6 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Silicon Power 128GB A55 SSD 7mm

Kapacitás: 128 GB
Csatoló felület: SATAIII
írási/olvasási sebesség: 550/ 420 MB/s

Nem kapható

6 590 Ft

Részletes leírás

Silicon Power 128GB A55 SSD 7mm adatai:

  • Gyártó Silicon Power
  • Kapacitás: 128 GB
  • Technológia: TLC
  • Csatoló felület: SATAIII
  • Maximális írási sebesség: 550 MB/s
  • Maximális olvasási sebesség: 420 MB/s
  • Silicon Power 128GB A55 SSD 7mm
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
595429
Gyártó
SILICON POWER
Garancia
3 éves
Kapacitás
128 GB
Csatoló felület
SATA III
Olvasási sebesség
550 MB/sec

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.6 /24 Értékelés
5 csillag
20
4 csillag
2
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
2

Legújabb értékelés

(2018. nov. 3.)

Silicon Power 256GB A55 2,5
Silicon Power 256GB A55 2,5" 7mm (SP256GBSS3A55S25)

6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Gyors ,jó ár.
Ami nem tetszik:
Nincs

12 másodperc a bejelentkezésig. A böngészés , az oldalak megnyitása szintén sokkal gyorsabb mint egy HDD-n.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. febr. 16.)

Silicon Power 256GB A55 2,5
Silicon Power 256GB A55 2,5" 7mm (SP256GBSS3A55S25)

4 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
A gyorsasága
Ami nem tetszik:
Nem találtam kifogásolni valót

Nem is hittem volna, hogy ennyire felgyorsítja a vadi új LapTop omat mint ennek a HDD nek SSD re való cseréjével. Eléggé el voltam kenődve, hogy az Új Lenovo Idepad 320 as gépem olyan lassú volt , hogy : ( Azt hagyjuk figyelmen kívül, hogy a boot-olás igen hosszú időt vett igénybe de az már szinte elviselhetetlen volt), hogy elindítottam például a Google Chrom ot ami legalább 20-30 másodperc múlva reagált. A Windows 10 Pro OP rendszerben alkalmazott Browser az Edge még hosszabb idő múlva indul. Ezután kezdtem utána járni, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy más az ok. Ahogy olvastam az 1 Tb-os tárhely kapacitástól nem függ a sebesség de attól igen , hogy HDD van a gépben és a típusa is befolyásoló tényező. Ajánlják, hogy SSD re cseréljük a HDD-t Elkezdtem informálódni és rengeteg SSD a lehető legkülönbözőbb árakon Mivel ezt a Silicon Power külső USB 3 as HDD-m van ez ismertem ezért , mivel itt az Itt az X-treme digitálnál találtam a legolcsóbban, itt rendletm meg . A nélkül, hogy üzleteket neveznék meg egy (mindenütt 240 Gb.s) olyan 19ezer től 25ezerig kapható. Ez az SSD valamivel nagyobb tár kapacitású , (256 Gb os) mégis minimum 30 % al olcsóbb mint más üzletekben . A cég 3 év garanciát vállal rá. Remélem , hogy , ha nem is lesz annyira tartós mint egy mozgó alkatrészes HDD , de még is nagyon hosszú ideig fogom tudni használni a teljes megelégedésemre, ugyanis a Boot-olásnál miután beírtam a password-omet , 5-6 másodperc után már teljesen betöltött a gép mindent. A browser eket késedelem nélkül megnyitja ahogy rá klikkelek az ikonra. Csak remélni tudom, hogy sok évig tudom használni a jelenlegi megelégedettségemmel. Csak ajánlani tudom mert az csomagoláson feltüntetett "15 x faster" (15 ször gyorsabb) teljesen igaz. A Gépből kiszerelt HDD-t meg egy USB csatlakozású külső tárolóként tudom használni . Ha például MX 4 média pleyer-en is kívánjuk használni filmek nézésére ahhoz először formattálni kell a HDD-t

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!