319 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

BenQ W2000 Cinema FullHD projektor

1920 x 1080 felbontás
2000 fényerő /ANSI LUMEN/
15000:1 kontraszt arány

Részletes leírás »
319 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

BenQ W2000 Cinema FullHD projektor adatai

BenQ W2000 otthoni mozi projektor Rec. 709 technológiával

A BenQ W2000 projektor új szintre emeli az otthoni mozi élményét a BenQ által alkalmazott Rec. 709 sztenderdnek köszönhetően. A Rec. 709 segít nagyfelbontású színvisszaadásban, a pontosan kalibrált moziszerű színek megjelenítésében. A W2000 6X RGBRGB színkerékkel csodálatos színátmeneteket és lenyűgözően élethű vizuális élményt közvetít.

BenQ Projektor

Főbb jellemzők

  • Felv. 709 HDTV szabvány a legfinomabb mozifilm színekért
  • Függőleges lencseeltolás a sokoldalú elhelyezhetőségért
  • Oldalsó vetítés 2D trapéztorzítás-kiegyenlítéssel
  • Két erősített szobai hangszóró (MaxxAudio tápellátással) audió erősítővel
  • ISFccc® tanúsítvány

Moziszerű színek a nappaliban

A W2000 aranyozott és elegáns vonalai a modern dizájn trendjeit követik, így könnyedén kiegészítheti életstílusához tartozó berendezéseit. Az ultramodern formán túl, a W2000 lehetőséget kínál vezeték nélküli átvitelre is, a Rec. 709 sztenderddel pedig élethű színeket jelenít meg. Ezeken felül az újonnan tervezett hő rendszer, illetve ventilátor és a légáramlás - osztályában a legkevesebb - mindössze 27dBA zajt bocsájt ki Eco üzemmódban. Ezzel az adattal nagyságrendileg halkabb, mint a korábbi generációk (30dBA, W1070) és kínál kellemesebb filmnézést.

Rec. 709 HDTV sztenderd a legfinomabb moziszerű színekért

A Rec. 709 egy nemzetközi HDTV sztenderd, amely garancia a valósághű, moziszerű színek visszaadására, úgy, ahogyan azokat a filmrendező megálmodta.

BenQ Projektor

A 6X sebességű RGBRGB színkerékkel a W2000 teljes mértékben megfelel a nemzetközi Rec. 709 HDTV sztenderdjeinek, amellyel a lehető legfinomabb színpalettát tárja a nézők szemei elé.

Fantasztikus Full HD 1080p teljesítmény

Az objektív kizárólag üveg, Full HD 1080p felbontásra optimalizált lencseelemekből áll, így Ön a legjobb élességben és tisztasággal élvezheti kedvenc Blu-Ray DVD-it, játékait vagy TV adásait.

BenQ Projektor

Full HD 1080p Picture

A CinemaMaster technológia bármely nappalit világszínvonalú mozi teremmé alakít. A BenQ CinemaMaster Audio Enhancer, amelyet a MaxxAudio fejlesztett ki, - is helyet kapott a projektor készülékházában, így kiváló - 20 w teljesítményű - hangzásvilág is övezi a látványt. Ez az erőteljes digitális hangteljesítmény javító motor azokat az algoritmusokat és hullámmintákat használja, mint a hollywoodi stúdiók legtöbbje, így drámaian megemelkedik a mély és magas hangok színtere, és lenyűgöző sztereó hatásokkal öleli körbe a hallgatóságot.

Független 3D színvezérlés a 6 alapszínhez

A BenQ egyedülálló színkezelési technológiájával külön-külön személyre szabhatja a 6 alapszín (R/G/B/C/M/Y) telítettségét és erősítését, hogy akár a természet vagy akár más galaxisok színeit utánozza.

BenQ Projektor

ISFccc® bizonyítvány. Professzionális hangolás a vizuális élményért

Imaging Science Foundation nagyra becsült ISFccc® kalibrációs eljárása is beépítésre került, így a W2000 projektornak kép és színteljesítménye a környezetének megfelelően állítható be, mint például éjszakai vagy nappali üzemmódra.

