4 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser`s Minions Nintendo 3DS játékszoftver (NI3S46160)

Platform: Nintendo 3DS
Műfaj: akció, kaland, szerepjáték
Kiadó: Nintendo

Részletes leírás »
4 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser`s Minions Nintendo 3DS játék leírása:

A Mario & Luigi sorozat első játéka visszatér és szebben néz ki, mint valaha! Ebben a megújított klasszikusban Mario és Luigi útra kel a Beanbean királyságba, hogy Bowser segítségével visszaszerezzék Peach hercegnő hangját. Irányítsd Mariot és Luigit egyszerre, használd a két testvér utánozhatatlan párosát, hogy feladványokat oldj meg és legyőzz minden ellenfelet, aki az útjukba áll.
Figyeld meg az ellenfelek támadásait és reagálj időben egy jól irányzott ellentámadással! 

Mario & Luigi Superstar Saga

Az újradolgozott Mario & Luigi Superstar Saga mellett egy új játék is található a játékkártyán: Minion Quest: The Search for Bowser mód, mely Bowser alattvalóinak történetét meséli el, ahogy királyuk megmentésére indulnak. Toborozz tagokat a seregedbe és harcolj ezúttal a "rosszak" oldalán!
Mario és Luigi különböző képességekkel rendelkezik. Ismerd meg mire képesek és oldj meg velük feladványokat a kalandjaik során. Váltogasd a két karaktert, hogy tovább tudj haladni a különböző akadályokon. 
Időzítsd jól a gombnyomásokat, hogy kikerült vagy kritikusat támadj egy-egy ellefélre és vesd be a Tesócsapást, ami hatalmas sebzést mér a két testvér erejét kombinálva!

Mario & Luigi Superstar Saga

Irányítsd Goomba kapitányt a vadonat új módban, a Minion Quest: The Search for Bowser játékban. Fogj össze együtt ShyGuy-okkal, Boo-kkal és sok más ismerős ellenféllel.
A Minion Quest története Mario és Luigi kalandja alatt játszódik, így megtudhatod a mi zajlott a háttérben!
Támogatja az amiibo™ figurákat a Super Mario sorozatból, beleértve Mario és Luigi amiibo figuráit is. Továbbá hamarosan kapható az új Goomba és Koopa Troopa amiibo figura is. A Goomba, Koopa Troopa és Boo figurák mind külön képesek mentést tárolni. 

Mario & Luigi Superstar Saga

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
526784
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo 3DS
Műfaj
lövöldözős, kaland, Szerepjáték
Korhatár besorolás (PEGI)
3+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!