52 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Asus RP-AC68U AC1900 Mbps Dual-band gigabit WIFI range extender

Vezeték nélküli jelismétlő
USB 3.0 porttal rendelkező
Ultragyors

Részletes leírás »
52 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Asus RP-AC68U 1900 Mbps hatótáv növelő (range extender) adatai

 

Vezeték nélküli AC1900 jelismétlő, USB 3.0 és 5 Gigabit Ethernet porttal

  • Bővítsd ki a jelenlegi 802.11ac dual-band Wi-Fi hálózatod akár 1900 Mbps sebességgel.
  • Gyors beállítás, csak meg kell nyomni a WPS gombot.
  • Ügyes LED-es jelzőfény segít megtalálni a legjobb helyet az optimális Wi-Fi teljesítményhez.
  • USB 3.0 port AiCloud támogatáshoz és gyors NAS teljesítményhez.
  • 5 Gigabit Ethernet port, hogy bármilyen vezetékes hálózati eszköz vezeték nélkül működhessen.
  • Az ASUS ExpressWay teljes sebességű eszközkapcsolatokat használ a teljesítmény felturbózására.
  • A Roaming Assist abban segít, hogy az irodában vagy otthon mindenütt stabil kapcsolathoz jusson.

 

 

Az RP-AC68U egy AC1900 osztályú duplasávos jelismétlő, 3 adóból és 4 fogadóból álló (3x4) belső antenna tömbbel, amely akár 1300 Mbps sebességre képes az 5 GHz-es frekvenciasávon és akár 600 Mbps-ra a 2,4 GHz sávon, ez eredményezi összesítve az akár 1900 Mbps-ot. A telepítés könnyű az egyetlen érintést igénylő WPS gombjával, és rendelkezik egy nagysebességű USB 3.0 porttal, amely támogatja az AiCloud-ot, hogy gyors és vezeték nélküli hozzáférést biztosítson a csatlakoztatott USB tároló eszközön tartott fájlokhoz. Az öt gigabites port lehetővé teszi, hogy bármilyen vezetékes hálózati eszközt, például játékkonzolt, vagy okos TV-t vezeték nélkül használhass. Az okos állapot (smart status) LED-ek egy pillantás alatt minden információt a rendelkezésedre bocsájtanak, amit csak tudni szeretnél.

Gyorsabb Wi-Fi, amely távolabbra ér el!

Az RP-AC68U vezeték nélküli jelismétlő erőteljes, belső MIMO antennákkal rendelkezik, amelyek segítenek a jel-holtterek megszüntetésében és a meglévő vezeték nélküli routerek lefedettségének kibővítésében. Jelismétlőként működik, ami azt jelenti, hogy a vezeték nélküli hálózatot kibővítheted a lakás minden sarkába — még azokra a problémás, nehezen hozzáférhető helyekre is. A rendkívül gyors 802.11ac, akár 1900 Mbps sebességgel, ideális a meglévő 802.11ac Wi-Fi hálózat kibővítéséhez. Ez mindenhol megbízható, nagysebességű internet lefedettséget biztosít olyan eszközök számára, mint például notebookok, tabletek, okostelefonok, játékkonzolok és okos TV-k.

Élvezze az ultragyors vezeték nélküli sebességet

Motorját a 802.11ac technológia képezi, az RP-AC68U ultragyors vezeték nélküli AC sebességet biztosít, akár 1300 Mbps is lehet az 5 GHz-es sávon és 600 Mbps a 2,4 GHz sávon — ez összesítve 1900 Mbps! A nagy vezeték nélküli teljesítménynek köszönhetően ultrasima online játékot, gyorsabb webböngészést élvezhetsz és egyéb sávszélesség igényes feladatokat, vezetékes kapcsolat nélkül.

 

Egygombos beállítás és problémamentes kapcsolat

Az RP-AC68U vezeték nélküli jelismétlő telepítéséhez nincs szükség CD-re, de még egérre és billentyűzetre sem. Egyszerűen csak nyomd meg a WPS gombot az RP-AC68U-n valamint a routereden, és a beállítás máris kész. Az optimalizált teljesítmény garantált a problémamentes és sima internetélmény érdekében. A haladó beállításokhoz csatlakoztathatod az RP-AC68U-t egy PC-hez, Ethernet kábellel és közvetlenül hozzáférhetsz a web alapú konfigurációs menühöz, nincs szükség lemezre, illetve alkalmazásra. Még vezeték nélkül is beállíthatod egy tabletről, vagy okostelefonról.

Jelerősség jelző a könnyű telepítéshez

A legjobb eredményhez az RP-AC68U legyen egy stabil router-jel hatókörében, illetve helyezd a router és a hely közé, ahol jobb vezeték nélküli lefedettséget szeretnél. Az RP-AC68U akkor működik a legjobban, hogyha erős vezeték nélküli jelet kap a routertől — ezt a hátsó panelen található jelerősség jelzővel ellenőrizheted.
 

Minden adatod egyetlen helyen —ASUS AiCloud

Csatlakoztass USB tárolót az USB 3.0 porthoz és változtasd az RP-AC68U-t a személyes felhő szervereddé, hogy bárhol hozzáférhess a tartalomhoz, illetve bárhova streamelhesd azt. Az AiCloud egy ingyenes app iOS és Android™ eszközökhöz, és működik az RP-AC68U-val, hogy mindent elsöprő mobil rugalmasságot nyújtson neked.

