15 990 Ft 17 990 Ft (11%)

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - Gyári garancia
Beépített, nagyméretű 2,7” LCD kijelző
165°-os széles látószögű lencse, éjszakai üzemmód
1080p FullHD / 60 fps felbontás, kiváló képminőség

Részletes leírás »
15 990 Ft 17 990 Ft (11%)

Azonnal átvehető
12 szaküzletünkbenRészletek

 • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 890 Ft 1 munkanapon belül Részletek
 • Extreme Digital easybox csomagautomata ponton 690 Ft 1 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 1 - 2 munkanapon belül Részletek
 • Expressz kiszállítással Akár 4 órán belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke adatai:

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_1

 

 • ADAS (Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer)
 • 1080p FullHD / 60fps felbontás
 • 165°-os széles látószögű lencse
 • Éjszakai üzemmód, beépített WiFi,
 • Sávelhagyás, követési távolság figyelmeztetés

 

Vezess okosabban, vezess biztonságosabban

 

 

ADAS (Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer) | 165° széles látószögű lencse | 1080p 60fps nagy sebességű felvétel | Éjszakai üzemmód | 2.7” LCD kijelző.

 

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_2

AZ EGYIK LEGJOBB FEDÉLZETI KAMERA

A Xiaomi Yi okos menetrögzítője a piacon kapható fedélzeti kamerák legfejlettebb és legjobb tulajdonságait egyesíti: védelmet biztosít neked és az autódnak, felső kategóriás teljesítménnyel, ráadásul megfizethető áron. Az intelligens ADAS (Advanced Driver Assistance System – Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer) segítségével a kamera analizálja az adatokat, pl. a sebességet és az előttünk haladótól mért távolságot, és valós idejű, hangos riasztást küld sávelhagyás vagy túl kicsi követési távolság esetén. A Xiaomi Yi Dash Camera 1920x1080p FullHD felbontásban rögzít 60 képkocka / másodperc sebességgel, 2304x1296p felbontásban 30 képkocka / másodperccel a világosan, éles képpel még nagy sebességnél is.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_3

Az ADAS egy fejlett vizuális felismerő algoritmus. A Yi okos fedélzeti kamerája valós idejű hangjelzést küld sávelhagyás észlelése esetén. A ráfutásos balesetek általában a követési távolság rosszul megválasztása miatt következnek be. Az ADAS rendszer képes az ütközés-megelőző figyelmeztetésre, mert érzékeli az előttünk haladó, valamint a saját járművünk közti távolságot.

TELJES, HÁROM SÁVOS LEFEDETTSÉG 165°-OS LÁTÓSZÖGŰ LENCSÉVEL

A holt terek csökkentése érdekében a Yi Smart Dash Camera egy 165°-os széles látószögű lencsét használ, amely kényelmesen belát 3 sávot is. A kamera magas érzékenysége pontos és részletes felvételek készítését teszi lehetővé.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_4

ULTRA MAGAS ÉRZÉKENYSÉGŰ KÉPALKOTÁS ÉS ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD

Az éjszakai üzemmód a legfőbb ismérve egy fedélzeti kamerának és meghatározza a kamera teljesítményét. A vezető fáradtsága, a szegényes megvilágítás és a zavaró reflektorok a szembe jövők autóján mind növelik egy baleset bekövetkezésének valószínűségét. A Yi okos fedélzeti kamera egy teljesen üveg, nagy felbontású lencsét, és egy iparág-vezető F1.8 fényérzékenységű 3.0μmx3.0μm pixelméretű, nagy érzékenységgel rendelkező képszenzort kapott, így garantálható a kiváló éjszakai teljesítmény. A XIAOMI Yi Dash Camera élénk és pontos színeket állít elő még alacsony megvilágítással rendelkező környezetben is, kisegítő világítás használata nélkül.

