599 990 Ft

DJI Phantom 4 PRO V2.0 drón

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - Gyári garancia
1” 20 MP CMOS
4K felbontás
Hat-kamerás navigációs rendszer

Részletes leírás »
599 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzleteinkben ingyenesen 4 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 5 - 6 munkanapon belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

DJI Phantom 4 Pro v2.0 drón jellemzői:

A Phantom 4 Pro+ kamera rendszer jelentősen upgradelve lett a Phantom 4-hez képest, minden egyes részét feljavították, beleértve a szenzor méretét, felbontását, képfeldolgozó rendszerét, és még sok minden mást is, ezáltal létrehozták a legerősebb Phantom kamerát.

1” 20 MP CMOS

A képminőségnél fontosabb a szenzor méret, mint a pixelek száma, lévén, hogy egy nagy szenzor, minden pixelen több információt rögzít, ezáltal javul a kép dinamikatartománya, jel-zaj viszony, és a gyenge fénynél készített képek. A DJI Phantom 4 Pro 1-inch 20-megapixeles CMOS szenzora a négyszerese a Phantom 4 1.3in érzékelőjénél. Nagyobb pixeleket használ és maximális ISO-t (12800), javított kontraszttal. A képek azonnali felhasználásra is elég jó minőségűek, azonban elegendő adatot rögzít egy esetlegeses utómunkához is.

DJI Phantom 4

Műsor optimalizált 4K

Egy továbbfejlesztett videó feldolgozó rendszer lehetővé teszi a videó rögzítését mozi és műsor optimalizált DCI 4K/60 (4096x2160/60fps) 100Mbps bitrátával, lehetővé téve a nagy felbontású lassított felvételt. A DJI Phantom 4 Pro támogatja a H.265 video codec-et is (maximum felbontás 4096x2160/30fps). Nagy dinamikatartományú D-log-ban való rögzítés esetén kihozható a legtöbb az utólagos színezésnél.

Nagy felbontású objektív

Az objektív felbontása és kontrasztja kritikus pontja a képminőségben, mivel csak egy minőségi objektív tud éles és élénk képet készíteni nagy felbontásban. Az új Phantom 4 Pro+ kamerája légi felvételekre lett optimalizálva, F2.8 széles látószögű optika, 24mm-es ekvivalens gyújtótávolsággal. Nyolc tagból áll- kettő aszférikus – hét csoportba rendezve, mely elfér egy kisebb, még kompaktabb keretben. DJI kamera esetében, az MTF (Modulation Transfer Function) eredményeket publikussá tették, így jobban érthetővé válik mindenki számára az optika teljesítménye.

Rögzíts minden pillanatot

A légi felvételek nem csak tájképek készítésére szolgál, új perspektívát hozhat mindenbe, legyen szó akciójelenetről vagy akár motorversenyről. Mozgó tárgyakat rögzíteni nagy sebességnél mindig is kihívás volt repülő kamerák számára elektronikus zárral. Ebből adódóan a Phantom 4 Pro+ az első DJI Phantom, ami mechanikus zárat és egy nagy fényerejű fix objektívet használ. A max mechanikus zársebesség 1/8000 másodpercre lett feljavítva, és az új Burst Mode (sorozatkép) 14fps-ben 20 megapixeles képek készítésére képes, így garantálja, hogy a tökéletes pillanatról nem maradunk le.

Akadály érzékelő öt irányba

A Phantom 4 Pro+ ki lett bővítve nagy felbontású sztereó vizuális szenzorral a hátulján, ill. egy pár el lett helyezve az elején, emellett további infrared érzékelő rendszer található a drón jobb és bal oldalán. Ez a hálózat öt irányba érzékeli az akadályt, és négy irányba el is kerül azt, ezáltal megvédi a Phantom 4 Pro-t az akadályoktól és a filmkészítőknek megadja a magabiztosabb repülési élményt, aminek következtében még komplexebb videók készülhetnek.

