27 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Kettlebell Pro Gymstick 24 kg

Funkciók: kézi súlyzó
Súly: 24 kg
Anyag: öntöttvas, neoprén

Részletes leírás »
27 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Kettlebell Pro Gymstick 24 kg jellemzői:

A Gymstick Finnország vezető fitnesz márkája. A Gymstick termékei között egyaránt találni otthoni, de profi felhasználásra is alkalmas eszközöket. A Gymsticknél a folyamatos fejlesztésen van a hangsúly, hogy olyan terméket állítsanak elő, mellyel öröm a mozgás, a sport. A finn gyártó nagy hangsúlyt fektet a vásárlói elégedettségre, melynek a garanciája a minőség.

A Gymstick Kettlebell Pro neoprén borítású, öntöttvas harangsúly. A hagyományos súlyzókkal ellentétben, a Kettlebell Pro súlyközéppontja túlhalad a kézen, tehát nem csak a kezünkre, hanem a testünk többi részére is hatással van. A Gymstick kettlebell használata megmozgatja a főbb izomcsoportokat, mint a gerinc környéki izmokat, a hátizmokat, a has és a csípő izmait.
Technikai adatok:

  • Méret: 25 x 19 x 29 cm
  • Súly: 24 kg
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
530911
Gyártó
GYMSTICK
Garancia
2 éves
Funkciók
kézi súlyzó
Egyéb tulajdonság
neopren bevonattal

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!