454 990 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

BenQ MH760 FullHD projektor

Felbontás: 1920 x 1080
Fényerő: 5000 lumen
Kontraszt arány: 3000:1

Extra évek Részletes leírás »
454 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

BenQ MH760 FullHD projektor adatai:

 

BenQ MH760 5000 lumen Full HD üzleti projektor
Zökkenőmentes vállalati integrációs és óriási telepítési rugalmasság

A vállalati környezet hatékonyságának további növelése érdekében az MH760-at úgy tervezték, hogy éles, nagy fényerejű és kiemelkedő telepítési rugalmasságú teljesítményt és zökkenőmentes vállalati integrációt valósíthasson meg. Az egyedülálló központosított irányítási rendszerrel és a vezeték nélküli bemutató funkcióval rendelkező MH760 valóban intuitívan és problémamentesen működik a tárgyalótermekben.

 

Kiváló képminőség

Élénk színek még világos környezetben is

Az MH760 5.000 lumen fényereje lehetőség teszi a bemutatón részvevők számára, hogy kényelmesen tartsanak kiváló minőségű előadást kényelmesen megvilágított, közepes méretű konferenciatermekben. Ezzel a lehetőséggel kompromisszumok nélküli viták, együttműködések, interakciók, jegyzetelések és kiemelkedően termelékeny találkozók tarthatók. A kiemelkedő fényerő professzionális képminőséget kínál a telepítők számára, amellyel a szigorú vállalati szabványok is könnyedén betarthatók.

BenQ MH760 FullHD projektor

Full HD felbontás az éles képrészletekért és megnövekedett tartalomsűrűség érdekében

A Full HD (1920 x 1080) natív felbontással és a 16:9 képaránnyal a BenQ vállalati projektorai finom részleteket, rendkívüli olvashatóságot és nagyteljesítményű megjelenítési kapacitást kínálnak a professzionális előadók számára.

 

BenQ MH760 FullHD projektor

Rugalmas vetítési arány & 1.3x zoom a hatékony fejlesztésekhez

Az 1.3x zoom lehetővé teszi, hogy az MH760-at akár 4,6 és 6,0 méter közé szereljék fel és így akár 180” méretben vetítsenek, elkerülve a költséges felújítást vagy a telepítés okozta leállást.

BenQ MH760 FullHD projektor

Függőleges lencseemelés a pontos telepítéshez

A lencseemelés kompenzálja azokat a kisebb számítási és elhelyezési hibákat, amelyek a telepítéskor előfordulhatnak. Az objektív mellett elhelyezett, kényelmesen hozzáférhető kar segítségével a vásznon belül függőleges irányban mozgatható a lencse, és torzításmentes, tökéletesen illeszkedő kép állítható be.

BenQ MH760 FullHD projektor

Továbbfejlesztett képkalibráció az ideális vetítési igazításhoz

Az MH760 kétdimenziós trapézkorrekciós tartománya ±30 fokban állítható, mindkét irányban a trapézhatás ellensúlyozása érdekében, amennyiben a projektort a középvonaltól eltolva szerelik fel. A telepítők alkalmazhatják a sarokillesztés funkciót, és így a kép minden sarka tökéletesen illeszkedni a fog a vászonhoz.

BenQ MH760 FullHD projektor

Központi lencsetervezés a pontos telepítéshez

A BenQ szimmetrikusan elhelyezett objektíve - számítások és beállítások nélküli - egyszerű telepítésre ad lehetőséget.

Hálózati felügyeleti és kezelési protokollok kompatibilitása

BenQ MH760 FullHD projektor

Átfogó LAN vezérlés

Az MH760 széles körben kompatibilis a vezető LAN-t használó projektorvezérlő rendszerekkel, mint a Crestron, az AMX és a PJ-Link, így a projektorok egyszerűen integrálhatók a vállalati hálózati infrastruktúrába. Az MH760 RS-232-n keresztül támogatja megbízható, hosszú, akár 15 méteres kábelhosszt is azokon a helyeken ahol nem érhető el LAN csatlakozás.

BenQ MH760 FullHD projektor

Központosított vezérlés a BenQ MDA szoftverével

A BenQ Multiple Display Administrator (MDA) szoftver nagy teljesítményű, központosított többprojektoros felügyeletet biztosít, köztük automatizált nyitási és zárási eljárásokat közterületekre szánt projektorokhoz, távvezérelt be- és kikapcsolási funkciót, valamint intézmények és vállalatok számára feladatütemezést.

