6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Lenspen Selfie 3 in 1 Kit

Szelfibot tükörrel és vezetékes kioldóval
Pillekönnyű és zsebben elférő
Kijelzőtisztítóval

Részletes leírás »
6 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Lenspen Selfie 3 in 1 Kit leírása:

Praktikus szett a telefonjukkal sok fotót készítőknek, azaz a legtöbbünknek! :)

Részei:

- Szelfibot tükörrel és vezetékes kioldóval. Pillekönnyű (111 g) és zsebben elférő. Szállítási mérete mindössze 18 cm, de akár 81 cm hosszúra kihúzható. A szelfik komponálását tükör segíti, így nem kell a mobil gyengébb, előlapi kamerájára hagyatkozni, a jobb minőséget adó, hátlapi optikával igazán emlékezetes és jó fotó, videók készülnek!

- Lenspen SmartKlear™ kijelző tisztító, ami az okostelefonokon képződött ujjlenyomatok eltávolítására lett tervezve. Tisztítófeje ugyan azzal a szén alapú összetétellel rendelkezik, mint az összes többi LensPen termék. Semmi folyadék, kendő vagy spray.

- Lenspen Cellklear: a telefon lencséi védtelenek a zsebünkben és a tokban is. Inkább előbb, mint utóbb, ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések is lesznek rajta. A pólóval, papírzsebkendővel és mikroszálas kendővel történő tisztítás az anyagösszetétel, vagy a használat és tárolás közben összegyűjtött szennyeződések miatt veszélyeket is hordoz magában. A CellKlear egy aktív szenes, kis méretű tisztítófejjel rendelkezik, amely kiválóan alkalmas a telefonok lencséinek tisztítására, teljesen biztonságos és hatékony módon. A megtisztított optikával készített fotók, videók élesek, kontrasztosak lesznek!

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
506594
Gyártó
LENSPEN
Garancia
6 havi

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!