány perc leforgása alatt felmérhetik az ingatlanokat, és hamar kioszthatják a részletes adatokkal alátámasztott feladatokat – és mindezt okostelefonjukról. Az, hogy be tudják mutatni egy-egy probléma látható hatásait és szóba jöhető megoldását, hatásos érvet jelenthet az ügyfelek számára, ami erősebbé teszi a kapcsolatot, és arra ösztönzi őket, hogy visszatérjenek.

Made to Push the Limits - Even in Rugged Environments [Fire Fighter]

„Számunkra, akik kutató- és mentőexpedíciókban dolgozunk, az idő nem pénz – az idő életet ment.”

„Az okostelefonom a magánéletem és a munkám fontos része, ezért minden körülmények között kompromisszumoktól mentesen és mindenhol megfelelően kell működnie. ”

 

Cat S60_1


„Cat® telefonomat használva soha nem éreztem kötöttségeket, még akkor sem, amikor nagyon kemény a helyzet.”

 • A katonai előírásoknak is megfelelő S60 ideális választás a nagy igénybevételt támasztó környezetben dolgozók számára
 • Az intuitív kialakítás azt jelenti, hogy az okostelefon még kesztyűben is használható
 • A munkahelyen és a magánéletben egyaránt használható okostelefon

A tűzoltók a legszélsőségesebb és legveszélyesebb környezetben dolgoznak, és létfontosságú számukra, hogy gyorsan és eredményesen képesek legyenek felmérni a helyzetet, és tájékoztatni róla másokat is. A beépített termikus képalkotásnak köszönhetően a tűzoltók az S60 segítségével felmérhetik az adott helyzet kockázatait, mielőtt belevetnék magukat, és potenciálisan életmentő adatokat gyűjthetnek. Balázs meggyőződése, hogy az Android legfrissebb verzióját futtató, stílusos kialakítású S60 olyan strapabíró okostelefon, amely éppen olyan könnyen vált a munkahelyi és otthoni feladatok között, mint ő maga.

ismerd meg a Cat® S60 hétköznapi hőseit

„A Cat telefonnal tehát valószínűleg minden egyes ló jellemzőit fel tudjuk építeni[...] Ahelyett, hogy a klinikai jeleken haladnánk végig, és röntgenvizsgálatot végeznénk, amely végül nem talál semmit, lehet, hogy elég ezzel megnéznünk a lovak csontjait. ”

„Persze remek dolog, hogy lehet vele telefonálni, de az is nagyszerű, hogy meg lehet nézni vele a lovakat, és az is egy pozitívum, hogy nem megy könnyen tönkre.”

 • Termikus képalkotási adatok gyűjtése azonnal a gyorsabb döntéshozatal érdekében
 • Kényelmesebb, kevésbé stresszes folyamat a ló számára
 • Az elérhető, megfizethető technológia azt jelenti, hogy a termikus képalkotás megelőző intézkedésként használható, nem csupán utólagos eljárásként

