5 290 Ft

.

 

OpTech USA Lens Mount Cap Double kétoldalas hátsó obkektívsapka, Canon EOS

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - garancia
Kétoldalas
Hátsó objektívsapka
Canon EOS-hoz

Részletes leírás »
5 290 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben INGYENESEN 4 - 5 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 990 Ft 5 - 6 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN 5 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 990 Ft 5 - 6 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

OpTech USA Lens Mount Cap Double kétoldalas hátsó objektívsapka adatai

Objektív cseréjénél mindig gondot jelent a hátsó védősapka csereberélése. Az egyik optikáról le kell venni, aztán a gépről levett optikára rá kell rakni. Két optikával és a védősapkával kell zsonglőrködni, miközben a gépváz bajonettje szabadon ásítozik, kitéve a szennyeződéseknek. Ilyenkor minden másodperc számít! Meggyorsítja és leegyszerűsíti a folyamatot az OpTech USA Lens Mount Cap Double kétoldalas hátsó objektívsapkája, mely mindkét oldalán bajonettcsatlakozós. A levett opikát a szabad helyre csavarva, majd a másik optikáról lecsavarva azonnal felrakhatjuk az új objektívet a gépvázra, értékes másodperceket megtakarítva ezzel. Nem beszélve arról, hogy kevesebb dologgal kell foglalkoznunk egyszerre, így nagyobb biztonsággal is dolgozhatunk.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
541901
Gyártó
OPTECH
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!