Kiemelkedő kontraszt, borotvaéles kép

Mint a világ vezető DLP projektorainak gyártója, a BenQ otthoni mozi projektorai a magas ANSI kontraszt aránynak köszönhetően nagyságrendekkel élet hűbb, tisztább és részletgazdagabb képet visznek el nappalijába, mint a nem-DLP rendszerű projektorok.

Vezető minőségben:

A W2000 osztályában egyedülálló módon több fényt bocsát ki pixelenként, amellyel jobb felbontású szöveg és finomabb részletek jeleníthetők meg, valamint elkerülhető a raszteres megjelenítés.

BenQ SmartEco™:

Egy zseniális megoldásnak köszönhetően növelheti a látvány élményét, miközben pénzt takaríthat meg: a SmartEco™ technológia automatikusan, a bementi tartalomnak megfelelően változtatja a lámpa fényerejét, így növeli a feketék intenzitását és az apró szövegek és feliratok részletességét.

Rezzenéstelen teljesen üvegből készült lencsetagok a legjobb képminőségért

A BenQ 1080p Full HD optikai rendszere csak a legmagasabb minőségű, kiemelkedő fényeloszlású lencsetagokat használ, amellyel valósághű képet vetít. Az alacsony torzítású lencsék minimalizálják a kromatikus aberrációt vagy a színelváltozásokat és a bizonytalan élességet, valamint telítettséget. Ezek eredményeképpen telített és élénk színek, valamint kiváló élesség kényezteti a nézők szemeit.

Kiemelkedően rövid vetítési távolság. 2,5 méterről 100”-os kép

A BenQ otthoni mozi projektoraival maximalizálhatja a vetített kép méret, ugyanis mindössze 2.5 méterről lenyűgöző méretű, 100”-os képet vetít. Óriási kép, gyakorlatilag bármilyen méretű szobában.

Nagyátfogású zoom a nagyméretű képért

A lenyűgöző átfogású zoom maximalizálja a vetített kép méretét a rendelkezésre álló helynek megfelelőn, így a minimális hely is elegendő a maximális képméret eléréséhez, így nincs szükség bonyolult telepítésre és mennyezeti tartóra.

Oldalsó vetítés 2D trapézbeállítással

A vízszintes és függőleges trapéztorzítás beállításával elkerülhető a torzított kép megjelenítése, amennyiben a projektort nem pontosan a vászon elé kerül. Lehetőség nyílik arra, hogy egy sarokból vagy oldalfali asztalról vetítsen, hogy helyet szabadíthasson fel a szoba közepén egy aktív játékra vagy kényelmes elhelyezkedésre.

Rugalmas függőleges lencse emelés

A függőleges lencse emelés extra rugalmasságot kölcsönöz a projektornak, akár a telepítéskor vagy akár egy beállításkor. A vetítendő kép süllyeszthető illetve emelhető, miközben a kép minősége nem változik.

Intuitív felhasználó felület

A csodálatos formájú W2000 otthoni mozi projektor vadonatúj intuitív kezelőfelületet kapott, amely reakcióideje gyorsabb, mint eddig bármelyik projektoré.

Felhasználóbarát varázsló

Ennek az otthoni projektornak az első beállítása egy pillanat műve. Már el is készül vele, mire végiggondolná. Csak egyszerűen kövesse a megjelenő képeket és a varázslót, így a W2000 tökéletesen személyre szabható.

Könnyed vetítés bármilyen színű felületre

A fal szín kiegyenlítő technológia lehetővé teszi, hogy a vetítés bármilyen színű felületre a valósághoz közeli színeket adja vissza.

A vezeték nélküli Full HD kit legyőzhetetlenné teszi a BenQ otthoni mozi projektorokat. Tömörítetlen 1080p tartalom átvitele, még akár 3D-ben is! Az átviteli távolság elér a 30 métert, és még a falakon átívelve is képes az erőteljes antennák segítésével kristálytiszta képátvitelre.

