6 590 Ft 8 990 Ft (26%)

Hasonló elérhető termékek

Zanzoon Szuper Mágikus Jinn

Fiúknak és lányoknak
Hangfelismerős barkóba játék
5 éves kortól ajánlott

Nem kapható

6 590 Ft 8 990 Ft (26%)

Részletes leírás

Szuper Mágikus Jinn adatai:

Szuper Mágikus Jinn most bárhová elkíséri a gyermeket. Praktikus utazós játék, mellyel a gyerekek egy igazi barkochba játékba kezdhetnek, mely során eldöntendő kérdéseket kell megválaszolniuk. Különböző témákban élvezhetik a találgatós játékot a lurkók. Gondolj egy állatra, egy sportágra, egy foglalkozásra, egy ruhadarabra, egy zöldségre vagy épp egy gyümölcsre és a Szuper Mágikus Jinn azonnal elkezdi a kérdezősködést, magyar nyelven! A kérdésekre "Igen", "Nem", "Nem tudom", vagy "Attól függ" válaszokat adhatsz, így a Jinn lassan kitalálja melyik állatra gondolsz. A mókás játék igazi kikapcsolódás a kicsiknek!

 

  • Hangfelismerős barkóba játék.
  • Mérete: 12 x 8 cm.
  • A játék 3db AAA típusú elemmel működik, melyet a készlet tartalmaz.
  • 5 éves kortól javasolt a termék.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
521397
Gyártó
Zanzoon
Kategória
interaktív játék
Ajánlott korosztály
5 éves kortól
Kinek ajánljuk?
fiúknak és lányoknak
Játékosok száma
1 játékos
Elem igény
3 db AAA (mikró) - LR3
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.4 /17 Értékelés
5 csillag
12
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
2

Legújabb értékelés

(2017 nov. 4)

10 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
NAGYON JÓ
Ami nem tetszik:

NAGYON SZUPER JÁTÉK, CSAK AJÁNLANI TUDOM. GYEREKNEK VETTÜK, DE AMÍG NEM JÖTT EL AZ ALKALOM, HOGY ODA ADHASSUK REMEKÜL ELSZÓRAKOZTUNK VELE A FÉRJEMMEL. Apró hiányosságai vannak. De tényleg nagyon élvezhető játék. Imádjuk. Most rendeltük belőle a másodikat, másik gyereknek ajándékba, mert akkora sikert aratott.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017 nov. 26)

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:
Nem érti az igen és nem válaszokat , ezenkívül nem találja el a gondolt dolgokat sem.

Hát mi egyáltalán nem vagyunk vele kibékülve. Nem érti a válaszokat, többször visszakérdez és nem érti egyikünk válaszát sem. Hülyeségeket kérdez és egyáltalán nem találja el a kigondolt dolgokat. Pl.kérdezget ,válaszolunk. Ennek az állatnak 4 lába van?-nem Ennek az állatnak vannak fogai?-nem Erre azt mondja szerinte ez a pók. Hát vagy minket informáltak rosszul az iskolában és a mi tudásunk rossz, mert a póknap 8 lába van és nincs foga hanem csáprógói vannak.Vagy ez a kütyü elég gagyi.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017 nov. 29)

Válasz J.G hozzászólására.

Te amúgy elolvastad, hogy mit irtál? azt kérdezte a Jinn, hogy Ennek az állatnak 4 lába van? ha te erre azt mondod, hogy nem, akkor ennek az állatnak attól még lehet 8 lába A fogaira meg azt válaszoltad, hogy nem! Ez azt jelenti, hogy nincsenek fogai! tehát mind a két válaszod alapján, ez igenis lehet a pók!

Jelentem

(2017 nov. 30)

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Szellemes játék
Ami nem tetszik:

Pontosan azt adja, amit ígér. 7 éves gyerekek nagy élvezettel játszanak vele, éppen ezért ajándék gyanánt most rendelem a másodikat. :)

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!