1 890 Ft

Hasonló elérhető termékek

Spartan Csúszásgátló cipőre Méret M (38-42)

Edzett acél szegecsekkel
Méret: M (38-42)
Alkalmazható: havas, jeges talajon

Nem kapható

1 890 Ft

Részletes leírás

Spartan Csúszásgátló cipőre Méret M (38-42) jellemzői:

 

  • Egy hólánc a cipőre.
  • Cipőre, bakancsra, csizmára helyezhető csúszásgátló edzett acél szegecsekkel.
  • Túrázáshoz és városi használatra akár hóra, akár jégre.
  • Tüskéi révén jól tapad havas, jeges talajon.
  • Három univerzális méret a hölgyeknek és az uraknak.
  • Spartan Csúszásgátló cipőre mérete: M (38-42).

 

Nagy segítség túrázás közben egy esőzés után is, amikor csúszós, sáros vagy csak falevelekkel borított talajon kell biztonságosan közlekednünk.
Segíti csúszásmentes gyaloglásunk, amely közben a fenékizom és a lábszár minden egyes izma működésbe lép és hatékonyan, folyamatosan dolgozik, ezért a derékfájdalmak ellenszerének is emlegetik. Ennek a cipőre való csúszásgátlónak elengedhetetlen tartozékának kell lennie túrafelszerelésünknek, mert nélküle nem biztonságos a lépésünk az egyenetlen talajon. A túrával tökéletesen megmozgatjuk minden izmunkat, ráadásul nem is lesz megterhelő – köszönet a vizuális élményeknek, amit a természet nyújt számunkra. A mozgásban aktív élet egyik kulcsfontosságú eleme a túrázás. Akik életvitelszerűen túráznak, tökéletes formában vannak. Dinamikusak, erősek és egészségesek maradnak akkor is, amikor mások már az öregkori testi hanyatlást tapasztalják.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
588993
Gyártó
SPARTAN
Garancia
2 éves
Méret
M

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

1 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2019 jan. 30)

Spartan Csúszásgátló cipőre Méret M (38-42)
Spartan Csúszásgátló cipőre Méret M (38-42)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

A csúszásgátlót egyszer próbáltam ki, de sajnos nekem nem jött be. 38-as a lábam, a termék mérete 38-42 volt, tehát jónak kellett volna lennie, de sarokrészen folyton lecsúszott a cipőmről – mivel túl tág, túl nagy méretű a termék (és nem elég rugalmas). Alig bírtam benne járni, mégcsak stabilnak sem éreztem. Igaz, én városi terepen használtam, hó is, jég is, de aszfaltfelület is volt útközben.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!