Hat-kamerás navigációs rendszer

Három szett dupla vizuális szenzor formál egy hat-kamerás navigációs rendszert, mely folyamatos működésben van, kalkulálja a sebességet és a távolságot a drón és az akadály között. Ezt a vizuális szenzor hálózatot használva előrefelé, hátrafelé és lefelé, a Phantom 4 Pro képes pontosan és precízen lebegni GPS nélküli helyeken, beltéri repülésnél vagy akár egy ablakon való keresztülrepülésnél is, minimális pilóta vezérléssel. A Phantom 4 Pro komplex környezetben is képes repülni, akár 50km/h sebességgel, miközben kikerüli az útjába kerülő akadályokat. Automatikusan igazítja az akadály érzékelő módszert a sebességhez, lehetővé téve azok kikerülését kisebb vagy nagyobb sebességnél.

Mi az a FlightAutonomy?

A FlightAutonomy egy fejlett intelligenciájú és repülés automatizálási platform. Egy komplex hálózatból áll össze, tíz komponensű csoportból, közte hét kamerával (elülső, hátulsó és az alsó dual vizuális érzékelők, ill. a fő kamera), egy infrared érzékelő rendszer, kettős műhold pozícionáló (GPS & GLONASS), kettő lefelé néző ultrahangos távolságmérő, IMU és íránytű, és egy csoport erőteljes specializált processzor mag. A Phantom 4 Pro valós időben szerzi be az adatokat a környezetről, és információkat gyűjt a magasságról és a közelben lévő akadályok pozíciójáról, így hoz létre egy 3D térképet, melyen el tudja helyezni saját magát. Az IMU és az iránytűk gyűjti az alapvető repülési adatokat, sebesség és irány, még a másodlagos IMU és iránytű felügyeli a a kritikus adatokat és kiszűri a lehetséges hibákat, mellyel jelentősen növeli a repülési biztonságot.

Infrared érzékelő rendszer

A Phantom 4 Pro az első DJI drón, mely infrared érzékelőt használ. A test jobb és bal oldalán lett elhelyezve, ezek mérik fel a távolságot az eszköz és bármilyen akadály között, 3D infrared scanner segítségével. Kezdő és tripod módban, ezek a szenzorok vízszintesen 70°-os látószöggel rendelkeznek, míg függőlegesen 20°-kal, ezzel biztosítva a széles látószöget a Phantom oldalán, 7 méteres távolságig. A megszokott ultrahangos szenzorok csupán 3-5 méteres távolságig voltak hatékonyak, emellett könnyen „megzavarodhattak” a propeller okozta vibrációtól vagy egyenetlen felület észlelésekor. Az infrared érzékelő rendszer képes nagy területet feltérképezni, miközben felméri a távolságot, meghatározza a legközelebbi tárgyat, elkerüli az interferenciát és megbízható védelmet nyújt.

A Phantom 4 Pro távirányítóban egy beépített Lightbridge HD videó jel továbbítóval lett ellátva, így 5.8GHz-es támogatással rendelkezik. Lehetőség van választani a 2.4Ghz és az 5.8Ghz frekvencia között, így lehetőséget ad a pilótának az interferencia zavar csökkentésére, vagy ha az egyik frekvencia túl van terhelve, akkor az ebből adódó késé is csökkenthető a váltással. Általában, Wi-Fi videó jeltovábbító rendszer 2.4GHz-t használt, és az irányítás 5.8GHz-en dolgozik, ezzel megóvva az interferencia zavartól, ami abból adódhat, hogy ugyan azon a csatornát használja. Normál használatnál, a videó jeltovábbító rendszer és a távirányítás zavarja egymást, mely kését okozhat, különösképpen, ha mind a kettő ugyan azt a sávot használja. A két különböző frekvencia használata negatív irányba hat a repülési teljesítményre.