A rekeszérték meghatározza a beeső fény maximum mennyiségét. Nagyobb beeső fény jobb teljesítményt jelent gyenge megvilágításnál. A nagy, F1.8 rekeszérték a Yi okos fedélzeti kamerában arra szolgál, hogy a lencse minél több fényt tudjuk összegyűjteni, így kiváló minőségű felvételeket készíteni.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_5

1080P 60FPS H.264 VIDEÓ FELVÉTEL ÉS SÜRGŐSSÉGI FELVÉTEL

A Yi okos fedélzeti kamera egy csúcsminőségű videó processzorral rendelkezik, amely 60 képkocka/másodperces felvételi sebességre képes. Kifejezetten gyorsan mozgó környezet, izgalmas pillanatok és ütközések pontos felvételére tervezték. A hatékony H.264 videó tömörítés tiszta képet és nagy felbontást biztosít, a tárhely gazdaságos kihasználása mellett. A rendszer tartalmaz egy G-szenzort, egy gyorsulásérzékelőt, amely képessé teszi a kamerát arra, hogy automatikusan mentse a felvételeket azokban a helyzetekben, amelyek esetleg ütközéshez vezetnek, és rögtön utána is. Az ütközést követően azonnal elmenti a felvételt, tehát azonnal rendelkezhetsz a baleset felvételével a biztosítóval való tárgyalásnál vagy más esetekben.

A G szenzor segítségével a kamera érzékeli az ütközést vagy a hirtelen fékezést, és azonnal elindítja a sürgősségi felvétel funkciót. Te beállíthatod a szenzor érzékenységét alacsonyra, közepesre vagy magasra.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_6

Ne engedd, hogy a fedélzeti kamerád visszatartson téged a zöld lámpánál! Egy átlagos menetrögzítő 30 képkocka / másodperc sebességgel nagyon behatárolja a nagyobb sebességnél történő felvételkészítést. A Xiaomi Yi Dash Camera 1080p 60fps üzemmódját a sebességhez tervezték, ahol szintén részletgazdag felvétel készíthető. Készíts akadás-mentes felvételt, FullHD nagy felbontásban, teljes részletességgel, amelyet akkor is tudsz használni, amikor igazán szükséged van rá, baleset, ütközés esetén, vagy a festői utad dokumentálásához.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_7

1296P SZUPERMAGAS FELBONTÁS

A szoftveres interpoláció (nagyítás) segítségével a nagyobb pixelméretnek köszönhetően 44%-kal nagyobb felbontást érhetsz el, mint a FullHD. A Yi Dash Camera tisztább képeket készít, mint azt gondolnád!

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_8

6 TAGÚ LENCSE + INFRAVÖRÖS SZŰRŐ: RÖGZÍTS MINDEN PILLANATOT RÉSZLETESEN

A 6 tagú, professzionális, teljesen üveg lencsék infravörös szűrővel rendelkeznek, hogy blokkolják a bejutó infravörös fényt és csökkentsék a tükröződést, így a HD anyagok még élesebben, szebbek, tiszták és még valóságosabbak lesznek.

APTINA AR0230 KÉPSZENZOR

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_9

Az AR0230 típusú képszenzort az Aptina biztosítja, aki a világ egyik vezető autóipari félvezető szállítója, az ONSEMI alá tartozik. Az 1/2,7” méretű AR0230 szenzor nagy dinamikus tartományt (HDR) és magas minőségű videó felvételt biztosít 1080p FullHD felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel.

Az érzékelő az autós kamerákban megszokottnál jóval nagyobb pixelmérettel rendelkezik (3.0×3.0μm @ 4000mV/lux.sec), amely kiemelkedő éjszakai teljesítményt és képminőséget biztosít a kamerának.

Felejtsd el a környezeti korlátozásokat a felvételeiddel kapcsolatban, mint pl. alagút, mélygarázs vagy sötétedés. Az e-HDR 2. generációs technológia 25%-kal jobb videó minőséget biztosít. Ez a technológia jelenleg az egyik legjobb, amely magas dinamikatartományt biztosít.

 

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_10

EGYEDI, 40 NM-ES FŐ CHIP

Az új, egyedi tervezésű, 40 nm-es gyártástechnológiával készült, ipari szintű proceszorunk egy A12 kétmagos processzor, digitális jelfeldolgozóval (DSP), amely biztosítja az ADAS rendszer magas teljesítményét, valós idejű képfeldolgozást végez [email protected] sebességgel. Az alacsony teljesítmény felvételhez a H.264 videó tömörítési eljárás is hozzájárul, és egyben a memóriás is jobban ki tudja használni. A beépített professzionális, kétmagos processzor DSP technológiával tehát biztonságos és gyors képfeldolgozási sebességet biztosít a kamerának.