Az alapbeállításokat elegendő egyszer elvégezni, majd teljesítmény késlekedés nélkül rendelkezésre áll, folyamatos videó és játék megjelenítésével. A négy beépített antenna akár 30 métert* is lefed és a dinamikus frekvenciaválasztó biztosítja a folyamatos és éles videó folyamot.

*Az átviteli távolság függ a pillanatnyi környezettől. A meghatározott maximális távolság adat rálátást feltételez az adóra. Különféle falazatok - acél, fa, beton vagy tégla - csökkenthetik az átviteli távolságot.

BenQ Projektor

 

Vezeték nélküli FHD csomag

  • Tömörítetlen videó folyam akár 1080p felbontásban 60Hz-en.
  • Akár 30 métert átívelő, késlekedés mentes kapcsolat
  • Ultra-stabil és folyamatos videó folyam

 

 

BenQ DLP® projektorok. Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Pontos megjelenítés

A BenQ DLP projektorok a lehető legélénkebb és valódi színeket jelenítik meg. A BenQ innovatív újdonságainak kombinációjával - mint például a DLP BrilliantColor™ technológiájú 6 szegmenses színkerékkel - a projektoraink a nehezen megjeleníthető színeket, mint a bőr színe, is pontosan, a Rec. 709 és az sRGB sztenderdeknek megfelelően vetítik a vászonra.

BenQ Projektor

Hosszan tartó

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

Borotva-éles

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

BenQ Projektor

 

Teljes leírás

Specifikációk

Projektor
Cikkszám
544975
Gyártó
BENQ
Garancia
3 éves
Technológia
DLP
Fényerõ
2000 ANSI lumen
Kontrasztarány
15000:1
Valós felbontás
1920x1080
Maximális felbontás
WUXGA
Támogatott számítógépes felbontás
VGA, WUXGA
Színmélység
1.07 milliárd
Zajszint
29/27 dB
Kialakítás
Képarány
16:9
Vetítési távolság
1,15 - 1,5 m
Hangkimenet
2 x 10 W
Méret
380,5 x 121,7 x 277 mm
Súly
3,6 kg
Általános
Trapézkorrekció
Auto függőleges: ± 30°, Manuális vízszintes: ± 30°
Vízszintes frekvencia
15 - 102 kHz
Függõleges frekvencia
23 - 120 kHz
Video szabvány
SECAM, NTSC, SDTV, PAL
Tartozékok, szoftverek
felhasználói kézikönyv (CD-ROM), távirányító, akkumulátor, tápkábel, lencsevédő, gyors indítási útmutató
Csatlakozás
Video bemenet
komponens, USB, HDMI, kompozit
Csatlakozók - bemenet
USB, IR vevő, RS232, komponens video, kopmozit video, audio, mini Jack, HDMI/MHL
Csatlakozók - kimenet
PC, USB, Audio
Lámpa
Lámpa teljesítmény
240 W
Lámpa élettartam
3 500 óra
Optika
Optikai zoom
1,3:1
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.7 /3 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. febr. 10.)

BenQ W2000 Cinema FullHD projektor
BenQ W2000 Cinema FullHD projektor

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Szép kép, halk hűtés, rugalmas telepíthetőség
Ami nem tetszik:
Nehezen áttekinthető menü