A megfizethető és pontos, okostelefonba beépített termikus képalkotási technológia lehetővé teszi a versenylovak edzőjeként dolgozó Brian számára, hogy elkerülje a költséges, és sok esetben nagy stresszt okozó klinikai eljárásokat, például az első röntgenvizsgálatokat, és gyorsan diagnosztizálhassa, egyes esetekben pedig akár meg is előzhesse a sérüléseket. Ennek köszönhetően minden egyes lóról profilt tud felépíteni, így könnyebben felismerheti, ha valami baj van készülőben, és megteheti a megelőző intézkedéseket, hogy elkerülje a későbbi még súlyosabb sérüléseket.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
438516
Gyártó
CAT
Garancia
2 éves
Processzor sebesség
Octa-Core (Quad-Core 1,5 GHz + Quad-Core 1,2 GHz)
Kialakítás
érintőképernyős
Előlapi Kamera
5 megapixel
Hátlapi Kamera
13 megapixel
SIM foglalat
Nano
Csatlakozó
Bluetooth, Micro USB, WIFI
Memóriakártya-foglalat
microSD
WLAN típusa
802.11b/g/n
Operációs rendszer
Android 6.0 Marshmallow
Memória bővíthetősége
256 GB
Hátlap anyaga
Műanyag
Méret
147 × 73 × 13 mm
Súly
225 g
Akkumulátor típus
Li-ion
Kijelző
Kijelzőméret
4,7 "
Kijelző felbontása
720 x 1280 Pixel
Memória
Memória
3 GB RAM / 32 GB ROM
Hálózat
Működési frekvencia
900 MHz, 1 800 MHz, 1 900 MHz, 2 100 MHz, 850 MHz
Adatátvitel
EDGE, 3G, Bluetooth, WiFi, LTE, 2G, GPRS, 4G LTE
Beépített GPS-vevő
van
Funkciók
Alkalmazások
további alkalmazásokkal bővíthető
Hangfunkciók
hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók
médialejátszó, FM rádió
Közösségi funkciók
bővíthető
Extra funkciók
másodlagos kamera, karc és ütésálló, hőmérséklet érzékelő, 2db SIM kártya kezelése, Android operációs rendszer, beépített GPS vevő, A-GPS támogatással, DLNA, por és cseppálló, WiFi, IP68-as besorolás
Üzemidő
Akkumulátor
3800 mAh
Beszélgetési idő
100 óra (3G), 150 óra (2G)
Készenléti idő
300 óra (3G), 400 óra (2G)
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.8 /13 Értékelés
5 csillag
7
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
3

Legújabb értékelés

(2016. szept. 5.)

Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)
Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)

43 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Kialakítás, tudás, gyorsaság.
Ami nem tetszik:
Magas ár.

Már több Caterpillar okos telefonom volt. A CAT S60 mindegyik felett áll. Kialakítása, formavilága - főkép a többi márkához képest - egyedi, stílusos, átlagon felüli. Vonzza az emberek tekintetét (mikor mások előtt használom, mindenki meg akarja nézni). Tudásban, gyorsaságban teljesen megfelel a mostani elvárásoknak. A hőkamera olyan extra, amit máshol nem kap az ember. Nem csak szakembereknek, hanem mindenki másnak érdekes és izgalmas. Valószínűleg kevesen fogják megvásárolni, mert csak egy rétegtelefonról van szó. Nem mindenkinek fontos az ütésállóság, 5 m-ig vízállóság, hőkamera, stb. Természetesen emiatt az ára is magas, ami tovább szűkíti a potenciális vásárlók körét. Negatívumként talán csak a hőkamera használat során gyorsan merülő akkumlátort, illetve a szegényes gyári alapfelszerelést (a dobozban csak egy gyenge kapacitású töltő, illetve képernyővédő fólia kapott helyet a telefonon kívül) tudnám felsorolni (szerintem egy headset még elfért volna a dobozban ilyen árért). Összességében nagyon tudom ajánlani azoknak akik egy kis exkluzivitást szeretnének a pénzükért cserébe.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. márc. 3.)

Válasz Károly75 hozzászólására:

Arra lennék kíváncsi hogy az akkumlátor beépitett? Vagy cserélhető? Mert erről nem irnak semmit.

Jelentem

(2016. szept. 20.)

Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)
Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)

21 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Kezelése egyszerű. Bírja a strapát.
Ami nem tetszik:
ár

Mint ahogy előttem szóló is írta, szerintem teljesen jogosan. Elvártam volna 220e forintért egy fülhallgatót és egy leírást a készülékről. Kb fél napomba tellett a régi beállításaim áttelepítése egy három éves CAT B15-ről. Miután ez sikerült, minden rendesen működik.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. máj. 23.)

Válasz Sipos Róbert hozzászólására:

Neken 5 perc se kellet és átmentek rá a beállítások a b15ről

Jelentem

(2016. szept. 1.)

Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)
Cat S60 (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)

12 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
jó könnyen kezelhető tud mindent amit kell és nem kell félteni
Ami nem tetszik:

igazából nekem bejött ez a telefon csak ajánlani tudom

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. júl. 15.)

Válasz Láng Roland hozzászólására:

Nekem bejött igaz ez az elsöprő cat telefonom,egy jó kis vezeték nélküli töltött hasznos lenne hozzá

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!