2,7” 16:9 KIJELZŐ: FELHASZNÁLÓBARÁT KEZELŐFELÜLET

A 2,7”-os, 16:9 képarányú LCD kijelző szélesvásznú előnézetet, élőképet és visszajátszási felületet biztosít. A nagyméretű érintőgombok könnyen felismerhető ikonok révén könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosítanak. A nagy kijelző méretnek köszönhetően te mindig az úton tarthatod a szemed, anélkül, hogy aggódnod kellene a felől, hogy mit lát a kamera. A képátvitel sem volt soha ennél egyszerűbb. A készülék használata könnyű minden korosztály számára.

KÖRKÖRÖS FELVÉTEL

Figyelj csak az útra és a közlekedésre vezetés közben, a Yi kamerád elintézi a többit. A váltásmentes körkörös felvételi módban automatán törlődnek a régebbi felvételek, ha megtelik a memóriakártya. Minden pillanat, minden képkocka rögzül a kártyán, amíg a kamerád be van kapcsolva. A hangfelvételt be-, kikapcsolhatod a személyiségi jogok védelmében.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_11

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_12

FELSŐ ÉS ALSÓ HŰTÉSRENDSZER

A hideg levegő az alsó rácson lép be, a meleg pedig a felsőn távozik a kamerából. Ez a konvekciós hűtőrendszer-dizájn biztosítja, hogy a kamera mindig megfelelő hőmérsékletű maradjon és megnöveli a termék élettartamát. A rácsok kialakítását a keleti papírvágó művészet inspirálta. A Yi Dash Camera lángmentes, környezetbarát anyagból készült, amelyek megállták a helyüket a szigorú viselés-, kopás-, és korrózió teszteken is. A felhasznált anyagok továbbá ólom-, méreg-, és szagmentesen, UV-állók, garantálják a megbízhatóságot és a tartósságot.

FELFOGATÁS: MEGBÍZHATÓ, TARTÓS ÉS EGYSZERŰEN BEÁLLÍTHATÓ

A T alakú felfogató mélyedés kényelmes és biztonságos a használata: csak illeszd rá és húzd el a kamerát, majd stabilan rögzítsd a műszerfalhoz. Minden felhasznált anyag aprólékosan lett kiválasztva, hogy garantálja, hogy a kamera a helyén marad vezetés közben.

EGYETLEN RÉSZLETEN SEM SPÓROLTUNK

Elegáns poliuretán bevonatú burkolat, finom fém érzetű. Gondosan választott színek, melyek kiegyensúlyozzák a finom tapintást és a fizikai tulajdonságokat. Aprólékosan választott alapanyagok, amelyek átmentek a viselés-, kopás-, és korrózió, meleg-, hideg-, és ütközés teszteken, nem tartalmaznak toxikus anyagokat és állják a nap melegét is. Ólom-, és szagmentes anyagok, még inkább környezetbarát. Polírozott lencsék a ragyogó részletekért. Speciális lencsék a még jobb betűképekért az egyedi felhasználói élményért.

CSÚCSTECHNOLÓGIA ÉS KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNY

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_13

A terméktervező csapatunk világklasszis mérnökökből áll Németországból, Tajvanról és Kínából, akik együtt dolgoztak, hogy megalkossanak egy kamerát, erőteljes funkcionalitással a biztonságosabb vezetés érdekében. Minden kidolgozást és részletet tapasztalat, a praktikum és kreativitás jellemez. SABIC lángmentes PC/ABS anyagok, UV-álló PU bevonat, konvekciós hűtési rendszer és sok más kitűnő komponens lett kombinálva, amely egy figyelemre méltó terméket eredményezett.

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke_14

 

TULAJDONSÁGOK:

 • Autós menetrögzítő kamera
 • 1080p FullHD / 60fps felbontás, kiváló képminőség
 • 165°-os széles látószögű lencse, éjszakai üzemmód
 • Beépített WiFi, letölthető okostelefonos alkalmazás
 • Sávelhagyás és követési távolság figyelmeztetés
 • Beépített, nagyméretű 2,7” LCD kijelző és akkumulátor

 

BEÉPÍTETT WIFI – EGYÉRINTÉSES MEGOSZTÁS

A beépített 2.4 GHz-es vezeték nélküli modulnak köszönhetően csak meg kell nyitnod az alkalmazást a telefonodon, és csatlakoznod a fedélzeti kamerához az élőkép megtekintéséért vagy a felvételek visszajátszásához. Az alkalmazással könnyedén megoszthatod a felvett anyagokat a barátaiddal, családoddal, bárhol legyél is.

