1 607 Ft 1 890 Ft (15%)
Meg Cabot - Avalon High Manga – Koronázás
Meg Cabot - Avalon High Manga – Koronázás

Meg Cabot - Avalon High Manga – Koronázás

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2008
Kötés: puhatáblás ragasztókötött
ISBN: 9789635396276

Kifutott

1 607 Ft 1 890 Ft (15%)

Részletes leírás

Meg Cabot - Avalon High Manga – Koronázás

Meg Cabot mágikus története, a Misztikus szerelem folytatódik - mégpedig manga formában! Ellie tökéletesen boldog Will-lel, csakhogy Willnek több problémája is van: teljesen elhidegül a szüleitől, ráadásul egyáltalán nem biztos benne, hogy ő tényleg Arthur király reinkarnációja, és ez a bizonytalanság megakadályozhatja abban, hogy beváltsa Merlin jóslatát: a Világosság Korának eljövetelét. Vajon Ellie-nek sikerül-e meggyőznie arról, hogy higgyen abban, amiben még ő maga sem teljesen biztos? És ami még fontosabb: rá tudja-e venni Willt, hogy adjon a szüleinek még egy esélyt?

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
454062
Gyártó
NO NAME
Garancia
nincs
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió Kft
Könyv témája
Szórakoztató Irodalom, Képregény

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!