27 190 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Classic Mini: SNES konzol

21 előretelepített játék
Tv-vel összeköthető
USB csatlakozás

Nem kapható

27 190 Ft

 

bts-kulsokedvezmeny2-25e

 

Részletes leírás

Nintendo Classic Mini: SNES konzol adatai:

A Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System 21 előre feltelepített klasszikus játékot tartalmaz, és egyszerűen összeköthető bármilyen nagyfelbontású tévéképernyővel egy HDMI-kábel segítségével. Az új konzolt megvásárló játékosok ráadásul elsőként élvezhetik az új intergalaktikus kalandot, a Star Fox 2-t, az eredeti Star Fox (az európai megjelenésekor eredetileg Starwing néven futott) folytatását, ami a Super Nintendo korszakban készült el, de mindeddig soha nem került kiadásra… sehol a világon!

A Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System az eredeti konzollal megegyező külsővel és tapintással rendelkezik – csak valamivel kisebb méretben – és 21 előretelepített játékkal jelenik meg:

 • Contra III: The Alien Wars™Donkey Kong Country™
 • EarthBound™
 • Final Fantasy III
 • F-ZERO™
 • Kirby™ Super Star
 • Kirby’s Dream Course™
 • The Legend of Zelda™: A Link to the Past™
 • Mega Man® X
 • Secret of Mana
 • Star Fox™
 • Star Fox™ 2
 • Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting
 • Super Castlevania IV™
 • Super Ghouls ’n Ghosts®
 • Super Mario Kart™
 • Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars™
 • Super Mario World™
 • Super Metroid™
 • Super Punch-Out!!™
 • Yoshi’s Island™

Ezen játékok mindegyike igazi klasszikusnak számít, és némelyikük – mint például a Secret of Mana, a Final Fantasy III, az EarthBound vagy a Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars – olyan nagyszabású szerepjátékok, amelyek végigjátszásához napokban mérhető játékidő szükséges. Ráadásul még az igazi Nintendo szuperfanok, akik ezeket már mind többször is végigjátszották, is kapnak valami teljesen újat a konzollal, az eddig soha ki nem adott Star Fox 2-t. (Az új játékban először be kell bizonyítaniuk a játékosoknak rátermettségüket az eredeti Star Fox első szintjének teljesítésével ahhoz, hogy a Star Fox 2 kaland elérhetővé váljon számukra.)

A Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System csomagjában a konzol mellett megtalálható egy HDMI-kábel, egy USB töltőkábel*, és két vezetékes Super NES Classic kontroller, melyek tökéletes kiegészítők azok számára, akik azonnal többszemélyes játékokban szeretnének elmerülni. A konzolon több játék is lehetőséget nyújt erre, mint például a Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, a Super Mario Kart, a Contra III: The Alien Wars™ vagy a Secret of Mana.

Utazz vissza a ’90-es évekbe, és éld át újra az időtlen klasszikusokat!

*Az USB kábel mellé egy hálózati AC adapterre is szükség van a konzol töltéséhez, de ezt a csomag nem tartalmazza.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
516507
Gyártó
NINTENDO
Garancia
1 éves
Platform
Nintendo Classic Mini
Tartozékok
Felhasználói kézikönyv, USB kábel, HDMI-kábel
Gép színe
szürke

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /7 Értékelés
5 csillag
7
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2017. nov. 6.)

Nintendo Classic Mini: SNES konzol
Nintendo Classic Mini: SNES konzol

7 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Jó minőség
Ami nem tetszik:
Lehetne hosszabb a kontroller kábele, lehetne szabványos a mikroUSB dugó (kicsit hosszabb a dugója, mint egy átlagos telefon töltő)

Igazi retro csemege azoknak, akinek hiányoznak a régi élmények. Meglepő(?) módon a fiatal gyerkőceim is élvezik a játékot vele. Senki se várjon extra grafikát, a kinézet ugyanaz mint régen, csak HDMI-vel modern tévére köthető.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. dec. 5.)

Nintendo Classic Mini: SNES konzol
Nintendo Classic Mini: SNES konzol

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Egy jó egyszerű konzol
Ami nem tetszik:
rövid a hdmi kábelja

Nagyon tetszik a kis SNES, igazán praktikus mivel könnyen szállítható. A játékok szuperek, habár én még csak a Mario-val játszottam rajta. Extra funkció hogy lehet benne menteni játékon kívül ami azért nagyon jó, mert szinte bármikor tudsz menteni, nem csak a megadott pontokban. Info: bármilyen 220V/usb átalakító elég ahhoz hogy a konzolt rákössük a konektorra, ajánlom viszont a hosszabb hdmi kábel vételét hozzá, így sokkal távolabb tudunk kerülni a TV-től. A játékból kilépés csak a kis konzolon keresztül a Reset gombbal lehetséges - szóval a kontrollerről nem, de ha hosszabb HDMI kábelünk van ez már annyira nem is lesz zavaró. Csak ajánlom, kitűnő konzol. Extreme digital-nál kicsit várni kellett átvételkot, de ünnepekkor ez normális, mindenkinek inkább a személyes átvételt ajánlom, mert a posta az sokkal hosszabb is lehet. Az eladók rendesek, segítőkészek és türelmesek voltak.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. dec. 5.)

Nintendo Classic Mini: SNES konzol
Nintendo Classic Mini: SNES konzol

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Csodálatos :)
Ami nem tetszik:
rövid kábelek

Hatalmas retro élmény, mindenkinek ajánlom :) A kábelek viszont nagyon rövidek, én alapból vettem hozzá egy hosszabb HDMI kábelt. A kontrollerek kábelei is rövidek, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Ezért is érdemes egy hosszú HDMI-t venni, hogy ne 2 méterről kelljen nézni a TV-t/monitort.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018. szept. 30.)

Válasz Horváth Tibor hozzászólására:

Nes mini hosszabbító kábel 1,8-m, Én ezt használom.

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!