Három éven át használtunk nagy megelégedéssel egy LG PA72G projektort, de költözés után az új szobában kiderült, hogy nem tud az elvárt távolságból fókuszálni, ezért meg voltak számlálva a napjai. Többször nekifutottam a megfelelő utód kiválasztásának. Felbontásban feljebb szerettünk volna lépni, így a FHD-t céloztuk meg, DLP technológia a 3D és a nagyobb élettartam miatt, hat szegmenses színkerékkel (ideális esetben RGBRGB) és Rec.709-es színtartománnyal, és 3.85m-ről szerettünk volna 3m széles képet vetíteni, minimális függőleges offset-tel. A belépő házimozi projektorok rendre elvéreztek ezen a szűrőn, Benq W1090, Acer H6517ABD, Optoma HD143X. A függőleges offset mindegyiknél túl nagy volt. A W2000 kicsit kilógott a költségvetésből, viszont az akciós áron már jó alternatíva volt. A W2000 hatalmas dobozban érkezik, a gép sem kicsi. Hajszálon múlott, hogy elfért a konzol régi helyén, tervezésnél a kábeleket is figyelembe kell venni, mert ezek hátrafelé hagyják el a gépet. Az élesség, zoom jól állíthatóak, trapézkorrekciót nem használtam. A vertikális offset jól volt beállítva. A képe szép, egyelőre nem kalibráltam mert OOTB valósághű színeket produkált, de lehet hogy ha elmúlik az újdonság varázsa, akkor még megkeresem a menüben a szín-igazítást. LED-es projektor után furcsa, hogy a lámpának be kell melegednie, kb egy perc alatt éri el a megfelelő fényerőt. Némi screen door effect megfigyelhető, viszont szivárvány csak akkor látszik, amikor éppen félrepillantok, mozgó tárgyak körül sosem. A lencse is jó minőségű, nem tapasztaltam kromatikus aberrációt, a karakterek széle éles, jól olvasható. Csak sötétített szobában használjuk, így első dolgom volt ECO módba állítani. 120"-on, fehér falra vetítve még talán így is egy kicsit túl világos. Játszani csak Kinect-tel játszom táncos játékokat, így a késleltetésről nem tudok érdemlegeset mondani. Összességében nagyon elégedett a család a géppel, meglátjuk hogyan öregszik a lámpa, és meddig lesz elég a FHD.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. jan. 30.)

BenQ W2000 Cinema FullHD projektor
BenQ W2000 Cinema FullHD projektor

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Képminőség!
Ami nem tetszik:
Nincs ilyen

Kiváló ár-érték arányú készülék, árkategóriája talán legjobbja. A DLP projektorok között kifejezetten csendesnek mondható a ventilátora, főleg csökkentett lámpa üzemmódban. 3m széles vásznon is bőven elég a fényereje sötét szobában és elfogadható gyengén megvilágítottban. Könnyen kezelhető, menüje áttekinthető. Szivárvány hatást egyáltalán nem tapasztaltam. Sötét jeleneteknél a kép picit veszít a részletekből, de ennél jobbat csak többszörös árú vetítő tud. Az eddigi legjobb vetítőm.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2020. ápr. 27.)

BenQ W2000 Cinema FullHD projektor
BenQ W2000 Cinema FullHD projektor

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
szín, fényerő, korrekciók, súly, kinézet
Ami nem tetszik:
a feketék elég gyengék ahogy az összes teszt is írja róla. ezt tudtam akkor is, de de továbbra is ennyiért szerintem az egyik legjobb gép

egyszerű gép, de talán a menüje túl egyszerű is. könnyű, ami nálam előny, mert egy konzolra kellett feltenni ami oldalfalról lóg be. ami az előnye, nálam a hátránya lett, ugyanis nem tudtam elhelyezni kellő távolságban, mert ott már túl nagy lett volna a kép. Emiatt viszont mobil alaklmazásra szper lehet, vagy kisebb szobákba, hogy elérjüük a hatalmas képet amit szeretnénk. Fehér falon is jó a képe n agyon. A fényereje számomra megfelelő. A zúgása elfogadható úgy is, hogy a nézési pont közelében van elhelyezve. Persze ez Eco módban, mert a normál képnél ennek is igen zavaró már a hangereje közelről. Szivárványt csak akkor látok, ha gyorsan oldalra nézek, de így meg a képet nem látom :). Jó a korrekció benne, emiatt is választottam ezt, mert nem ideálisa elhelyezésben van, hanem oldalról kell teljesítenie nálam. Egy dolog ami viszont zavar, az pedig a készülék hangszóróinak hangerejének beállítása. Túl nagyok az ugrások és emiatt használhatatlan, mert túl hangosan is indul. De ugye ezt a funkciót nem fogom használni, így nem érdekel annyira. Összességébe a fekete árnyalatok hiányosságán és a hangerő állításon kívül nincs egyéb komoly negatív véleményem róla, reméljük sokáig hiba nélkül üzemel majd...

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!