109 990 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Microsoft Xbox One S 1TB + The Division 2 játékkonzol + PUBG + HALO 5 + Rare Replay + Gears of War 4

Tárolókapacitás: 1000 GB
Xbox One S vezeték nélküli irányítóval
5 játékszoftver

Részletes leírás »
109 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Microsoft Xbox One S 1TB + The Division 2 játékkonzol + PUBG + HALO 5 + Rare Replay + Gears of War 4 adatai:

A legjobb ár-érték arányú játékok és 4K szórakozás

A legjobb ár-érték arány a játékok és a szórakozás terén. Xbox One S több mint 100 exkluzív játékkal, beépített 4K Ultra HDBlu-ray™-lejátszással és 4K-videók hálózati lejátszásával.

Xbox One S

 

4K-közvetítés

Játszd le a Netflix és más szolgáltatók 4K Ultra HD-videóit.

 

4K Blu-ray

Nézd a filmeket lenyűgöző részletességgel a beépített 4K Ultra HD Blu-ray™-lejátszással.

 

Térhatású hang

A Dolby Atmos és a DTS:X hangzása jóvoltából életre keltheted a játékokat és a filmeket.

 

Végtelen szórakoztató alkalmazások

Élvezd a kedvenceidet, mint például a YouTube, Spotify és még sok más alkalmazást.

A legjobb kontroller most még jobb lett!

Tapasztald meg az új Xbox vezeték nélküli kontroller tökéletesített kényelmét és tapintását, amely vékony, áramvonalas kivitelű, és textúrázott fogást kínál. Egyéni gombhozzárendelésekben és akár kétszerakkora vezeték nélküli hatósugárban lehet részed. A 3,5 mm-es sztereó mikrofonos fejhallgató csatlakozójához bármilyen kompatibilis eszközt csatlakoztathatsz. A Bluetooth® technológiának köszönhetően pedig kedvenc játékaiddal Windows 10 számítógépeken és táblagépeken játszhatsz.

 

Funkciók

 

Tökéletesített kényelem és tapintás

Az impulzusravaszok révén érezheted az akciót. Az impulzusravaszok rezgő visszacsatolást biztosítanak az ujjaknál, így minden zökkenést és ütközést nagy felbontásban érezhetsz

 

Textúrázott fogás

 • Nagy fokú precízió és pontosság
 • A reaktív ujjgombok és a továbbfejlesztett D-pad nagyobb precíziót kínálnak
 • A ravaszok és ütközők a gyors hozzáférést szolgálják
 • Menü és Nézet gombok a gyors navigációhoz
 • 3,5 mm-es sztereó mikrofonosfejhallgató-csatlakozót tartalmaz, így kedvenc játékos mikrofonos fejhallgatódat közvetlenül a kontrollerhez csatlakoztathatod

 

További jellemzők

 • A korábbi kontrollerekhez képest akár kétszerakkora hatókör
 • Egyszerre akár 8 vezeték nélküli kontrollert csatlakoztathatsz a konzolhoz
 • Zökkenőmentes profil- és kontrollerpárosítás
 • Kompatibilis az Xbox One Play and Charge Kittel, az Xbox One Chat Headsettel és az Xbox One Stereo Headsettel
   

 

Tom Clancy`s The Division 2 Xbox One játékszoftver jellemzői:

Tom Clancy’s The Division 2

 

Tom Clancy`s The Division 2 játékszoftver

A világ sorsa a tét

Vezess egy elit ügynökökből álló csapatot a világjárvány utáni Washington, D.C.-be, és teremts rendet a város összeomlásának megakadályozásához.

A játék funkciói

Széles körű, izgalmas küldetés

Washington D.C. az összeomlás szélén áll. Törvénytelenség és az instabilitás fenyegeti a társadalmat, és a Capitoliumba tervezett puccsról szóló pletykák is erősítik a káoszt. Minden ügynökre azonnal szükség van, hogy megmentsék a várost, mielőtt még túl késő lenne.

Tom Clancy`s The Division 2 játékszoftver

Vadonatúj előrehaladási rendszer

Fedezd fel a vadonatúj előrehaladási rendszert, amely rugalmas és sokoldalú, és segítségével a játékosok három új specializáció közül választhatnak annak érdekében, hogy tovább bővíthessék karaktereik készségeit és képességeit.

Tom Clancy`s The Division 2 játékszoftver

Kategóriájában a legjobb játék és kiadás utáni lehetőségek

A Tom Clancy`s The Division 2 készítésénél a „végigjátszás csak a kezdet” hozzáállást érvényesítettük, ami azt jelenti, hogy a játékosok számára mindig rendelkezésre állnak friss, egyedi és változatos tevékenységek, még jóval azután is, hogy teljesítették a fő küldetést. A végigjátszás után új kihívások és előrehaladási rendszerek, egyedi csavarok és meglepetések, és most először támadások is várnak rád. A Division 2 rendszeresen új, kiadás utáni tartalmakat kínál: ingyenes hozzáférést egy teljes évig az ingyenes plusz történetalapú küldetésekhez, térképbővítésekhez és játékmódokhoz.