                       

A DOBOZ TARTALMA:

 • YI Dash Camera
 • Több irányban állítható tartó konzol 3M kétoldalas ragasztóval
 • [Képtalálat a következőre: „facebook embed logo”] USB kábel (3,5 méter)
 • 5V/1A USB autós töltő
 • Használati útmutató
 • Jótállási jegy
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
472350
Gyártó
XIAOMI
Garancia
1 éves
Memóriakártya-foglalat
microSD
Kamerák száma
1 db
Maximális felbontás
FULL HD
Csatlakozók
USB, Wi-Fi, micro USB, Bluetooth
Kiemelt tulajdonságok
Éjszakai mód, Vezetéssegítő rendszer, WIFI
Látószög
165°
Kijelzőméret
2,7 "
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /102 Értékelés
5 csillag
69
4 csillag
24
3 csillag
4
2 csillag
1
1 csillag
4

Legújabb értékelés

(2017. nov. 19.)

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke
Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke

57 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Jó képminőség nappal és este is, megbízható működés
Ami nem tetszik:
Nem kapható hozzá gyártott polárszűrő

Fél éve használom, meg vagyok vele elégedve. Megbízhatóan üzemel egy 32 GB C10-es kártyával, a nyári forróságban is. Teljesen mindegy, melyik beállítást választom, éles képet készít. Országúti tempónál tökéletesen olvasható a szembejövők rendszáma. A széles látószöge miatt saroktól sarokig befogja a szélvédőt. Mivel nem kapható gyári hozzá, így magam applikáltam fel egy polárszűrőt, mely tökéletesen szűri a műszerfal tükröződését a szélvédőről. Megérte felszerelnem, mert segített tisztázni a biztosítónál egy koccanás körülményeit!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2020. júl. 13.)

Válasz Laci hozzászólására:

3600 Ft ebay-en uv + polár szűrő szűkítővel + tapadókorongos tartó, sajnos várni kell rá , eddig jónak tűnik , s remélem így is marad

Jelentem

(2020. jún. 11.)

Válasz Laci hozzászólására:

Üdv. Akkumulátor van benne? Tehát usb kábel nélkül is használható?

Jelentem

(2019. nov. 9.)

Válasz Laci hozzászólására:

Néhány dollár egy 46 mm átmérőjű polárszűrő. Kell még hozzá egy 37-46 mm szűkítőgyűrű is.

Jelentem

(2019. nov. 7.)

Válasz Laci hozzászólására:

Laci! ez engem is érdekelne!! Köszönöm Zsolt

Jelentem

(2018. dec. 24.)

Válasz Laci hozzászólására:

Kedves Laci! Leírnád hogy csináltál polár szűrőt hozzá?Sajnos én is ezzel a tükröződős problémával küszködök :/ Köszönöm szépen!

Jelentem

(2018. márc. 10.)

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke
Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke

13 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Azt kaptam, amit a gyártó igért.
Ami nem tetszik:
Nem tapadókorongos a tartó konzol.

Gyorsan paraméterezhető, majd hadra fogható. Beállítások elvégzése telefonos applikáción, illetve magán a készüléken is lehetséges. A 1080p FullHD / 60fps felbontás tökéletes látószögben rögzített videót készít. Az éjszakai felvétel is elfogadható, igaz a rendszámok nehezen olvashatóak a fényvisszaverődés miatt. Az ADAS rendszer önmagában használhatatlan, de a telefonnal összekötve (WiFi), GPS alkalmazását használva, egész jól működik. A vészfelvétel készítő funkció, jól használja a G-szenzor beállításokat. Összességében megéri az árát.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. nov. 7.)

Válasz Hafi hozzászólására:

Kedves Iró. Az ADAS t hogyan használod a telón keresztül? Köszi Zsolt

Jelentem

(2017. aug. 21.)

Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke
Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamera, szürke

12 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Szép a képe.
Ami nem tetszik:
ADAS túl érzékeny.

Tökéletes a felvétel képe. Az ADAS-t bármilyen érzékenységi szintre állítom, állandóan dumál. Lehet, hogy én nem tartok elegendő követési távolságot? Ámbár eddig még nem volt balesetem az az elmúlt 50 évben...............

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!