BenQ MH760 FullHD projektor

Sokoldalú vezeték nélküli prezentációs megoldások

A BenQ teljes körű Full HD vezeték nélküli prezentációs megoldásokat kínál*, hogy megfeleljen a sokféle tárgyalótermi felhasználásnak, kezdve a prémium szintű InstaShow™ vezeték nélküli prezentációs rendszertől, az egyszerűen használható QCast WiFi dongle-ig: * opcionális kiegészítő az MH760-hoz.

 

Egy gomb és máris indulhat a Full HD vezeték nélküli előadás

A BenQ InstaShow™ WDC10 egy szoftvert nélkülöző megoldás, amely lehetővé teszi, akár 16 előadó számára előadások vezetését bármilyen eszközről. A plug and play eszközhöz nincs szükség meghajtó szoftver telepítésére és így kompatibilis bármely operációs rendszerrel és platformmal. A vezeték nélküli bemutatók zökkenőmentesen és megnövelt hatékonysággal tarthatók. *Kompatibilitási követelmények: USB/HDMI port a forrás notebookon és HDMI bemenet a megjelenítő eszközön.

 

Vezeték nélküli multimédiás előadás okos eszközökről

A vállalati körökben egyre erősödő "saját eszköz" igény minél szélesebb körű kielégítése érdekében a BenQ a QCast Wi-Fi dongle-t ajánlja, így a találkozó résztvevői vezeték nélkül tarthatnak Full HD multimédia tartalmú előadásokat, ideértve a videókat, dokumentumokat és élő videó kapcsolatokat, gyakorlatilag bármilyen mobil eszközről. A többszemélyes előadás lehetővé teszi, hogy akár négy előadó egyidőben csatlakozzon a projektorhoz és megosztott képernyőn - a BenQ vezeték nélküli megoldásán keresztül - építsen fel csapatmunkát, inspiráló és kiemelkedően hatékony megbeszéléseket.

BenQ MH760 FullHD projektor

Tartós hatékonyság és egyszerűsített vállalati karbantartás

Felső lámpaajtó az egyszerűsített lámpa karbantartáshoz

A gyors-oldású lámpa ajtó a projektor mennyezetről való leszerelése nélkül biztosít kényelmes hozzáférést a hatékony lámpacseréhez az IT vezetők számára.

BenQ MH760 FullHD projektor

Hosszantartó DLP megóvja színeit a kifakulástól és energiát takarít meg

A DLP meghajtású MH760 projektor tartós digitális mikro tükrei és a szigetelt vetítőmotorja megvédi a vetített képet a por okozta színelhalványulástól és képromlástól. Ezek a jellemzők több ezer óra működtetés után is megőrzik a képminőséget.

BenQ MH760 FullHD projektor

BenQ DLP® projektorok
Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

 

Pontos megjelenítés

A BenQ DLP projektorok a lehető legélénkebb és valódi színeket jelenítik meg. A BenQ innovatív újdonságainak kombinációjával - mint például a DLP BrilliantColor™ technológiájú 6 szegmenses színkerékkel - a projektoraink a nehezen megjeleníthető színeket is pontosan vetítik a vászonra.

BenQ MH760 FullHD projektor

Hosszan tartó

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

BenQ MH760 FullHD projektor

Borotva-éles

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

BenQ MH760 FullHD projektor

 

Teljes leírás

Specifikációk

Projektor
Cikkszám
518965
Gyártó
BENQ
Garancia
3 éves
Technológia
DLP
Fényerõ
5000 ANSI lumen
Kontrasztarány
3000:01
Valós felbontás
Full HD
Maximális felbontás
Full HD
Támogatott számítógépes felbontás
Full HD
Színmélység
1.07 milliárd
Zajszint
36/33 dB
Kialakítás
Képarány
16:9
Vetítési távolság
1,5 - 6 m
Hangkimenet
2 x 10 W
Méret
411.4 x 118.4 x 267.5 mm‎
Súly
4,9 kg
Általános
Képforgatás
van
Trapézkorrekció
+/- 30 fok
Vízszintes frekvencia
15 - 102 kHz
Függõleges frekvencia
24 - 120 kHz
Video szabvány
SECAM, NTSC, PAL
Képátló
60" - 180"
Tartozékok, szoftverek
VGA kábel, elem a távirányítóhoz, távirányító, felhasználói kézikönyv, gyors indítási útmutató
Csatlakozás
Video bemenet
S-video, VGA, kompozit
Csatlakozók - bemenet
D-Sub15, kompozit RCA, S-Video, 3,5 mm audio, RS232, HDMI, RJ45, HDMI/MHL
Csatlakozók - kimenet
D-sub15, audio
Lámpa
Lámpa teljesítmény
366 W
Lámpa élettartam
2 500 óra
Lámpa garancia
3 év
Optika
Optikai zoom
1,3x
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!