109 990 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Beko DSN 26420 X 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

13 terítékes beépíthető mosogatógép
A++ energiaosztály
Vízfelhasználás: 10 liter

Részletes leírás »
109 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Beko DSN 26420 X 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++ adatai:


Beko DSN 26420 X
A++ Energiahatékonyság

Az energia és erőforások megtakarítása sosem volt fontosabb, mint jelenleg. A Beko környezetvédelmi jövőképe A+ és A++ osztályú -10% energia hatékonyságú mosogatógépeket kínál.

Automata program

Az automata programnak köszönhetően a  Beko DSN 26420 X az edények szennyezettségét szenzorok segítségével állapítja meg, majd automatikusan beállítja a szükséges mosási ciklust, ezzel mentesítve Önt, hogy saját magának kelljen meghatároznia a programot.

Quick & Clean program

A Beko egyedi Quick & Clean (Gyors & Tiszta) programja biztosíték az A kategóris mosás teljesítményre, nem csupán az enyhén szennyezett, de az átlagosan szennyezett csészék és edények számára is.

WaterSafe+

A WaterSafe+ extra biztonságot nyújt és automatikusan elzárja a víz bevezetést abbanaz esetben, ha a víz bevezető cső szivárogni kezd.

Műszaki adatok:

 • Beko DSN 26420 X beépíthető mosogatógép
 • 60 cm széles, kezelőszervig beépíthető, mosogatógép,
 • 13 teríték,
 • 6 program,
 • féltöltet opció,
 • SelFit funkció,
 • WaterSafe vízvédelmi rendszer,
 • SteamGloss opció,
 • TrayWash funkció,
 • GlassShield opció,
 • Fast+ funkció,
 • Quick&Clean opció,
 • zajszint: 46 dB(A),
 • vízfogyasztás: 10 liter,
 • energiaosztály: A++
 • Típus Kezelőpanelig beépíthető

A beépíthető készülékek az illusztráción bútorlappal együtt lehetnek feltüntetve. Ez az előlap nem tartozéka a terméknek.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános adatok
Cikkszám
532172
Gyártó
BEKO
Garancia
5 éves
Kivitel
beépíthető
Terítékek száma
13 teríték
Programok száma
6
Energiaosztály
A++
Vízfogyasztás
10 l
Egyéb jellemzők
Féltöltet, Vízvédelmi rendszer, Gőzprogram, Gyorsprogram, AutoSensor
Technikai adatok
Szín
fehér
Szélesség (cm)
60
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /6 Értékelés
5 csillag
5
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. máj. 16.)

 Beko DSN 26420 X 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++
Beko DSN 26420 X 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Könnyű kezelhetőség, kiváló mosogatási hatás.
Ami nem tetszik:
Az üzembe helyezés komoly LEGO.

12 éves mosogatógépünk helyett vettük. 5 év garancia kedvező. Nekünk tetszik, és beépíthető a konyhaszekrénybe a korábbi mosogatógép helyére. A bútorlap felszerelhető az elejére. Méretileg 5 centivel mélyebb, mint a korábbi, így határeset lett a beépítési mélység. Épp befért. A csövei rövidebbek, mint a korábbinak voltak (kb 20cm-rel), így toldani kellett mindegyiket. (Nálunk az előző mosogatógép csövei ki voltak számolva, épp elértek.) Magasságát jól lehet állítani, az összes láb előről állítható. De az előlap felszerelése a piktogrammos útmutató alapján kihívás volt. Halkan dolgozik, szinte alig hallani. A 60 perces programmal a legtöbb átlagos szennyettségű edény elmosható. Az edénytartó kosarakban sok az állítási lehetőség, így változó edényhelyzetekhez könnyen lehet alakítani. Felső kosara magasságban is állítható. A szűrőrendszere egyszerűen takarítható. Összességében a beépítés macerásabb, mint a kirábbi típusnál, viszont a működése csendesebb, hatékonyabb.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. nov. 7.)

 Beko DSN 26420 X 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++
Beko DSN 26420 X 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
sokat lehet bele pakolni, jó ár-érték, 5 év gari
Ami nem tetszik:
anyagra nem úgy tűnik, hogy ez is 10 évig bírni fogja, mint az elődje

Bedöglött az előző whirpool, ezért kellett egy új. Bekötése egyszerű (csak a két csövet kell bekötni és betolni a helyére, kiékelni és kész is), bár még előlapot nem raktam rá, gondolom az lesz a nehezebb menet. Menüje egyszerű, bár a használatiból kimaradt pár dolog, és nem is egyértelmű mindenhol (helyesírási hibákról már nem is beszélek). Például a víz keménységét nem sikerült beállítani, mert a maunualban olyan gombokra hivatkozik, ami konkrétan nincs a gépen. Ami viszont nagyon jó, hogy gyakorlatilag úgy alakítod a belső teret, ahogy akarod, így kb. másfélszer annyi cuccot lehet bepakolni, mint az előző 12 személyesbe. Szépen mos, halkabb, mint az előző, és az 5 év gari sokat számít, reméljük, hogy a hibái addig előjönnek. Szóval eddig pozitív a vélemény, reméljük így is marad.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!