55 700 Ft

Hasonló elérhető termékek

DJI Ronin-MX Remote Start/Stop távindító

Videó és fénykép készítéséhez
Kompatibilitás: Ronin-MX
Fekete színű

Nem kapható

55 700 Ft

Részletes leírás

DJI Ronin-MX Remote Start/Stop távindító adatai:

A DJI Remote start/stop egy kiegészítő, mely egy távirányítóként funkcionál kameránkhoz, miközben az a Ronin-MX-en éppen használatban van. Segítségével elindíthatóak-megállíthatóak a videó felvételek, és fényképek készíthetőek.

Ha a levegőben használnák a Ronin-MX és a Matrice 600-al, akkor a maximális hatótávolsága megegyezne a Lightbridge 2-vel, mely kb. 2km.

 

A doboz tartalma:

  • Remote Start/Stop x1
  • Tápkábel x1
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
523800
Gyártó
DJI
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!