72 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

SimpleHuman CW2017 40l-es pillangó nyitású szelektív szemetes

Űrtartalom: 40 liter
2 konténeres
Méret: 59,2 x 26, 4 x 66 / 77,5 cm

Részletes leírás »
72 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

SimpleHuman CW2017 40l-es pillangó nyitású szelektív szemetes

Gyűjtse szelektíven! - hulladékgyűjtés otthon okosan.
A szelektív gyűjtéssel sok helyet spórolhat. A mi 2 konténeres SimpleHuman CW2017 40l-es pillangó nyitású szelektív szemetesünkkel egy helyen könnyen és tisztán gyűjtheti a háztartási hulladékot és az újrahasznosíthatót. Használata ideális irodákba és háztartásoknak is. Vékony formája és pillangó fedeles kétoldalú nyitása szűk és alacsony helyekre is idálissá teszi ezt a szeméttárolót, mert fedele nem nyílik túl nagyra. Néha bizony ilyen egyszerű környezettudatosnak lenni!

SimpleHuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".

 • 40 literes pillangó nyitású szelektív szemetes kuka
 • A mi kétoldalra nyiló "pillangó" fedeles nyitású szelektív szemetesünk középről nyílik 2 oldalra, így a lehető legkisebb fedélnyitással rendelkezik.
 • 2 belső tartálya szelektív hulladékgyűjtésre ad lehetőséget környezetbarát módon.
 • A tartós belső tartály felfogja a cseppeket és szennyeződést, valamint kivehető a könnyű tisztításhoz.
 • Vékony formája ideálissa teszi szűk helyekre is.
 • Az erős pedál hosszú életartamot garantál, akár 150.000 nyitásra, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.
 • Pillangó nyitású fedele a lehető legkevesebb helyet veszi el, így alacsony helyekre is ideális.
 • A szabadalmaztatott csendes lecsukódású mechanika mindig finom és csendes lecsukódást bizosít a tetőnek.
 • A tető nyitva maradhat addig amíg, be nem csukja. Ideális konyhai sütés-főzés előlkészületeihez vagy hosszabb házimunkához.
 • A szemetes zacskó cseréjéhez csupán döntse ki néhány centiméterre a belső tartályt, ebben a pozícióban pedig könnyen kicserélheti a zacskót.
 • Ujjlenyomat-biztos felület, ami ellenáll a szennyeződésnek és mindig fényes marad.
 • Tiszta és egyszerű zsákcsere: A szemetes zsák soha nem lóg ki, mert pont méretre készült.
 • A legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően termékeink hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.
 • Próbálja ki méretre szabott gyári szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
 • Hozzá való SimpleHuman szemetes zacskó: D típusú, extra erős, dupla varrású, pontos illeszkedés, nincs többé gyűrődés és teljesen rejtett marad - a tisztább szemetes használat érdekében!
 • Méret (zárt / nyitott): 59,2 x 26, 4 x 66 / 77,5 (hossz. x szél. x mag.)
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
605332
Gyártó
SIMPLEHUMAN
Garancia
1 éves
Anyag
rozsdamentes acél
Szín
inox
Egyéb tulajdonságok
beltéri, szelektív hulladékgyűjtő

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!