122 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Synology DiskStation DS218+

2 db 3,5-es vagy 2,5-es HDD/SSD
2 magos Intel Celeron J3355 (2,0 - 2,5 GHz)
2 GB DDR3L (1 x 2GB) memória

Részletes leírás »
122 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Synology DiskStation DS218+ adatai:

 

Teljes körű tárolási megoldás az adatok biztonságának optimalizálására

Synology DiskStation DS218+

Kompakt, mégis hatékony tárolási megoldás

A kétmagos processzorral és AES-NI hardveres titkosítómotorral felszerelt DS218+ fantasztikus sebességet biztosít a fájlátvitelhez. A valós idejű 4K videostreamelés támogatásával a DS218+ nem csupán a kritikus fontosságú adatok védelmére, de a kiemelkedően magas felbontású médiatartalmak tárolására is ideális.

CPU

Kétmagos, max. 2,5 GHz-es processzor

Kimagasló teljesítmény

113 MB/s olvasási és 112 MB/s írási sebesség titkosított adatok esetén

Titkosítás

AES-NI hardveres titkosítás

Átkódolás

4K Ultra HD videoátkódolás

 

Következő generációs fájlrendszer az adatok fokozott védelme érdekében

A Btrfs fájlrendszer a lehető legfejlettebb tárolási technológiák és optimalizált pillanatfelvételek segítségével akadályozza meg az adatvesztést, és csökkenti minimálisra a karbantartási igényt. A magas szintű adatintegritás mellett a rendszer rugalmas és hatékony adatvédelmi és -helyreállítási eszközöket is kínál.

A megosztott mappák/felhasználói kvóták rugalmas rendszere az összes felhasználói fiókra és megosztott mappára vonatkozóan kiterjedt kvótaszabályozást biztosít.

A Snapshot Replication funkció ütemezhető és tárhelytakarékos adatvédelmet nyújt, hiszen a megosztott mappák 1024 biztonsági másolatának és 65 000 rendszerszintű pillanatfelvételnek a készítését teszi lehetővé

A fájl- vagy akár mappaszintű helyreállítási funkciók gyorsabbá teszik az adatok visszaállítását, így a vállalkozások rugalmasabban hozzáférnek fontos információikhoz.

A fájlok automatikus önjavító funkciója képes felhasználói beavatkozás nélkül észlelni és helyreállítani a sérült fájlokat.

 

4K multimédiás szerver

Érjen el, és streameljen 4K médiatartalmakat bármikor és bárhonnan. A DS218+ a Video Station és a DS video alkalmazásokon keresztül támogatja a 4K H.264/H.265 online átkódolást. Így menet közben, illetve olyan számítógépeken, okostelefonokon és médialejátszókon is átalakíthatja és lejátszhatja a 4K videókat, amelyek eredetileg nem támogatják az Ultra HD formátumokat.

 

Eszközök közötti fájlszinkronizálás

A Cloud Station termékcsalád a fájlok módosítása esetén valós idejű adatszinkronizálást biztosít eszközei (azaz számítógépei, mobileszközei és egyéb Synology NAS eszközei) között. Az Intelliversioning (Intelligens verziószámozás) a legfontosabb fájlverziókat őrzi meg, így Ön jobban gazdálkodhat a tárhellyel.

 

Digitális eszközök védelme

A Synology DiskStation Manager (DSM) által működtetett Synology NAS speciális biztonsági funkciókat kínál, amelyek védelmet nyújtanak a váratlan adatvesztés és a potenciális biztonsági hibák ellen. További információk

Biztonsági tanácsadó

Elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, a jelszavak erősségét, és eltávolítja a rosszindulatú programokat.

AppArmor

Rendszermagszintű biztonsági kiegészítés, amely megakadályozza, hogy a rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz.

256 bites AES titkosítás

Titkosítsa a megosztott mappákat és a hálózati adattovábbítási műveleteket, és védje adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

Kétlépéses ellenőrzés

E funkcióval egy egyszer használatos jelszót (OTP) generálhat mobileszközén, és így megakadályozhatja, hogy mások is beléphessenek a DSM rendszerbe.

Megbízhatósági szint

Állítsa be a megbízhatósági szintet a Csomagkezelési központban, hiszen így megakadályozhatja a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és védelmet biztosíthat NAS eszközének az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított csomagfájloktól.

 

Fájlok egyszerű elérése a QuickConnect segítségével

E funkcióknak köszönhetően porttovábbítási szabályok, DDNS és egyéb bonyolult hálózati beállítások nélkül érheti el fájljait Synology NAS eszközén, az interneten keresztül. A QuickConnect segítségével egyszerű, testre szabható címek (például https://customID.quickconnect.to) segítségével csatlakozhat, így médiatartalmait és munkával kapcsolatos fájljait azonnal, további költségek nélkül megnyithatja Windows/Mac/Linux rendszerű számítógépen, laptopon, illetve mobileszközén.

 

Synology DiskStation DS218+

Synology DiskStation DS218+

A kompatibilis háttértárak listáját ITT találja!

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
523880
Gyártó
SYNOLOGY
Garancia
2 éves
Processzor frekvencia
2000 MHz
Memória
2 GB
Belső HDD helyek
2 db
LAN
Gigabit
Hálózati protokollok
CIFS, AFP (3.1), FTP, NFS, HTTP, SSH, TCP/IP, SMB, HTTPS, iPv4/iPv6
IP-kamerák száma
25 db
Zajszint
19,2 dB
Csatlakozók
RJ-45, eSATA, USB 3.0
Méret
165 mm x 108 mm x 232.2 mm
Súly
1,3 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018. ápr. 25.)

Synology DiskStation DS218+
Synology DiskStation DS218+

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Szuper
Ami nem tetszik:

Miért drágább itt 20 000-rel mint máshol?

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018. nov. 15.)

Válasz Laca hozzászólására:

agybaj amit az edigital művel a termék árával! ugyanazon nap alatt többször kb 15-20.000 Ft-tal változtatgatják. szerintem megér nekem ez egy GVH jelzést a drága cégről!

Jelentem

(2018. nov. 9.)

Válasz Laca hozzászólására:

a héten levitték a többi piaci szereplő árához közel (119990), most megint feltolták. csak nem megint egy blekfrájdéjor vevőátverésre készülnek??

Jelentem

(2018. júl. 9.)

Válasz Laca hozzászólására:

Azért mert minden más is pofátlanul drágább itt, mint bárhol máshol!!!!

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!