9 890 Ft

Hasonló elérhető termékek

Yenkee Horet YKB 3300HU gamer billentyűzet

Vezetékes kialakítás
USB csatlakozás
Hétszínű háttérvilágítás

Részletes leírás »
9 890 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Yenkee Horet YKB 3300HU gamer billentyűzet jellemzői:

 • Szoftver 3 profillal
 • Hétszínű háttérvilágítás
 • Ellenálló szerkezet fém merevítéssel

Újításokkal teli készüléktest

Én vagyok álmaid billentyűzete. Én vagyok a Yenkee Horet YKB 3300HU gamer billentyűzet. Soha nem hagylak cserben. A testem fémszerkezettel van átszőve, amely garantálja a kiváló ellenállóképességet és a tökéletes merevítést. A helyzetemet pontosan úgy állíthatod be, ahogy szeretnéd. Ugyanis rögtön háromféle magasságbeállítással rendelkezem.

Neonfény

A testemet akár hét különböző színnel is megvilágíthatod. Kiválaszthatod kedvenc háttérvilágítási színedet, módosíthatod a fényerőt, és összehangolhatod a többi perifériával. A multimédiás gomboknak köszönhetően egyszerűen, egy gombnyomással használhatod a számítógép leggyakoribb funkcióit. Játék közben élvezd a színeimet, amelyek a félhomályban varázslatos hangulatot teremtenek, és élj át velem felejthetetlen élményeket minden használat során.

Funkciók minden gamer számára

Az ergonomikus billentyűknek köszönhetően csökken a melléütések száma, a széles szóköz-billentyűvel együtt ideális eszköz leszek hosszú, szünet nélküli játékokhoz. Az Antighosting funkció biztosítja több billentyű konfliktusmentes egyidejű lenyomását, a Win-lock pedig lehetővé teszi a Windows billentyű deaktiválását, így megakadályozza, hogy játék közben véletlenül előhívd a Windows kezdőképernyőjét. Ráadásul még makrókat is beállíthatsz rajtam egyetlen gombnyomással, a REC billentyű segítségével. Három profilú kifinomult szoftverem a billentyűzeten keresztül történő sima makrófelvétellel szemben lehetővé teszi mind egyes billentyűleütések, mind teljes makrók részletes beállítását. Ezt azután a billentyűim túlnyomó többségére alkalmazhatod. Velem egyetlen heves csata sem fog többé gondot okozni.

Műszaki adatok

 • Névleges feszültség: 5 V ±5 %
 • Névleges áramerősség: 300 mA
 • Élettartam (leütések száma): 10 millió
 • A billentyűk útja: 5,5 mm ±0,5 mm
 • A kábel hossza: 1,8 m
 • Méretek: 501 mm * 198,5 mm * 34 mm
 • Tömeg: 1 320 g
 • Rendszerkövetelmények:
  • USB 2.0 csatlakozás
  • Windows Vista/7/8/10
  • Mac OS X
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
618109
Gyártó
YENKEE
Garancia
2 éves
Típus
Vezetékes kivitel
Multimédiás lehetőségek
háttér-világítás
Csatoló felület
USB

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!