6 290 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Layton`s Mystery Journey Nintendo 3DS játékszoftver (NI3S427)

Platform: Nintendo 3DS
Műfaj: szerepjáték
Kiadó: Nintendo

Részletes leírás »
6 290 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Layton`s Mystery Journey Nintendo 3DS játék adatai:

A Layton`s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy Nintendo 3DS verziójában több fejtörővel találkozhatnak a játékosok, mint a sorozat bármelyik korábbi részében, sőt a mai naptól (2017. október 6.) fogva egy éven keresztül minden nap bónusz fejtörőket is letölthetnek.* Azok pedig, akik egy kis szusszanásnyi pihenőre vágynak a sok nyomkeresés és rejtvényfejtés közepette három unlockolható minijátékkal töltődhetnek fel. Például a Hound in the Pound-ban az a cél, hogy Sherl meghatározott számú lépéssel a kijárathoz jusson, miközben kapcsolókkal mozgat blokkokat, hogy módosítsa útvonalát. Aki még mélyebbre szeretne elmerülni a Layton-univerzumban, egy rakás gyűjthető tárgyat és rengeteg személyre szabási opciót is talál a játékban, köztük például annak a lehetőségét is, hogy Katrielle-t különböző ruhákba öltöztesse vagy újradekorálja az ügynökséget változatos berendezési tárgyakkal.

Egy egészen új hősnővel, titokzatos, új történettel és számtalan fejtörő feladvánnyal a LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy rengeteg meglepetést, vidámságot és alkalmankénti meghökkenést ígér a PROFESSOR LAYTON sorozat régi rajongóinak és a kíváncsi újonnan érkezőknek egyaránt. A boltokban és a Nintendo eShopon keresztül is a mai naptól elérhető a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira.

Terméktulajdonságok:

  • Megnevezés: Layton`s Mystery Journey Nintendo 3DS játék
  • Platform: Nintendo 3DS
  • Műfaj: szerepjáték
  • Korhatár besorolás: 7+
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
528830
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo 3DS
Műfaj
Szerepjáték
Korhatár besorolás (PEGI)
7+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!