3 390 Ft 2 607,69 Ft / liter

Hasonló elérhető termékek

Ariel Color & Style mosókapszula, 28 db

28 mosáshoz elegendő
Minden vízkeménységhez
Gépi mosáshoz

Részletes leírás »
3 390 Ft 2 607,69 Ft / liter

Nem kapható

Részletes leírás

Ariel Color & Style mosókapszula, 28 db adatai:

  • Az Ariel 3az1-ben Pods kapszula az első háromrekeszes Ariel mosószer.
  • A különleges, többrekeszes formatervezés stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, és szuper-koncentrált tisztítóerővel bír.
  • Az innovatív mosószerfólia víz hatására gyorsan és teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig elbánik a foltok széles skálájával.
  • Az Ariel legkiválóbb folyékony-mosószer formulája, az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel.
  • Az első 3-rekeszes Ariel mosószer 3az1-ben tisztítóerővel: mélyrehatolóan tisztít, kiszedi a foltokat és ragyogást kölcsönöz a ruháknak.
  • A mosás során a kapszula belsejéből korszerű technológiák szabadulnak föl, a folyékony mosószert tároló, igényekhez szabott fólia pedig vízzel érintkezve hamar feloldódik.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
537842
Gyártó
ARIEL
Garancia
nincs
Típus
kapszula
Mosások száma
28
Kiszerelés
28 db

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!