A Lightbridge HD videó jeltovábbító rendszer, ami a Phantom 4 Pro-ban használatos, TDM-t (Time Division Multiplexing) használ a jeltovábbításra, lehetővé téve, hogy ugyan azon a frekvencián küldje és fogadja az információt. A 2.4GHz frekvencia gyakran zavarva van a Wi-Fi jel miatt, az 5.8GHz növeli a jeltovábbítás hatékonyságát. Bekapcsolásnál a Phantom 4 Pro felméri a helyi frekvencia telítettséget, és automatikusan kiválasztja a legkisebb interferencia zavarnak megfelelőt. Ezáltal lehetővé teszi a maximális videó jeltovábbítást, mely akár 3.5km is lehet (CE, interferencia zavar és akadály nélkül.)

Intelligens repülés

A drónokat egyre könnyebb és könnyebb irányítani, de a gyakorlat nélkülözhetetlen a minőségi légi felvételek készítéséhez. A DJI látó és mélység érzékelő technológiáját használva, a Phantom 4 Pro komplex mozgásokra képes, miközben az utasítás maga egyszerű. Ellentétben a műholdas helymeghatározáson alapuló intelligens repüléssel, az Intelligent Vision, biztosítja a precíz kamera nézetet és a kontrolt.

Draw

A Draw egy teljesen új technológia az útvonal lerepülésére. Egyszerűen rajzolj egy útvonalat a kijelzőre és a Phantom 4 Pro abba az irányba fog mozogni miközben a magasságot megtartja. Ennek segítségével a pilóta a kamera irányítására tud koncentrálni és a komplexebb fényképekre. Két Draw üzemmód van, melyeket különböző esetekben tud használni.

 • Standard: Az eszköz azonos sebességgel repül végig a megadott útvonalon és a kamera közben előrefelé néz.
 • Free: A drón csak akkor halad az útvonalon, ha arra utasítást kap, a kamera bármely irányba fordítható ebben a módban.

ActiveTrack

A Phantom 4 Pro automatikusan felismer tárgyakat, követi és rögzíti azokat, miközben mozgásban vannak.

Gyorsan mozgó tárgyakat nehéz követni, de a fejlett képfelismerő technológiának köszönhetően, melyet a Phantom 4 Pro is használ, könnyen felismeri a tárgyakat és a keretben tartja, míg követi. Ez az új algoritmus több képet/tárgyat képes felismerni, járműtől állatokon keresztül, és a repülési dinamikáját hozzá igazítja, ezáltal biztosítva a még jobb felvételt.

A pilóta választhat

 • Trace – a követni kívánt tárgyat hátulról vagy szemből követi, automatikusan kikerülve az akadályokat
 • Profile – a tárgy mellett repül, különböző szögekből megközelítve
 • Spotlight – a tárgyunkat középen tartja, repüljünk bárhol is

Tapfly

Repülj bármely irányba, ami a kijelzőn is látható, csupán egy érintéssel. A kijelzőt egyszerűen meg kell csak érinteni, és ezzel meg is lehet adni a repülési irányt, miközben az akadályokat automatikusan kikerüli*, a képernyő újbóli megérintésével vagy a joystick-ok használatával az irány módosítható menet közben is.
*Az akadály kikerülés nem elérhető a TapFly Free módban.

Hazatérés

A továbbfejlesztett hazatérő funkció, automatikusan ki tudja választani a legjobb utat, a környezettől függően. Repülés közben menti a lerepült utat, lehetővé téve, hogy hazafelé ugyan azon az útvonalon jöjjön, miközben kikerüli az akadályokat, még akkor is, ha a távirányító le van csatlakoztatva.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
577940
Gyártó
DJI
Garancia
1 éves
Típus
DJI Phantom 4
Szín
Fehér
Egyéb funkció
Gyere haza funkció, 4K videó, FlightAutonomy, infrared érzékelő, Lightbridge HD, Draw, ActiveTrack, akadályérzékelő rendszer
Tartozékok
távirányító
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • DJI Phantom 4 Pro DJI Phantom 4 PRO V2.0 drón
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!