4 850 Ft 5 990 Ft (19%) 1 212 500,00 Ft / liter

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő (3.8ml)

Raktáron

Raktáron

Lábköröm gomba elleni ecsetelő
Egyedi tervezésű
3,8 ml

Részletes leírás »
4 850 Ft 5 990 Ft (19%) 1 212 500,00 Ft / liter

Azonnal átvehető
Budapest, Ezred utca SzaküzletRészletek

  • Szaküzleteinkben ingyenesen Hétfő 11:00 Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 2 - 3 munkanapon belül Részletek
  • Expressz kiszállítással Következő munkanap 12 óráig Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő (3.8ml) adatai:

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Scholl Lábköröm Gomba Elleni Ecsetelő 3,8ml
Diszkrét és egyszerű alkalmazás

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 
  • Hatékonyan kezeli az enyhe körömgombát
  • Egyszerű alkalmazás
  • Szebbé teszi a köröm kinézetét
  • Felülfertőzés elleni védelmet nyújt
  • Hasznos, diszkrét, all-in-1 termék
  • Segít megelőzni a fertőzés továbbterjedését
  • Gyógyászati segédeszköz

Egy könnyen használható, két lépéses rendszer, melyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen hatékonyan kezelni a köröm enyhe gombás fertőzésének terjedését valamint a gomba újbóli kialakulását. Amennyiben cukorbeteg, használat előtt konzultáljon orvosával! A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vegye elejét a gombás fertőzés elterjedésének Scholl gombásodás elleni kezeléssel. Tudományosan bizonyított tény, hogy ez az egyedülálló kezelési mód enyhe gombás körömfertőzés kezelésére alkalmas. A Scholl Körömgomba elleni ecsetelőt arra fejlesztették ki, hogy két lépésben kezelje a körömgombát: körömreszelő és ecsetelő.

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

Scholl Körömgomba elleni ecsetelő higénikus eldobható reszelőkkel van ellátva, melyekkel óvatosan el kell távolítani a fertőzött köröm felső rétegét. A reszeléssel a köröm vastagságát is csökkenteni lehet, ami javítja a külalakot és segít, hogy az ecsetelő folyadék bejusson a körömbe.

 

 

 

 

 

A  Scholl Körömgomba elleni ecsetelő folyadéka különlegesen arra lett tervezve, hogy behatoljon a körömlemezek közé és kezelje a fertőzést. Hatóanyagai felbontják a köröm sejtjeinek kötéseit és hidratál, hogy még hatékonyabban érje el a fertőzött területet. A folyadék megöli a gombát, azáltal, hogy savasabbá teszi a körmöt, így a gomba nem tud tovább megélni. Az ecsetelő folyadék továbbá védőréteget von a körmök köré, megakadályozva ezzel a fertőzés továbbterjedését és csökkentve az újrafertőződés esélyét.

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

A folyadék megöli a gombát, azáltal, hogy savasabbá teszi a körmöt, így a gomba nem tud tovább megélni.   Védőréteget von a körmök köré, megakadályozva ezzel a fertőzés továbbterjedését és csökkentve az újrafertőződés esélyét.

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

A Scholl lábköröm gomba elleni ecsetelő egy két lépéses rendszer körömreszelővel és körömecsetelő folyadékkal. Kompakt, toll alakú, így könnyen használható az otthonában, vagy akár utazások során is.   Finoman reszelje le a fertőzött köröm felső rétegét, majd vigye fel a körömecsetelő folyadékot.

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

Reszelje le a körömfelületet hetente egyszer! Használatát követően a reszelőt dobja el!   Az első héten naponta egyszer kenje be a folyadékkal a fertőzött körömfelületet. Ismételje meg ezt a 2., 3. és 4. héten is.Az 5. héttől kezdődően 9 hónapon át, hetente egyszer kenje be a folyadékkal a fertőzött körömfelületet, vagy addig folytassa a kezelést, amíg az elszíneződött köröm lenő.

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Melyek a gombás körömfertőzés első ismertetőjelei? 

A gombás körömfertőzés rendszerint kis méretű, fehér vagy sárga színű, köröm alatti foltként jelentkezik, melynek elterjedése fehérré, sárgává, barnává vagy feketévé színezi el a körmöt. A fertőzött köröm megvastagodhat, eltorzulhat, elveszítheti rugalmasságát, kiszáradhat és töredezhet. A köröm egyenetlenné válhat és rovátkák jelenhetnek meg rajta.

A gombás körömfertőzés átterjedhet a többi lábkörömre is?

A körömgomba nagyon fertőző, könnyen átterjedhet a szomszédos lábujjkörmökre és a köröm melléki bőrfelületekre, illetve közvetlen érintkezés során az ujjkörmöket is megfertőzheti. Sportolók esetében a gombás lábköröm fertőzés gyakran másodlagos fertőzésként jelentkezik, ugyanis a gomba a lábujjak közötti bőrfelületekről terjed át a lábujjkörmökre.

A megvastagodott vagy leváló köröm fájdalommal jár?

Amennyiben a gombás körömfertőzés kezelése elmarad, az a köröm megvastagodását és eltorzulását, végül pedig a kiszáradását és a körömágytól való leválását eredményezheti. Gyaloglás közben a megvastagodott és eltorzult köröm kellemetlenséggel jár, a köröm leválása a körömágytól pedig fájdalmassá válhat.

Hogyan kerülhetem el a gombás körömfertőzést?

Az úszómedencék, a zuhanyzók, az öltözők és a gyógyfürdők például a gombás körömfertőzés terjedésének általános helyszínei, ahol a talp meleg és nedves felülettel érintkezhet. Mindig viseljen fürdőpapucsot/strandpapucsot ezeken a helyeken, így talpát távol tudja tartani a gombáknak kedvező nedves környezettől. Amennyiben teheti, ne ossza meg mással a törölközőjét vagy lábbelijét, különösen az edzőcipőjét ne adja kölcsön.

Függ a gombás körömfertőzés előfordulásának lehetősége attól, hogy milyen lábbelit viselek?

Természetes anyagból (100% pamut) készült zokni és bőrcipő viselése lehetővé teszi a lábfej "légzését", azaz meggátolja a nedvesedését, ami a gombáknak kedvezne. Ha teheti, naponta váltson lábbelit, ugyanis a gombaspórák sokáig képesek élni a cipőben. Az aranyszabály az, hogy mindig tartsa a lábfejét a lehető legfrissebb és legszárazabb állapotában. Ha a zoknija és cipője benedvesedik, akkor minél előbb cserélje le őket, és alaposan szárítsa meg a lábát.

Mit tehetek a gombás körömfertőzés elterjedése ellen?

A fertőzés elterjedésének megakadályozása érdekében a gombás körömfertőzést a lehető leghamarabb kezelnie kell, mindig törölje szárazra a lábfejét, ügyelve arra, hogy a lábujjai között is száraz legyen. Fertőzött köröm kezelése után mindig mosson kezet, forrásban lévő vízben sterilizálja a lábfej kezelésére szolgáló eszközöket, majd fertőtlenítő kendővel törölje meg azokat, illetve a kezelés ideje alatt ne használjon körömlakkot, se műkörmöket.

 

Scholl Fungal Nail Treatment lábköröm gomba elleni ecsetelő

 

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
460361
Gyártó
SCHOLL
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!