49 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

MeFoto Backpacker Air alumínium állvány okostelefontelefon adapterrel és bluetooth kioldóval, titanium

Fotós állvány
Teherbírás: 7 kg
Legmagasabb állás: 185 cm

Részletes leírás »
49 990 Ft

Elfogyott

Színvariációk

MeFoto Backpacker Air alumínium állvány okostelefontelefon adapterrel és bluetooth kioldóvalMeFoto Backpacker Air alumínium állvány okostelefontelefon adapterrel és bluetooth kioldóval, kékMeFoto Backpacker Air alumínium állvány okostelefontelefon adapterrel és bluetooth kioldóval, narancsMeFoto Backpacker Air alumínium állvány okostelefontelefon adapterrel és bluetooth kioldóval, titanium

Részletes leírás

MeFoto Backpacker Air alumínium állvány okostelefontelefon adapterrel és bluetooth kioldóval, titanium, jellemzői:

A Backpacker Air fejlesztésénél az előző modell jó tulajdonságait tartottuk szem előtt. A régi lábrögzítést lecseréltük egy sokkal gyorsabb megoldásra. A HyperLock rendszerrel egy mozdulattal állítható a megfelelő hosszúságúra az állvány lába. A visszafordítható lábakon nem változtattunk, a szállítási méret 26,5 cm, így akár egy táskában is elfér. Természetesen a hordtáska jár az állványhoz, ahogy az a MeFototól már megszokott. A középoszlop kivehető és selfie botként használható, a telefonodhoz való adaptert is az állványtáskában találod. A tökéletes selfiehez elengedhetetlen egy távirányító is, ami szintén tartozék. A kevesebb több alapon az állvány súlyából is faragtunk, így 0,9 kg a tömeg amit cipelni kell egy kirándulás során.

  • Gyártó: MeFoto
  • Anyag: Alumínium
  • Teherbírás: 4kg
  • Tömeg: 0.9kg
  • Lábtagok száma: 5
  • Maximális magasság: 151cm
  • Szállítási méret: 26.5cm
  • Legalacsonyabb állás: 28.4cm
  • Rögzítés: Csavaros
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
563861
Gyártó
MEFOTO
Garancia
10 éves
Anyag
alumínium
Terhelhetõség
4 kg
Min. magasság
28.4 cm
Max. magasság
151 cm
Szállítási méret
26.5 cm
Súly
0.9 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!