Tom Clancy`s The Division 2 játékszoftver

Tom Clancy`s The Division 2 játékszoftver

Játék részletei

Hét hónap telt el azóta, hogy egy halálos vírus támadta meg New York City-t és az egész világot, ezzel megtizedelve az emberek számát. Az általunk ismert társadalom megszűnt létezni. A vírus kitörésekor aktiválták a Division-t, a civil alvó ügynökök egységét, az utolsó védelmi vonalat. Ők azóta is küzdenek a megmaradt értékek megőrzéséért és a társadalom káoszba esése ellen.

Washington D.C. az utolsó város, amely ellenáll a nemzet teljes összeomlásának, de számos fenyegetéssel szembesülve a szakadék szélére került. A Division számára több forog kockán, mint eddig valaha – ha Washington D.C. elesik, az egész nemzet követi. Modern civil ezredesekként te és a csapatod jelentitek az utolsó esélyt a társadalom bukásának megakadályozására a járvány okozta összeomlás után.

A „Tom Clancy’s The Division”-t fejlesztő csapatok új játéka, a „Tom Clancy’s The Division 2” egy nyílt világban játszódó lövöldözős akció-RPG, amely Washington D.C.-ben játszódik, ahol egyaránt fontos a felfedezés és a játékos fejlődése. Ez a dinamikus környezet minden eddiginél jobban egyesíti a játék autentikus hangulatát, taktikai döntéseit, szerepjátékszerű akcióját, csereberéit és még sok mást. Játssz egyedül vagy online együttműködési módban akár 4 fős csapattal, hogy tevékenységek széles választékát teljesítsd, a főküldetésektől az ellenséges PvP-meccsekig.

 

Megjegyzések:

 • 4K: A 4K Ultra HD nem áll rendelkezésre Xbox One és Xbox One S konzolokon.
 • HDR: A HDR funkciót csak bizonyos játékok és TV-k támogatják.
 • Xbox One X Enhanced: Az Xbox One X speciális funkcióinak elérése tartalomfrissítés kiadásához kötött. Játékinformációk az xbox.com/enhanced címen.

További információk

 • Kiadó: Ubisoft®
 • Fejlesztő:
 • Ubisoft Massive
 • Ubisoft's Annecy
 • Redstorm
 • Reflections studios
 • Ubisoft Bucharest
 • Ubisoft Shanghai
 • Műfaj: Online, nyílt világ, akció-RPG

 

Rare Replay Xbox One játékszoftver adatai:

Rare Replay         

Rare-Replay-1.jpg

 

30 év, 30 klasszikus játék egyben, nagyon kedvező áron. A legendás, angliai Rare játékfejlesztő csapat idén ünnepli harmincadik születésnapját, és ebből az alkalomból kiadnak egy 30 játékból álló gyűjteményt. A legkorábbi kétdimenziós klasszikusoktól kezdve az Xbox 360 konzolon megismert sikercímekig most az angol csapat minden fontosabb játéka  eredeti minőségben játszható, kizárólag Xbox One konzolon.

A gyűjteményben olyan klasszikusok szerepelnek mint a Battletoads, a Banjo-Kazooie sorozat vagy a Perfect Dark, de a könnyen kezelhető menüben kiválaszthatók olyan frissebb címek is mint a Kameo vagy a Viva Pinata. Minden játékhoz külön kihívások is tartoznak, a kollekció pedig összesen 10000 megszerezhető Gamerscore-t (játékospontot) kínál az Xbox One tulajdonosok részére! Egyaránt ajánljuk a legfiatalabb korosztálynak és a régi játékokat már jól ismerő felnőtt játékosoknak is! A játék kizárólag Xbox One konzolon érhető el.

 

Halo 5 Guardians Xbox One játék adatai:

Halo 5 Guardians

Keresd az igazságot!

Egy titokzatos és megállíthatatlan erő fenyegeti a galaxist, ám a Master Chief eltűnt, és sokan kételkednek a hűségében. Éld át a legizgalmasabb Halo-történetet egy 4 játékos kampányban, amely 3 világon ível át. Hívd ki a barátaidat és ellenfeleidet az új többjátékos módokban: a Warzone masszív 24 játékos csatáiban és az Arena 4-4 felállású kompetitív harcaiban.

