6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Oral-B D12.513 Vitality gyerek fogkefe - Star Wars + ceruzatartó

Kisméretű fogkefefej, puha markolat
Tölthető akkumulátor
3 éves kortól ajánlott

Részletes leírás »
6 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Oral-B D12.513 Vitality gyerek fogkefe - Star Wars + ceruzatartó:

 

A Star Wars szereplőkkel tarkított Oral-B ajándékcsomag egy gyerekeknek tervezett elektromos fogkefét és egy tolltartót tartalmaz. 3 éves kor felett ajánlott.
Az Oral-B Stages Power ajándékcsomag egy gyerekeknek tervezett, Disney Star Wars szereplőkkel tarkított elektromos fogkefét és egy Star Wars díszítésű tolltartót tartalmaz. A Disney Star Wars hőseivel tarkított Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkefe kimagasló tisztító erővel ruházza fel az ifjú szuperhősöket. Az extra puha sörtékkel rendelkező, tölthető elektromos fogkefe ideális az apró fogak tisztításához, valamint kompatibilis az Oral-B Disney MagicTimer alkalmazással. Töltse le az alkalmazást, amely segít gyermekeinek a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában, illetve a helyes fogmosási szokások elsajátításában egy életre szólóan.

  • A forgó PowerHead fogkefefej nagyobb felületet képes elérni, körbeölelni és alaposan megtisztítani
  • Extra puha sörtéi épp olyan kíméletesen tisztítják a fogakat, mint a puha Oral-B manuális fogkefék
  • Több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék
  • A Star Wars szereplők vidám élménnyé varázsolják a fogmosást
  • A gyermekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat a Disney Magic Timer alkalmazással
  • A tölthető akkumulátor akár 5 napi működést tesz lehetővé

 

Az Oral-B D12.513 Vitality kifejezetten a gyermekek részére tervezett kisméretű fogkefefej, puha markolattal, extra puha sörték a fogak és a fogíny gyengéd tisztításához.  Egy sor meghosszíbbított, kék színű sörte a rágófelületek tisztításához. 2D technológia, 7600 rotáció/perc, mindennapos fogmosási mód. Tölthető akkumulátor: akár 5 napon át működteti a fogkefét napi 2*2 perces fogmosás mellett.

Az elérhető típusok közül az egyik fajta véletlenszerűen kerül kiküldésre!

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
490210
Gyártó
ORAL-B
Garancia
2 éves
Fejek száma
1
Jellemzők
Hosszított sörték

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /10 Értékelés
5 csillag
9
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!