49 990 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

MIO MiVue 785 Touch autós menetrögzítő kamera

2,7 hüvelykes érintőképernyő
FullHD, 30 fps, kiváló minőségű érzékelő
140°-os nagylátószögű optika

Nem kapható

49 990 Ft

Szállítás ennyiért?

 

Részletes leírás

mio 3évgar_2018

MIO MiVue 785 Touch autós menetrögzítő kamera jellemzői:

 

A Mio 2018. szeptember 1. és  2018. december 31. között értékesített Spirit/Pilot/Drive/Mivue széria készülékeire a 24 hónapos garancia idő helyett 36 hónapot vállal.

MIO MiVue 785 Tiuch autós menetrögzítő kamera

Nem kell többé aggódnia a volán mögött
A vezetés veszélyes üzem. Az utak zsúfoltak, a forgalom gyorsan változik, és sok sofőr nem figyel eléggé.

A balesetek és a biztosítási csalásból elkövetett koccanások száma egyre nő. És itt jön képbe a MiVue 785 Touch.

MIO MiVue 785 Tiuch autós menetrögzítő kamera

MiVue menetrögzítő kamerával a fedélzeten nyugodtan vezethet
A MiVue 785 Touch a 140 fokos nagylátószögű optikának, valamint a prémium minőségű érzékelőnek köszönhetően hibátlan, Full HD felbontású felvételeket készít. Mindent rögzít, ami az úton történik, a rendszámtáblákat is beleértve – akár éjszaka is. A rögzítés az autó beindításakor megkezdődik.

A MiVue 785 Touch ​autós menetrögzítő kamera használata egyszerű. Pár perc alatt beállítható, és máris üzemkész. Az intuitív menükkel ellátott kezelőfelületnek és az egyszerű beállíthatóságnak köszönhetően a műszerfalkamera kezelése nem jelent nehézséget.

MIO MiVue 785 Tiuch autós menetrögzítő kamera

Biztonság mindenekelőtt
Mindenki szeretné, ha a vezetés biztonságos lenne. Ezért tartottuk a biztonságot szem előtt a MiVue készülékek megtervezésekor.

A MiVue 785 Touch fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerekkel (ADAS) van ellátva: sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel (LDWS), fáradtság figyelmeztetéssel (FA) és ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszerrel (FCWS).

Vészhelyzet esetén a MiVue automatikája működésbe lép: amikor a 3 tengelyes G-szenzor hirtelen mozgásváltozást észlel, a készülék azonnal elment egy védett fájlt, amit nem lehet felülírni.

A MiVue 785 Touch mellé sebességmérő-kamera figyelmeztetések is járnak, amelynek az adatbázisa havonta frissül – a készülék teljes élettartama alatt.

 

MIO MiVue 785 Tiuch autós menetrögzítő kamera

Kiváló minőség
Ellentétben az olcsó menetrögzítő kamerákkal, a MiVue 785 Touch egy kiválóan összeszerelt, minőségi készülék. Strapabíró, praktikus és okos, és egyetlen autó szélvédőjén sem feltűnő. Emellett kellően kicsi ahhoz, hogy könnyedén elrejthesse a kesztyűtartóban. A képminőség és az éjszakai részletgazdagság tekintetében pedig messze felülmúlja a többi márka képviselőit.

A GPS-rendszer pontosan nyomon követi a pozícióját és a vezetési adatokat. Teljes egészében be van építve a fedélzeti kamerába, nem külön tokban található.

MIO MiVue 785 Tiuch autós menetrögzítő kamera

Kiváló testreszabhatóság
A MiVue 785 Touch hátsó kamerával is kiegészíthető – a MiVue A20 hátsó kamera tökéletesen kompatibilis a készülékkel. Ha az eszközt rácsatlakoztatja egy külső tápforrásra (pl. Smartbox™), a fedélzeti kamera akkor is készít felvételt, amikor az autó parkol.

 

Főbb tulajdonságok:

 

  • 2,7 hüvelykes érintőképernyő: ​Könnyű és felhasználóbarát kezelést kínál
  • Full HD (1080p) 30 fps: képrögzítés a legújabb H.264 technológiával, a kiváló minőségű videók és kisebb fájlméretek érdekében.
  • Kiváló minőségű érzékelő: Optimális képminőség és kiváló felvétel, különösen gyenge látási viszonyok között.
  • 140°-os nagylátószögű optika, nagy dinamikatartomány: Hogy a kritikus pillanatban minden részlet rákerüljön a felvételre.
  • Sebességmérő-kamera figyelmeztetések: A készülék élettartama alatt havonta frissülő ingyenes sebességmérő-kamera adatok.
  • GPS nyomonkövetés: mely automatikusan rögzíti vezetési információit úgymint a sebesség, a tengerszint feletti magasság, hosszúsági- és szélességi fokok, valamint a haladási irány.
  • Fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerek: ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS), sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS) és fáradtság figyelmeztetés (FA).

 

Tartozékok:

  • Autós töltő
  • Autós tartókonzol
  • Gyors Használati Útmutató

Teljes leírás

Specifikációk

Video
Cikkszám
516733
Gyártó
MITAC
Garancia
3 éves
CCD
Full HD
Éjszakai felvétel
van
Általános
Rendszer
microSD
Méret
52,5 x 87,8 x 31,9 mm
Súly
100 g
Memóriakártya-foglalat
microSD
Kijelző
LCD
2,7"
Audio
Hangszóró
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

2 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
1
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018 ápr. 16)

MIO MiVue 785 Touch autós menetrögzítő kamera
MIO MiVue 785 Touch autós menetrögzítő kamera

9 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
A formáján kívül semmi
Ami nem tetszik:
Kritikán aluli képminőség, fölösleges és zavaró szolgáltatások.

Elképesztően gyenge képminőség. Fölösleges és zavaró szolgáltatások, mint például a sávelhagyás figyelmeztetés (a kanyarodó utat is annak veszi), vagy a rögzített radar jelzés, aminek egyrészt nem sok köze van a valósághoz, másrészt időnként gondol egyet, és önkényesen felvesz menet közben (!) a listába egyet. A ráfutás figyelmeztető nagyjából akkor lép működésbe, amikor már eltakarították az útról a romokat. Elődjéhez, az 538-ashoz képest a fasorban sincs; ez nem fejlesztés, hanem lebutítás. Az, hogy legalább egy öt perces külső működést biztosító akksi sincs benne, már csak hab a tortán. Az egyetlen pozitívuma az, hogy a rendszámok tisztességesen látszanak, tehát legalább a legfőbb funkcióját teljesíti.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018 ápr. 25)

Válasz fzoltan hozzászólására:

Elképesztő! Mit mutasson a szarvasbőgést a Gemenci erdőből?

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!