MICROSOFT

 

 • Típus: Online, többrésztvevős – 2–24 játékos
 • Kiadó: Microsoft Studios 
 • Kiadás dátuma: 2015. október 27., kedd 1:00:00
 • Korhatár-besorolás: PEGI 16 Erőszak - Online játék

 

Playerunknown`s Battlegrounds Xbox One játékszoftver adatai:

Playerunknown`s Battlegrounds

 

Playerunknown

 

A PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS a definitív battle royale élmény, amelyben 100 játékos küzd a túlélésért. A játékosok eszközök nélkül ugranak a harcba, és meg kell küzdeniük az életben maradásért, miközben fegyverek és ellátmány után kutatnak, ahogy a játéktér egyre szűkül, és a csata egyre élénkebbé válik. Többféle környezettel, amelyek teljesen megváltoztatják a játékmenetet és a taktikát, a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS nem csak egy játék – ez battle royale. Xbox Live Gold szükséges a játékhoz (külön kapható).

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

A játékosok eszközök nélkül ugranak a harcba, és meg kell küzdeniük az életben maradásért, miközben fegyverek és ellátmány után kutatnak, ahogy a játéktér egyre szűkül, és a csata egyre élénkebbé válik.

Hatalmas, élethű környezetek

Indulj a harcba üres kézzel, és válj igazi katonává, ahogy felfedezed a helyet, fegyvereket és más eszközöket zsákmányolsz a csatákhoz. Az egyes helyszíneken teljesen eltérő környezetek várnak, amik új túlélő- és harci taktikákat kívánnak.

Mély zsákmányolási rendszer

Fedezz fel számtalan fegyvert és páncélt, és vegyél részt autentikus, kőkemény tűzpárbajokban.

Játssz egyedül, vagy csapatban

Lépj a világba egyedül, és támaszkodj a saját taktikádra és képességeidre, vagy csatlakozz akár 3 másik játékoshoz duó vagy squad módban, hogy megnöveld túlélési esélyeidet.

A Gears of War 4 Xbox One játék előrendelői egy Vintage Del Elite Gear csomagot kapnak ajándékba ami egy Vintage Del karaktert, egy Marcus Tattoo fegyver skint és három fejvadász kártyát tartalmaz.

 

Marcus Tattoo

Megjelenés 2016. 10.11

Gears of War 4 Xbox One játék adatai:

Gears of War

A játéktörténelem egyik leghíresebb sorozatában, a Gears of War -ban új fejezet nyílik. Miután éppen hogy sikerül elmenekülniük a falujukat ért támadás elől, JD Fenix és barátai, Kait és Del feladata megmenteni szeretteiket, és felfedezni az új, szörnyű ellenség eredetét.

Xbox Play Anywhere: Rendeld elő a digitális játékot, és Xbox One konzolon és Windows 10 rendszert futtató számítógépen egyaránt játszhatsz.

 

Sosem kell egyedül harcolnod

Kétszereplős együttműködő kampányban lehet részed barátaiddal helyben vagy megosztott képernyőn, az Xbox Live-on vagy LAN-en keresztül. A 2. játékos Kaitot vagy Delt választhatja.

Gear-Of-War-4

 

Horde 3.0

Négy másik játékossal alkothatsz csapatot, és az egyre nehezebb ellenségek hullámait egymás után leküzdhetitek: kiválaszthatod a küzdelem osztályát, kiegyenlítheted képességeidet, és a térképen bárhol erődítményeket helyezhetsz el.

Gear-Of-War

 

Lélegzetelállító egymás elleni többjátékos mód

Új és kedvenc játéktípusaidban az interneten versenyezhetsz, mindezt 60 fps sebességgel, külön erre szolgáló kiszolgálókon. Az új, látható rangsoroló rendszer igazságosabb párosítást jelent a társasági, nagy versenyszellemmel bíró és a profi játékosok számára egyaránt.

Gear-Of-War-4

 

Újragondolt fedezékrendszer

Új fegyverek, zárt küzdelmi mozgások és küzdőkéssel történő kivégzések – mindezek minden fedezéket támadási lehetőséggé alakítanak át.

Gear-Of-War-4

 

Az Anywhere jó hely a játékra

Játékaiddal ott játszhatsz, ahol csak szeretnél. Ha van egy Xbox Play Anywhere játékod, akkor további költségek nélkül játszhatsz Xbox One konzolon és Windows 10 rendszert futtató számítógépen is.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
630233
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
1 éves
Platform
Xbox One S
Háttértár
1 000 GB
Kontroller száma
1 db
Tartozékok
HDMI-kábel, AC adapter, Letöltőkód, Játékszoftver
Gép színe
fehér
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /4 Értékelés
5 csillag
4
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. ápr. 29.)

Microsoft Xbox One S 1TB + The Division 2 játékkonzol + PUBG + HALO 5 + Rare Replay + Gears of War 4
Microsoft Xbox One S 1TB + The Division 2 játékkonzol + PUBG + HALO 5 + Rare Replay + Gears of War 4

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nagyon jó árban volt 5 játékkal 75 ezerre leárazva, így megérte, második xbox one konzol a családban. Az eredeti áráért azonban inkább érdemes elgondolkodni az xbox one x-en, sokkal jobb vétel.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!