93 990 Ft

 

Nikon FTZ bajonettadapter

Garancia: 1 év - Gyári garancia
Bajonettadapter
Por- és cseppálló
Nikon Z fényképezőgéphez

Raktáron

Raktáron
  • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
  • Házhozszállítással 390 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
  • Expressz kiszállítással Következő munkanap 13 óráig Részletek
93 990 Ft

Akár 10 havi 0% THM áruhitel!*

 

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Nikon FTZ bajonettadapter jellemzői:

A NIKKOR objektívek világa. A lehetőségek univerzuma.

Az F-bajonettes objektívekkel könnyedén bővítheti a Nikon Z fényképezőgépre alapuló felszerelését.

Áldozatok nélkül

A Nikon FTZ bajonettadapterrel kihasználhatja az F-bajonettes objektívek minden előnyét, amikor Nikon Z fényképezőgépével állóképeket és videókat készít. Jottányit sem kell leadnia a képminőségből. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli NIKKOR objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója.

Mélység. Nagy látószög. Közelik. Éles kép.

Több száz F-bajonettes objektívvel használható az Automatikus expozíció. A beépített AF-motorral ellátott F-bajonettes objektívek pedig csorbítatlanul megőrzik automatikus élességállítási képességeiket.

Tökéletes alkalmazkodás. Stabil fényképezés.

A Nikon Z fényképezőgép nem csupán együttműködik az F-bajonettes objektívek rázkódáscsökkentési funkciójával, hanem új szintre emeli. A VR-funkcióval ellátott F-bajonettes objektívek használatakor a függőleges és vízszintes tengelyű elfordulás objektíven belül történő észlelését a fényképezőgép a billenés, azaz a harmadik térbeli tengely körül elmozdulás észlelésével egészíti ki. Ha pedig az Ön által használt F-bajonettes objektív nem rendelkezik VR-funkcióval, akkor mindhárom térbeli tengely körüli elmozdulást a fényképezőgép korrigálja.

A NIKKOR megjelenés

A felszerelés elemei nem csupán működésükben illeszkednek tökéletesen. Az F-bajonettadapter bőrhatású festékréteget kapott, amelynek köszönhetően az F-bajonettes objektív tökéletesen illik az adapterhez – és a Nikon Z fényképezőgéphez.

Bárhová elkíséri

A por- és cseppálló kialakítás részét képezik az objektív és a fényképezőgép csatlakozó felületeit, valamint a gombokat és karokat védő gumitömítések is. Az erős, mégis könnyű magnéziumötvözet objektívvázat mindenhová magával viheti. A nagy méretű állványmenet gondoskodik a tökéletes egyensúlyról, amikor F-bajonettes objektíveket használ a Nikon Z fényképezőgéppel.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
591351
Gyártó
NIKON
Garancia
1 éves
Kompatibilis
Nikon

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!