Médiahíd mód

Vezetékesnél gyorsabb hálózat bármilyen eszköz számára.

Média híd módban az RP-AC68U Wi-Fi-t ad bármilyen Ethernet-tel működő eszköznek, ideérve az okos TV-ket, multimédia lejátszókat, játékkonzolokat és PC-ket. A hátsó panelen található állapot LED-ről egy pillantás alatt megtudhatod a jelerősséget 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvencia sávokon egyaránt.

Hozzáférési pont (AP) mód

Javítsd fel vezeték nélküli hálózatodat ultra gyors 5 GHz sebességre.

Az RP-AC68U gyors és stabil 5 GHz-es hálózatottal képes kibővíteni egy egysávos, 2,4 GHz-es routert, amivel 1300 Mbps sebességre fejleszti azt az ultra sima játékhoz, 4K UHD videó streameléshez és a gyorsabb letöltéshez. Egy meglévő 5 GHz hálózat esetén az RP-AC68U egy extra 5 GHz-es hálózatot ad, így még több eszközzel csatlakozhatsz a vezeték nélküli multitasking feladatok hatékony elvégzése érdekében.

ASUS ExpressWay teljesítményfokozás

Az ASUS ExpressWay az RP-AC68U dual band képességét használja, hogy szuper hatékony kapcsolatot hozzon létre, továbbfejlesztett teljesítménnyel és megbízhatósággal. Normál módban az RP-AC68U a 2,4 GHz és 5 GHz sávokat egyszerre használja az eszközök csatlakoztatásához, ez széles kompatibilitást biztosít eszközökkel és routerekkel. Ha legalább egy eszköz — vagy a routered — támogatja az 5 GHz-es működést, az ExpressWay képes az egyik sávot a routerhez történő kapcsolat számára dedikálni és a másik sávot az eszközökkel való kapcsolatok részére. Ez nagyszerű teljesítmény löketet ad adatintenzív feladatokhoz, például HD video streameléshez, vagy online játékhoz, valamint az interferenciából fakadó kapcsolatvesztés esélyét is csökkenti.

Roaming Assist a stabil kapcsolatért, mindenütt!

A problémamentes Roaming Assist technológiánkkal sosem kell majd manuálisan váltanod az RP-AC68U és az ASUS routered kapcsolatai között miközben a lakásban járkálsz. Ha bekapcsolod ezt a funkciót, akkor az eszközöd automatikusan a legerősebb Wi-Fi jelhez fog csatlakozni, jöjjön az akár a routertől, vagy akár az ismétlőtől. Ez biztosítja, hogy mindig megbízható kapcsolatot kapj, akárhol is legyél a lakásban. 

A Roaming Assist funkció hatékonysága a környezeti tényezők függvényében változó lehet. Ez az ASUS exkluzív funkció csak ASUS routerekkel működik.

Maradj naprakész!

Ne feledd az eszköz firmware-jét mindig naprakészen tartani, ezzel kihasználhatod a legújabb szolgáltatási és biztonsági fejlesztések előnyeit — és izgalmas új funkciókhoz juthatsz! Tudj meg többet az új firmware frissítésekről.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
460440
Gyártó
ASUS
Garancia
3 éves
Típus
vezeték nélküli router, jelismétlő
Portok száma
4 LAN, 1x USB 3.0
Adatátviteli sebesség
600 + 1300 Mbps
Vezeték nélküli szabványok
IEEE 802.11ac
Biztonsági megoldások
WPS
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018. aug. 3.)

Asus RP-AC68U AC1900 Mbps Dual-band gigabit WIFI range extender
Asus RP-AC68U AC1900 Mbps Dual-band gigabit WIFI range extender

8 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Mutatós az egység és magyar nyelvű a kezelő felület
Ami nem tetszik:
Pont azt nem hozza igazán, amire kitalálták

Ez az egység ugye arra van, hogy a router meglévő wifi jelét észlelje és továbbítsa. Ha az előírtak szerint telepítem és a wifi jel a háron jel közül kettes (ez az ajánlott), akkor ugyan továbbítja a wifi jelet, de amilyen messze szerettem volna erősebb, stabilabb wifi-t, ott még mindig az eredeti router jele volt stabilabb. (Az erősítő pont fél úton volt telepítve.) Azért ezt a típust választottam, mert a router is egy eléggé drága Asus. Gondoltam azonos márka legalább saját termékével megfelelően működik. Kértem segítséget az Asustól. Telefonon nem tudtak semmi. Íjak mailt. Arra pár nap után jött válasz. Általános, amit persze már én is kipróbáltam otthon, teszteltem, stb. Végül már magamtól is a szükséges elérési hely és a router között kb. fél úton helyeztem el és fix kábellel kötöttem a routerhez. Így már erősebb, stabilabb a jel az általam elvárt helyen is. Na persze ilyen megoldásra szerintem nagyságrenddel olcsóbb készülék is megfelelt volna. Asusnak is megírtam, ők továbbra is kedvesen azt javasolták, hogy vigyem szervizbe, majd ott tesztelik, hogy tudja e azt, amire kitalálták. Na erre azért nekem nincs időm és biztos vagyok benne, hogy szerintük megfelelő lenne. :( Tehát marad a drága jeltovábbítás. Röviden: nem javaslom a drága cucc vásárlását, mert messze nem hozza azt,m amit kéne. Lehet, hogy egy olcsó kínai jeltovábbító jobban teljesít, de nem azzal kezdtem, így arról nincs tapasztalatom.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!