31 490 Ft 33 990 Ft (7%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat

Ajánlott korosztály: 2-5 éves korig
Elemek száma: 105 db
Figurák száma: 3 db

Részletes leírás »
31 490 Ft 33 990 Ft (7%)

Elfogyott

  • Várható beérkezés : 2020. dec. 7.

Részletes leírás

LEGO® DUPLO® Tehervonat 10875 adatai:

A LEGO® DUPLO® Tehervonat építőjáték készlettel a legkisebbek is átélhetik a vonatvezetés élményét. Interaktív módon, a képzeletét is fejlesztve.

LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat

A mozdonyvezetés élményét már a legkisebbek is átélhetik

A DUPLO® méreteknek köszönhetően már a 2-5 éves csöppségek is biztonságos körülmények között adhatják át magukat a mozdonyvezetői feladatoknak. A LEGO® DUPLO® Tehervonat építőjáték készlet páratlan kiegészítőkkel gondoskodik arról, hogy gyermekedben is megelevenedjen a mese.

Képzelet- és szerepjáték-fejlesztő gondoskodással élheti bele magát nemcsak a mozdonyvezető helyébe, de a boltos és a hajókapitány szerepét egyaránt magára öltheti. Ráadásul a nagyobb darabokból álló DUPLO® figuráknak köszönhetően nem kell fulladásveszélytől tartanod.

LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat

Játékos minőségi idő a számodra legfontosabbal

Annak érdekében, hogy a LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat zökkenőmentesen eljuttathassa rakományát a célba, Told és indul motor gondoskodik arról, hogy a vonat már egy enyhe lökéssel előre vagy hátra útnak induljon. További 5 db színes interaktív elemmel gondoskodhatsz arról, hogy megszólaljon a valósághű vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, a vonat megálljon és pótolja az elfogyasztott üzemanyagot, vagy szimplán irányt váltson.

LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat

Biztonságos körülmények között fedezhetitek fel azokat az izgalmas kihívásokat, amiket az App Store, a Google Play Store vagy az Amazon Kindle Store webáruházból ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül érhettek el. Ilyen például a távirányító funkció és olyan mókás megoldásra váró feladatok, amikre talán nem is gondolnál.

LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat

Magával ragadó építőjáték készlet

A 105 db építőelemből álló LEGO® DUPLO® 10875 Tehermozdony készlet nemcsak a 24 elemes vasúti pályán közlekedő mozdonyt és 2 db billentő funkcióval ellátott teherkocsit tartalmazza, hanem egy-egy kisebb és nagyobb méretű darut, csónakot, kávézót, fel- és lerakodó állomást is. Emellett a vasúti pálya váltókkal, emelkedőkkel, kereszteződésekkel és megállókkal teszi színesebbé a vasúti közlekedést.

 

10875_8

 

A csomag még 3 DUPLO® figurát –mozdonyvezetőt, boltost és hajókapitányt – valamint 1 DUPLO® állatfigurát, egész pontosan sirályt is magában foglal. Nem maradhattak el az olyan valósághű kiegészítő elemek sem, mint a benzinkút, kávéfőző, csésze, csokoládé szelet, tejesüveg, halászháló, kenyér, banán, csomag, pénztárgép, csavarkulcs, hal és egy étvágygerjesztő étlap.

10875_7

Ráadásul a vasúti pálya összeilleszthető gyermeked már meglévő LEGO® DUPLO® vonatgyűjteményeivel, például a 10872 Vasúti híd és sínek, a 10874 Gőzmozdony és a 10882 Vasúti pályák építőjáték készletekkel is. Csak a képzeletetek szab határt annak, hogyan szövitek tovább a mesét.

LEGO® DUPLO® 10875 Tehervonat

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
574164
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
105
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
3
Ajánlott korosztály
2 éves kortól
Hány éves korig?
5 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!